This version of the page http://deti.inter.ua/uk/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-30. The original page over time could change.
Новини – Благодійний аукціон «Інтер дітям»
рус укр
.
  • Аукціон
  • Новини
  • Марафон "Диво починається"
Необхідно: 710 000 Зібрано: 600 000 грн

Новини

  • Валерия Микульская выставила на благотворительный аукцион свои фотовпечатления

    Ко Дню святого Николая в Киевском доме книги прошла выставка-экскурсия "Україна вражає – диво в об’єктиві". Главная цель этой фотовыставки – не только еще раз показать, насколько красива наша страна, но и помочь благотворительному фонду "Интер – детям" собрать средства на аппарат интенсивной вентиляции легких для реанимации Центра детской токсикологии ОХМАТДЕТа. Каждый желающий мог приобрести представленные на выставке работы. Все вырученные от их продажи деньги пошли на покупку жизненно важного оборудования.
  • "Україна вражає" запрошує на благодійну виставку-екскурсію "Диво в об'єктиві"

    Команда тревел-проекту "Україна вражає" і телеведуча Валерія Мікульська запрошують всіх бажаючих на благодійну виставку-екскурсію "Україна вражає – диво в об'єктиві", яка пройде 17 грудня в Київському домі книги. Будуть представлені найбільш яскраві, вражаючі та емоційні фотороботи, які Валерія зробила під час численних подорожей по країні. Гості виставки за один вечір побувають у різних куточках України і почують цікаві історії про місцях, зображених на фото. Ведучі вечора – Жанна Тихонова і Роман Кадємін.
  • "Інтер" знову проводить акцію "Подаруй диво!"

    Грудень – час чудес. Час, коли кожна дитина чекає дива, а мами і тата, бабусі і дідусі вже придивляються до подарунків до дня святого Миколая і під ялинку. Напередодні найулюбленіших дитячих свят телеканал "Інтер" разом з київським магазином "МегаМаркет Космополіт" знову проводять благодійну акцію "Подаруй диво!", основне завдання якої – зібрати подарунки для дітей-сиріт. Щоб ці свята були радісними для всіх, жодна дитина не повинна залишитися без подарунка.
  • Прем'єр Національної опери Олександр Стоянов перерахував фонду "Інтер - дітям" 90 тис. гривень

    Инициатором проведения благотворительного спектакля стал Александр Стоянов - артист, чьим талантом восхищалась сама Майя Плисецкая и которому предлагали танцевать на лучших сценах мира. Александр очень волновался, будет ли первый опыт успешным. Но билеты были раскуплены в течение двух недель - "Щелкунчик" прошел с аншлагом. И обладатель каждого билета не просто увидел самую красивую балетную пару Европы в волшебной постановке, но и одновременно принял участие в большом и важном добром деле.
  • Прима-балерина Оперного театру Катерина Кухар провела майстер-клас для учасника аукціону "Інтер - дітям"

    Благодійний онлайн-аукціон, вже четвертий рік проводиться телеканалом "Інтер", триває. Його мета - збір коштів на апарат інтенсивної вентиляції легенів для маленьких пацієнтів Охматдиту. На сайті deti.inter.ua можна знайти лот на будь-який, навіть найвишуканіший смак: майстер-класи зірок, тренування з відомими спортсменами, особисті речі і талісмани ведучиъ, автографи голлівудських акторів... Одним з лотів став урок класичного танцю від прима-балерини Національної опери України, члена журі міжнародних конкурсів, викладача міжнародного рівня Катерини Кухар. Бізнесмен Ів Блай, який викупив цей лот, не припускав, що бонусом стане не тільки можливість неформально поспілкуватися з однією з кращих балерин сучасності, але і побувати в святая святих театру - за лаштунками і в особистій гримерці прими.
  • Участниця аукциону "Інтер – дітям" промчалась на спорткарі с гонщиком-чемпіоном Ігорем Скузом

    Гоночна траса, спорткар, божевільна швидкість, ви - на пасажирському сидінні, а за кермом - багаторазовий чемпіон України з кільцевих гонок і призер міжнародних змагань Ігор Скуз ... Мрія для любителів швидкості, екстриму та гострих відчуттів! Такий унікальний досвід і незабутні враження отримала київський адвокат Марина Когутенко, викупивши персональний лот від знаменитого автогонщика на онлайн-аукціоні "Інтер - дітям".
  • На онлайн-аукціоні "Інтер - дітям" - перегони на спортивному автомобілі, автограф легендарного Марселя Марсо і поради крутого фахівця з гарвардським дипломом

    Чудова можливість зробити унікальний подарунок собі або близькій людині і одночасно взяти участь у важливій благородній справі - порятунку дитячих життів.
  • На зйомках "Речдока" школяр перетворився в оперативника

    Увидеть своими глазами, как снимается самый популярный премьерный проект телеканала "Интер" – "Вещдок" – и сыграть в нем небольшую роль? Легко! Во всяком случае, для участников благотворительного аукциона "Интер – детям" это действительно несложно. По словам участника аукциона, это был один из самых интересных дней, и лучшего подарка на совершеннолетие он и представить не мог.
  • Учасниця аукціону "Інтер – дітям" знялася у випуску "Речдоку"

    Днями учасниця благодійного аукціону "Інтер – дітям" побувала на зйомках циклу детективних докудрам "Речдок" і стала однією з героїнь нового сюжету. Зоряна Маленюк з Хмельниччини викупила на сайті аукціону deti.inter.ua лот – візит на знімальний майданчик програми, а в результаті не тільки побачила, як робиться проект, але і знялася в ньому, а також побувала у студії програми і познайомилася з ведучим Артемом Позняком.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок 26006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634