This version of the page http://deti.inter.ua/uk/news/100-zvezd (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-30. The original page over time could change.
Зірки шоу-бізнесу, телебачення та спорту виставили свої лоти на благодійному аукціоні – Благодійний аукціон «Інтер дітям»
рус укр
.
  • Аукціон
  • Новини
  • Марафон "Диво починається"
Необхідно: 710 000 Зібрано: 600 000 грн

Новини

Зірки шоу-бізнесу, телебачення та спорту виставили свої лоти на благодійному аукціоні

9 грудня 2014, 10:53

Благодійну акцію від телеканалу "Інтер" та банку "Надра" підтримали багато відомих (і не дуже) українців. Зірки шоу-бізнесу, телебачення і спорту долучилися до нашої ініціативи і представили тут на сайті свої унікальні благодійні лоти. Купуючи лоти, ви також допомагаєте найменшим діткам. Усі кошти за придбані лоти підуть на придбання апарата краніоцеребральної гіпотермії для Київського інституту педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України.

Наші ведучі, друзі телеканалу, українські спортсмени, митці і знаменитості вклали в ці лоти частинку своєї душі. Дорогі серцю речі, улюблені заняття, незабутні враження, добрі справи - всього цього не купиш в магазині... Такі диво-лоти є тільки у нас на сайті. Торги онлайн-аукціону триватимуть до 28 грудня, але якщо дуже хочеться, лот можна викупити одразу - за ціною викупу.

Українські боксери - брати Клички та Олександр Усик - виставили на аукціон рукавиці із своїми автографами. Чемпіон світу та Європи з плавання, "Містер баттерфляй" Денис Силантьєв проведе персональне тренування із тим, хто придбає його лот. Телеведучий "Інтера" Роман Кадємін виставляє на аукціон дорогий серцю м'яч із автографами гравців жіночого гандбольного клубу "Спартак", який йому подарувала сама Зінаїда Турчина.

Та це ще далеко не все. Як Вам таке? Розпочати день у компанії співачки та ведучої програми "Орел і Решка" Регіни Тодоренко!"  А ще серед наших лотів - талісман Віталія Козловського, картина, написана Світланою Тарабаровою, паспорт медалі олімпійської чемпіонки Стелли Захарової і багато іншого.

Беріть участь в аукціоні. Робіть ставки. Це унікальна можливість зробити неперевершений подарунок близькій людині у переддень новорічних свят.

Список новин

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок 26006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634