This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-24. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 19 січня 2018Тренінг для журналістів і активістів «На сторожі ProZorroсті»

    23 cічня 2018 року в Сєвєродонецьку (СІТІ хаб) відбудеться тренінг-практикум для журналістів і активістів «На сторожі ProZorroсті, або як по-новому знаходити #зраду в держзакупівлі?»


    Докладнiше
  • 19 січня 2018Тренінг для журналістів «Висвітлення конфліктів: стандарти журналістської діяльності»

    30-31 січня 2018 року у Львові Академія української преси проведе тренінг «Висвітлення конфліктів: стандарти журналістської діяльності» для журналістів України». Дедлайн подання заявок – 25 січня 2018 року. 


    Докладнiше
  • 19 січня 2018Семінар «Як зрозуміло писати про реформу освіти»

    «Як зрозуміло писати про реформу освіти» — саме з таким меседжем завітають до Львова медіатренери та медіаексперти для проведення семінару. Захід відбудеться 15-16 лютого 2018 року. Дедлайн - 7 лютого 2018 року.


    Докладнiше
  • 19 січня 2018Безкоштовне навчання у Школі міжнародної журналістики GuildHall

    Оголошено набір до Школи міжнародної журналістики. Дедлайн - 1 лютого 2018 року.


    Докладнiше
  • 17 січня 2018Конкурс на участь у тренінгу для журналістів та журналісток

    Оголошується набір на Школу Толерантності з питань ЛГБТ* та гендерної рівності, яка пройде з 15 по 17 лютого 2018 року, в м. Запоріжжя (або Запорізька область).


    Докладнiше
  • 5 січня 2018Конкурс для журналістів та журналісток на участь у тренінгу з питань ВПО та ЛГБТ

    Оголошується набір на Школу Толерантності, на якій будуть розглянуті відразу дві теми: (1) ВПО (внутрішньо переміщені особи) та висвітлення тем, пов’язаних з переселенцями, та (2) висвітлення тем, пов’язаних з ЛГБТ (лесбійки, геї, бісексуальні та трансгендерні люди). Дедлайн – 14 січня 2018 року. 


    Докладнiше
  • 28 грудня 2017П’ятиденний тренінг: “Нові розслідувачі: школа для регіональних журналістів”

    ГО “Інститут розвитку регіональної преси – ІРРП” запрошує молодих журналістів, які хочуть зробити або роблять перші кроки в жанрі журналістських розслідувань, на п’ятиденний тренінг: “Нові розслідувачі: школа для регіональних журналістів” (у рамках компоненту з розвитку журналістських розслідувань проекту “Антикорупційна ініціатива ЄС”).


    Докладнiше
  • 28 грудня 201720-й щорічний семінар із заглиблення в науку для журналістів оголошує про 10 стипендій

    Університет з висвітлення морської та екологічної тематик, що при Інституті Меткальфа на Род Айленді, оголосив про початок прийому заявок на свій 20-й щорічний семінар із заглиблення в науку для журналістів. 


    Докладнiше
  • 22 грудня 2017Медіашкола децентралізації для регіональних журналістів (Київ, Дніпро)

    Академія української преси за сприяння Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Шведським агентством з питань міжнародного співробітництва і розвитку (Sida), проводить масштабний всеукраїнський проект за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України. Проект спрямований на підвищення якості фахового висвітлення реформи децентралізації в Україні.


    Докладнiше
  • 15 грудня 201721 грудня круглий стіл: Чи надавали громадянам у 2017 році українські медіа якісну інформацію?

    21 грудня – круглий стіл, презентація та публічне обговорення результатів моніторингів українських ЗМІ. Організаьтори: ГО «Детектор медіа», Інститут демократії ім. П. Орлика, ІМІ.


    Докладнiше
  • 8 грудня 2017ІМІ та Репортери без кордонів запрошують журналістів та редакторів на тренінги з цифрової безпеки

    Інститут масової інформації та Репортери без кордонів запрошують українських журналістів та редакторів на дводенні тренінги з цифрової безпеки. Тренінги пройдуть у Києві на вихідних 16-17 і 23-24 грудня.


    Докладнiше
  • 8 грудня 2017В Одесі відбудеться тренінг з циклу «Журналістські розслідування: регіональний вимір»

    Миколаївський Центр журналістських розслідувань запрошує на тренінг «Журналістські розслідування: регіональний вимір». Заявки на участь приймаються до 14 грудня 2017 року. 


    Докладнiше