This version of the page http://te.20minut.ua/Novyny-Berezhan/Berezhany (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-05. The original page over time could change.
Бережани - 20 хвилин Тернопіль

Бережани

Погляд на армію зсередини: "зрада" і "перемога" від демобілізованого Володимира Якиміва

photo_camera
Як виглядають Бережани з найвищої точки у центрі: дивіться 3D-панораму

Віртуальну мандрівку центром Бережан тепер можна зробити завдяки ентузіастам, які створили 3D-панораму містечка.

play_circle_filled
У Бережанах відкрили виставку стрілецьких світлин

Унікальну фотовиставку стрілецьких світлин "Героям Лисоні – Вдячна Батьківщина!" відкрили 24 червня у Бережанах. Експонуватимуть...

Воду у Краснопущі перевірять, коли будуть скарги від місцевих жителів

Річка Золота Липа може бути потенційним носієм інфекційних захворювань, оскільки, існує ймовірність потрапляння стоків з...

Тернопільських бійців направлять служити у виправну колонію

Бережанську виправну колонію планують передати в розпорядження 44-ї артилерійської бригади для розташування там військової...

До Бережан кличуть на бароковий концерт

Концерт "Відлуння бароко" влаштують у Костелі монастиря бернадинів у Бережанах у неділю, 11 жовтня. Початок - о 14.00.

На фестивалі #Koza_Play_01 тернополяни побували в Раю

Танцювали під живу музику та діджейські сети, слухали виступи письменників та просто ніжилися на сонечку в Бережанському замку гості фестивалю #Koza_Play_01 в неділю, 31 травня. Ділимось фотографіями!

Запрошує Фестиваль у Бережанському замку

В останній день весни, 31 травня, туристична ініціатива koza_play запрошує гостей у Бережанський замок. Програма буде різноплановою та насиченою.

Армія зсередини: перший досвід бережанського добровольця

«Ця війна – не наша, українська армія небоєздатна, а солдати в ній – лише гарматне м’ясо», - не секрет, що чимало українців і нині дотримуються такої позиції. Одні її активно озвучують, інші просто намагаються відмежуватися від того факту, що вже рік на Сході України тривають бойові дії.

play_circle_filled 250-річчя вірменської церкви відсвяткували у Бережанах

Вірменська церква у Бережанах, яка не діяла з 1945 року, більше не стоїть пусткою. Храм, якому загрожувало руйнування, ремонтують спільними зусиллями української та вірменської громад. Надалі він буде у спільному користуванні.

photo_camera Бережани мають своє метро і запасне вікно в Європу

Бережанське метро – одне з найдавніших у Європі: про нього тут мріють ще з 1893 року. Широко відомий за межами державних кордонів і Бережанський металургійний комбінат - провідне підприємство галузі. Саме в Бережанах Петро I облаштував запасне вікно в Європу. А обласному центру відтак залишається називатися хіба що «Тернопіль, поблизу Бережан».

Бережани запрошують на "Європейську Тарасову ніч в музеї". Програма

"Європейська Тарасова ніч в музеї" відбудеться 17-18 травня в Бережанах. Акція приурочена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

У Бережанах чоловік стріляв з вікна по м’ячу, яким грались діти

В даний момент на місці працюють правоохоронці

У Бережанах побили гумовим кийком журналіста

Четверо невідомих осіб побили гумовим кийком 38-річного журналіста Інтернет-газети. Це сталося у Бережанах 9 березня близько 12.00 у приміщення однієї з місцевих редакцій газети.

Про історію ОУН як велику мозаїку розповіли у Бережанському краєзнавчому музеї

Про життєві історії провідників ОУН, як працювала підпільна пошта, звідки походить символіка УПА, історію ОУН на прикладі одного окремого села, і навіть про те, як ставились повстанці до алкоголю та багато інших цікавих фактів розповідали в Бережанському краєзнавчому музеї.

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up