This version of the page http://deti.inter.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-30. The original page over time could change.
Благодійний аукціон «Інтер дітям»
рус укр
.
  • Аукціон
  • Новини
  • Марафон "Диво починається"
Необхідно: 710 000 Зібрано: 600 000 грн
  • "Інтер" – дітям" збирає кошти на нове обладнання для реанімації дитячої токсикології Охматдиту"

    Сучасний апарат штучної вентиляції легенів Avea, кошти на який збирали минулий рік, доставлено у відділення інтенсивної терапії новонароджених НДІ ПАГ. Обладнання вже рятує дитячі життя. Але благодійна ініціатива триває! До фонду звернувся Український центр дитячої токсикології інтенсивної та еферентної терапії НДСЛ "ОХМАТДИТ". І ось – нова мета, нова велика задача – апарат інтенсивної вентиляції легенів експертного класу VELA для реанімації Центру дитячої токсикології.
  • Команда "Інтера" передала ПАГу нове обладнання для порятунку дітей Команда "Інтера" передала ПАГу нове обладнання для порятунку дітей

    Головну місію благодійного онлайн-аукціону "Інтер" – дітям" 2016 року виконано! Вчора, 15 лютого, до ДУ "Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України" (ПАГ) було доставлено сучасний апарат штучної вентиляції легенів Avea. Це вже третій медичний апарат, який команда і глядачі телеканалу купують для порятунку дитячих життів. У минулі роки В ПАГ було доставлено апарат краніоцеребральної гіпотермії, допомагає запобігти страшної хвороби – ДЦП, та апарат для підтримки дихання новонароджених.
  • Благодійний аукціон триває!

    Добро не має кордонів і тимчасових рамок. Тому благодійний онлайн-аукціон продовжується! У кожного бажаючого є можливість почати цей рік, місяць або день з Вчинку, із доброї справи і запустити кругообіг добра, який обов'язково повернеться сторицею. В розділі "Аукціон" у нас на сайті, як і раніше, доступні ексклюзивні лоти від зірок, а також незвичайні майстер-класи, цікаві подорожі, індивідуальні тренування і багато іншого. Всі виручені кошти підуть на порятунок дитячих життів.
Зробити благодійний внесок
Беріть участь у нашому аукціоні!
  • Лот № 576
    5000 грн.

    М'яч з автографами футболістів "Динамо" (Київ)

    Зроби свою ставку
  • Лот № 100
    2500 грн.

    Індивідуальна психологічна консультація Тіни Берадзе

    Зроби свою ставку
  • Лот № 640
    500 грн.

    "Пороги річки Рось" з фотовиставки "Україна вражає – диво в об'єктиві"

    Зроби свою ставку
  • Лот № 238
    3000 грн.

    Присутнiсть на зйомках кулiнарного шоу "Готуємо разом"

    Зроби свою ставку
  • Лот № 523
    10100 грн.

    Автограф Тома Круза

    Зроби свою ставку
  • Лот № 661
    1000 грн.

    Танцювальний майстер-клас Андріса Капіньша

    Зроби свою ставку
  • Лот № 633
    250 грн.

    "Етикет для малюків". Книга Олени Лободи з серії "найкращий подарунок"

    Зроби свою ставку
  • Лот № 624
    700 грн.

    "Райские птички" художницы Светланы Подлужняк

    Зроби свою ставку
Ще лоти
Запропонувати свій лот
 

Новини

  • Валерия Микульская выставила на благотворительный аукцион свои фотовпечатления

    Ко Дню святого Николая в Киевском доме книги прошла выставка-экскурсия "Україна вражає – диво в об’єктиві". Главная цель этой фотовыставки – не только еще раз показать, насколько красива наша страна, но и помочь благотворительному фонду "Интер – детям" собрать средства на аппарат интенсивной вентиляции легких для реанимации Центра детской токсикологии ОХМАТДЕТа. Каждый желающий мог приобрести представленные на выставке работы. Все вырученные от их продажи деньги пошли на покупку жизненно важного оборудования.
  • "Україна вражає" запрошує на благодійну виставку-екскурсію "Диво в об'єктиві"

    Команда тревел-проекту "Україна вражає" і телеведуча Валерія Мікульська запрошують всіх бажаючих на благодійну виставку-екскурсію "Україна вражає – диво в об'єктиві", яка пройде 17 грудня в Київському домі книги. Будуть представлені найбільш яскраві, вражаючі та емоційні фотороботи, які Валерія зробила під час численних подорожей по країні. Гості виставки за один вечір побувають у різних куточках України і почують цікаві історії про місцях, зображених на фото. Ведучі вечора – Жанна Тихонова і Роман Кадємін.
  • "Інтер" знову проводить акцію "Подаруй диво!"

    Грудень – час чудес. Час, коли кожна дитина чекає дива, а мами і тата, бабусі і дідусі вже придивляються до подарунків до дня святого Миколая і під ялинку. Напередодні найулюбленіших дитячих свят телеканал "Інтер" разом з київським магазином "МегаМаркет Космополіт" знову проводять благодійну акцію "Подаруй диво!", основне завдання якої – зібрати подарунки для дітей-сиріт. Щоб ці свята були радісними для всіх, жодна дитина не повинна залишитися без подарунка.
Всі новини

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок 26006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634