This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/vsesvit-2017.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-31. The original page over time could change.
Виставка «ВСЕСВІТ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я - 2017» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38(044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2016

ЗВІТ
ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
XVІI МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ВСЕСВІТ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я - 2017

22-25 березня 2017 року на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15) відбулася XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Всесвіт краси та здоров’я».
Організатор:
ТОВ «Міжнародний виставковий центр»

Цьогорічна Спеціалізована виставка «Всесвіт краси та здоров’я» надала можливість виробникам і постачальникам різноманітних косметичних засобів, фахівцям, що працюють в сфері індустрії краси та піклуються про наше здоров’я, налагодити прямий контакт як зі спеціалістами, так і з широким колом кінцевих споживачів.

Відвідувачі мали змогу ознайомитись з асортиментом фітопродукції від українських виробників, яку можна об’єднати під девізом «Все краще від природи для здоров'я і краси». Це - високоефективна натуральна косметика, створена на основі натуральних рослинних компонентів без додавання продуктів тваринного походження та шкідливих синтетичних речовин ТМ ALTHEA та ТМ WHITE MANDARIN, екологічна лікувально‑профілактична косметика, зубні пасти, профілактичні бальзами від ПАТ «ФІТОРІЯ», косметичні засоби, біологічно‑активні добавки, розроблені та вироблені компанією «Дана, Я» тощо.

Шанувальникам різноманітних парфумерних композицій компанії BARGELLO PARFUME, BON JOUR ÇA VA, PARFUM HOUSE приготували колекції жіночої та чоловічої парфумерії світових брендів вищого класу за доступними цінами.

Косметичні засоби для підтримки краси та боротьби з віковими змінами мали задовольнити найвибагливіший смак. Протягом всіх днів роботи виставки відвідувачі отримували кваліфіковані консультації косметолога з приводу використання та ефективності професійної косметики, розробленої вітчизняною компанією НікОль.

Декоративна косметика для досконалого образу, створена з застосуванням новітніх досягнень косметичної промисловості, була представлена на стендах: LAMBRE® GROUPE INTERNATIONAL, NEW ME COSMETICS, WOW COSMETICS та інших компаній.

Кращі майстри перукарського мистецтва мережі салонів ЛОНDА, як завжди, демонстрували професіоналізм та індивідуальний підхід в створенні модних зачісок. А оригінальними стильними доповненнями до святкового вбрання чи повсякденного образу стали в нагоді авторські прикраси ручної роботи зі справжніх квітів і рослин, вінки з каменів кришталю від українських дизайнерів та майстрів та різноманітні ексклюзивні біжутерні вироби, представлені учасниками виставки: KAMEO BIS, КРИСТІНОЮ ЦУРПАЛЕНКО, GLASSY FLOWERS та іншими.

Ознайомитись з переліком учасників

Традиційно виставка «Всесвіт краси та здоров'я» пройшла одночасно з Міжнародною спеціалізованою виставкою «Весілля & Випускний бал». Це єдина подія такого рівня, яка об’єднує на одному майданчику кращих вітчизняних виробників та постачальників в сфері весільної та вечірньої моди, організаторів свят, флористів і багато інших професіоналів, чиє покликання – створення незабутніх урочистих заходів.

Таке багаторічне сусідство двох виставкових проектів, присвячених красі, дозволило відвідувачам отримати максимум інформації щодо підготовки до будь-яких радісних подій, створення святкового образу та методах підтримання краси та здоров’я щодня.

Чекаємо Вас на виставці ВСЕСВІТ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я - 2018
20-22 квітня 2018 року