This version of the page http://www.terrafood.ua/news/?PAGEN_3=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-04. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

Масло ТМ «Ферма» - якість, підтверджена експертами!
11 серпня 2014
31 липня Центр незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» опублікував результати досліджень вершкового масла в мережі супермаркетів «АТБ».
Дізнатися більше...
ТМ «Ферма» взяла участь у Дні молока
11 серпня 2014
10 серпня 2014 року відбулося грандіозне свято на Співочому полі у Києві – другий всеукраїнський День молока.
Дізнатися більше...
Перша в світі онлайн-дегустація молока від ТМ Premialle
07 серпня 2014
ТМ Premialle запрошує справжніх гурманів на першу в світі віртуальну дегустацію молока! Вона проходить у будь-який зручний для вас час на сайті бренду premialle.ua. Все, що вам потрібно мати, - це під’єднані до Інтернету комп’ютер і смартфон і, звісно ж, готовність до нових смачних вражень.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» знизив ціни на продукцію ТМ «Біла лінія»
31 липня 2014
Влітку 2014 року компанія «ТЕРРА ФУД» робить крок назустріч споживачеві та знижує ціни на молочні продукти ТМ «Біла лінія», що виготовляються на Білоцерківському молочному комбінаті.
Дізнатися більше...
ТМ «Ферма» презентує лінійку якісних продуктів зі 100% фермерського незбираного молока
15 липня 2014
У липні 2014 року у продажу з’явилася нова лінійка натуральної молочної продукції ТМ «Ферма» від «ТЕРРА ФУД». Бренд доповнить портфель продукції з незбираного молока, представлений зараз ТМ Premialle та «Біла лінія». Запуском новинок «ТЕРРА ФУД» посилить позиції у найбільшому сегменті молочного ринку України – продукції з незбираного молока, продажі в якому за підсумками 2013 року склали 1,2 млн. т або 70% від усього обсягу молочної продукції, що реалізується.
Дізнатися більше...
Продукція «ТЕРРА ФУД» – смак та якість на відмінно
10 червня 2014
У недавньому дослідженні 9 торгових марок кефіру, проведеному Центром незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», кефір ТМ «Біла лінія» отримав оцінку «відмінно» за відповідність основним параметрам смаку та якості, передбаченим для цього кисломолочного напою. Один із двох продуктів, що здобули найвищі бали, виготовляють на Білоцерківському молочному комбінаті компанії «ТЕРРА ФУД».
Дізнатися більше...
Максимум фруктів у новому ролику від Maxi Fruit
09 червня 2014
Від творців Premialle! Maxi Fruit презентує: витончене поєднання натуральних фруктів та ягід з легким живим йогуртом у вишуканій скляній пляшці. Ключові переваги цього унікального йогурту розкриває перший в історії бренду ролик, що дебютував в ефірі провідних українських телеканалів 9 червня.
Дізнатися більше...
Смачний ранок з ТМ «Тульчинка» на каналі «ІНТЕР»
05 червня 2014
Найкращий початок вдалого дня – гарний сніданок, який подарує сили та чудовий настрій. Тож з червня по грудень щоп’ятниці цього року ТМ «Тульчинка» виступатиме спонсором рубрики «Смачний ранок», яка виходить на телеканалі «ІНТЕР».
Дізнатися більше...
Лайкоманія від MAXI FRUIT
27 травня 2014
Йогурти Maxi Fruit від Premialle дарують ще більше користі завдяки цікавим подарункам у новому конкурсі.
Дізнатися більше...
Сучасна гарантія якості від ТМ «Біла Лінія » - на провідних телеканалах країни
18 квітня 2014
У квітні 2014 року в ефірі провідних телеканалів України вийшов перший в історії ТМ «Біла Лінія » рекламний ролик.
Дізнатися більше...