Актуально

Тепер у всіх ЦНАПах надаються послуги ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ

Для мешканців м. Львова знову приємні зміни! Для зручності львів’ян, які мешкають або працюють на Сихові, розширюємо перелік послуг у ЦНАПі на пр. Червоної Калини, 72а. З 9 лютого вже здійснюється прийом документів та видача результату послуги відділу Держгеокадастру у м. Львові Львівської області. Тепер не потрібно їхати в центр міста, щоб отримати витяг з Державного земельного кадастру на земельну ділянку.

Львівська міська рада запрошує ЗМІ до співпраці

Департамент «Адміністрація міського голови» та управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради оголошують збір пропозицій щодо співпраці на виконання Програми висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації у 2016 році, затвердженої ухвалою Львівської міської ради №132 від 04.02.2016 р. за такими напрямками: 

Управління природних ресурсів ЛМР інформує щодо продажу ділянки під індустріальний парк

Міське управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин надає інформацію щодо передання в оренду та подальшого продажу ТзОВ «СіТіПарк Львів» ділянки у промзоні «Рясне-2» під будівництво індустріального парку.

У парку імені Франка розпочнуть роботи з влаштування майданчика для вигулу собак

З наступного тижня у парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва ім. Івана Франка розпочнуться роботи щодо влаштування огорожі майданчика для вигулу собак. 

«В цій ситуації вихід очевидний - відставка Кабміну, визначення нових завдань, обрання нового прем’єра та нового складу уряду», - мер Львова

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію в державі. Зокрема, він закликав усі політичні сили до якісного та відповідального діалогу. Також міський голова Львова зазначив: «В цій ситуації вихід очевидний і його запропонувала партія Об’єднання «Самопоміч» - відставка Кабміну, визначення нових завдань, обрання нового прем’єра та нового складу уряду».

Вшановуємо пам’ять загиблих Героїв Майдану

У четвер, 18 лютого, о 19:00 год. у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт-реквієм «In Memoriam» пам’яті героїв «Небесної сотні». Через високе і вічне музичне мистецтво буде оспівано ці сумні, але доленосні події.

Громадським організаціям нададуть кошти на реалізацію соціально-культурних проектів

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали програму про надання фінансової підтримки громадським організаціям на реалізацію соціально-культурних проектів «Зробимо Львів кращим».

Переселенці та львів’яни шукатимуть вихід з «Лабіринту»

У Львові та області покажуть унікальний театральний перформанс «Лабіринт» за участю переселенців та місцевих мешканців. Ідея «Лабіринту» виникла в акторів театру імені Леся Курбаса, як символ життя людей з різних регіонів, з різними цінностями та поглядами, але які проходять спільний шлях, долаючи виклики разом. Окрім Львова, перформанс пройде у містах Городок та Пустомити.

Китайський Новий рік по-львівськи: кулінарний майстер-клас просто неба та відеозвернення з Пекіну

Львів відкритий для світу. На цих вихідних на площі Ринок відбудеться святкування Китайського Нового року у Львові.

Вже на цих вихідних учасники АТО зможуть відпочити

З 7 лютого розпочинається новий заїзд рекреаційного проекту «Genesis». Протягом п'яти днів учасники АТО зможуть безкоштовно відпочити в пансіонаті «Славський», а також відвідати тренінги з саморозвитку, ходити в походи та покращувати свій фізичний стан на спеціальних спа-процедурах.