This version of the page http://oridu.odessa.ua/?rozd=7/4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-04. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Написати листа
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ ukr eng карта сайту

Загальна характеристика

   Кафедра створена у квітні місяці 1998 року. Перша назва кафедри - "Кафедра економіки, фінансів та інформаційних технологій". З перших днів роботи її очолював д.е.н., професор Ясінський В.Л.

   Кафедра неухильно зростала якісно та кількісно, що дало можливість в подальшому на її базі організувати та відділити ще дві кафедри: "Менеджменту організацій" в 2002 році, та "Інформаційних технологій та систем управління" в 2004 році.

   З 1999 року кафедру очолює д.е.н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України Ахламов Анатолій Геннадійович. З урахуванням нових вимог до складу дисциплін, які викладаються у 2004 року кафедру була перейменована в кафедру економічної та фінансової політики і є структурним підрозділом факультету державного управління ОРІДУ НАДУ. Кафедра забезпечує проведення комплексу робіт по організації навчального процесу підготовки слухачів на кваліфікаційний рівень "Магістр публічного адміністрування" за денною, вечірньою, заочною та заочно-дистанційною формами навчання спеціалізації «Економічна і фінансова політика та підприємництва», підготовку бакалаврів і спеціалістів факультету менеджменту.


Основними напрямами діяльності кафедри є:
  • • організація і здійснення навчальної та науково-методичної роботи;
  • • проведення наукових досліджень;
  • • надання фахових консультацій регіональним органам державної влади й місцевого самоврядування з питань. Які відповідають профілю кафедри;
  • • проведення занять за типовою програмою і тематичних семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців в Управлінні підвищення кваліфікації кадрів Інституту.


        Адреса: 65009 м.Одеса, вул.Генуезька, 22, к.412
        Електронна пошта: e.kafedra@ukr.net
        Електронна пошта завідувача кафедри: atas_25@ukr.net
        Телефон: (0482) 70-59-753, (0482) 70-59-752

№ аудиторії
Призначення приміщення
209
спеціалізована навчальна аудиторія з технічним забезпеченням навчального процесу.
412а
кабінет завідувача кафедри
412
викладацька




Методист кафедри

   Харітонова Наталія Валеріївна

  Посада:  методист кафедри
  Функціональні обов'язки: організаційне забезпечення діяльності кафедри та навчального процесу.