This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-pensia (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-02. The original page over time could change.
Пенсія — новини України та світу - Укрінформ

Пенсія

30 січня

У Краматорську відкрили агентський пункт пенсійного забезпечення

У Краматорську Донецької області відкрили перший у місті агентський пункт надання послуг з пенсійного забезпечення.

29 січня

Дефіцит Пенсійного фонду після зниження ЄСВ зріс з 80 до 145 мільярдів - Рева

Міністр соцполітики Андрій Рева називає популістськими експериментами політику держави, яка проводилася по відношенню до Пенсійного фонду до 2016 року.

19 січня

Закон про перегляд пенсій військовим може бути у лютому - Рева

Міністр соціальної політики Андрій Рева сподівається на розгляд і ухвалення у лютому закону щодо пенсійного забезпечення осіб, звільнених з військової служби.

18 січня

Уряд визначив підстави для скасування соцдопомоги пенсіонерам

Держава не призначатиме тимчасову державну соціальну допомогу непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, якщо її родина протягом року здійснювала покупки на суму від 50 тис. грн.

Уряд розписав порядок виплат українцям, які не заробили пенсію

Кабінеті міністрів України затвердив порядок призначення тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.

17 січня

Пенсії військовим перерахують з 1 січня, коли б не ухвалили закон - Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що пенсії військовослужбовцям будуть перераховані з 1 січня 2018 року, навіть якщо відповідний закон Верховна Рада ухвалить у лютому.

15 січня

У двох повернутих під контроль України селищах вже платять пенсії

У селищах Травневе та Гладосове Донецької області, які наприкінці листопада минулого року повернулося під контроль української влади, повністю відновили виплату пенсій.

12 січня

Гройсман обіцяє у 2019 році підвищення пенсії тим, хто працював за "трудодні"

Уряд 2019 року напрацює механізм щодо підвищення пенсій людям, у яких великий трудовий стаж, але через економічну ситуацію протягом усього життя були низькі зарплати.

Накопичувальна пенсійна система не збільшить податки — Розенко

Запровадження накопичувальної системи пенсійного забезпечення не призведе до збільшення розміру податків ні для працівників, ні для їх роботодавців. 

6 січня

Розенко розповів, як уряд хоче перерахувати військові пенсії

Відповідно до розробленого урядом законопроекту, осучаснення пенсій військовим пенсіонерам передбачається здійснити з 1 січня 2018 року, незалежно від того, коли цей закон буде прийнятий парламентом. 

28 грудня 2017

Рева розповів про роботу над підвищенням пенсій для військових

Міністр соціальної політики Андрій Рева висловив сподівання, що законопроект про підвищення пенсій військовослужбовцям буде внесений до Верховної Ради найближчим часом.

27 грудня 2017

Гройсман наполягає на перерахунку пенсій військовим із 1 січня

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що перерахунок пенсій військовослужбовцям треба зробити з 1 січня 2018 року, незалежно від того, коли буде ухвалений відповідний закон.

26 грудня 2017

Пенсійний фонд профінансував наперед січневі пенсії

Пенсійний фонд України профінансував пенсії тим, хто мав отримати виплати з 4 до 8 січня 2018 року включно, на 5,2 млрд грн.

15 грудня 2017

Пенсію за січень українці отримають у грудні

Кабінет міністрів ухвалив та оприлюднив постанову, відповідно до якої виплату пенсій за січень 2018 українцям здійснять в грудні 2017 року.

14 грудня 2017

Рева розповів, які пенсійні зміни готують для ліквідаторів ЧАЕС

Законопроект пенсійного забезпечення військових передбачає зміни для ліквідаторів чорнобильської катастрофи з числа військових строкової служби.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-