This version of the page http://alextv.zp.ua/zaporozhe/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-22. The original page over time could change.
Новости Запорожья »
ТРК "Алекс"
Предъявлено подозрение участковому инспектору в Бердянске19-01-2018

        З метою завищення показників дільничний інспектор бердянського відділу поліції створив умови для притягнення завідомо невинної особи до кримінальної відповідальності, повідомили у прокуратурі області. Схема проста і не нова. Інспектор знайшов місцевого алкоголіка, передав йому набої до пістолета, пообіцяв дати грошей і налити, і відправив його на блокпост. Коли ж виконавця затримали, притягнули до кримінальної відповідальності, він протверезів і здав замовника.

      У ході розслідування прокуратура спільно з управлінням внутрішньої безпеки знайшли докази причетності правоохоронця до скоєння злочину, а також виявили бойові припаси у його автомобілі. Поліцейському повідомлено про підозру, йому загрожує покарання до семи років позбавлення волі.

 

19.01.2018

 


У 65-ій школі Запоріжжя відкрито сучасні кабінети фізики та хімії19-01-2018

        Не тільки свято Водохреща, але й справжнє свято знань сьогодні відзначають у шістдесят п'ятій школі Запоріжжя. Тут за підтримки народного депутата, Героя України Вячеслава Богуслаєва відкрито одразу два спеціалізованих класи – фізики та хімії. Такого оснащення наші навчальні заклади не бачили давно.

 

      Забігаючи наперед скажемо, що спеціалізовані класи фізіки та хімії відкриваються не тільки у 65 ій, а в цілому у дев’ятнадцяти школах Шевченківського района. Все це – завдяки субвенції із депутатського фонду народного депутата України Вячеслава Богуслаєва. Сьогодні він завітав до 65 школи, щоб особисто привітати дітей та педагогів з появою оновлених сучасних кабінетів. Президент АТ «МОТОР СІЧ» каже: «це вклад у розвиток молодого покоління, а отже і вклад у розвиток промисловості і всієї України».  Комплекти різноманітного обладнання та інструментів, інтерактивна дошка, ноутбук – це не повний перелік того, завдяки чому юні фізики зможуть опановувати науку.

 

     Технічний прогрес – це добре, але потрібно не забувати, що людина – вінець творіння і що всяка машина створюється саме завдяки розуму людини. Це прагнув донести до школярів Вячеслав Богуслаєв під час зустрічі із ними. Він каже – треба тренувати мозок і тіло, і тоді людина приречена на успіх. Про всебічний розвиток моторобудівників та усіх запоріжців не забувають на підприємстві «МОТОР СІЧ».

 

      Діти ще довго не хотіли відпускати Вячеслава Богуслаєва, радіючи можливості послухати успішну людину, яка не забуває піклуватися про благо інших. Так почалася естафета відкриття десятків спеціалізованих класів у школах Шевченківського района. Тепер очікуємо на появу нових Енштейнів та Менделєєвих, вихованих саме тут.

 

19.01.2018

 

 


Запорізькі підприємці домоглися свого19-01-2018

      Виконком міської ради скасував власне рішення щодо нарахування комерційній нерухомості плати за тепло як населенню за квадратними метрами. Про це говорили на засіданні координаційної ради з питань розвитку підприємництва міста Запоріжжя.

      Нагадаємо, запорізькі підприємці почали пікетувати Концерн «Міські теплові мережі» та мерію, коли отримали перші платіжки за тепло в цьому опалювальному сезоні. Тоді тепловики, посилаючись на новий закон «Про комерційний облік тепла» виставили рахунки за новою методикою, яку затвердив виконком. Суми виявилися в рази більшими, ніж торік. Після гучного скандалу та публікацій у ЗМІ, Кабінет Міністрів, за зверненням міської влади Запоріжжя надіслав роз’яснення стосовно застосування «Закону про комерційний облік тепла».

       Отже виходить, цей Закон, хоч і прийнятий, втім поки не застосовується, бо немає методики. Тож підприємцям зроблять перерахунок, сплачувати вони будуть як і торік, згідно своїх договорів. А власну методику виконком Запорізької міськради відмінив.

19.01.2017

 


Прокуратура Запорізької області повідомила про підозру працівникам патрульної поліції. Відео19-01-2018

       Катування і перевищення службових повноважень. За ці правопорушення прокуратура Запорізької області повідомила про підозру працівникам управління патрульної поліції. Вони у жовтні минулого року, чергуючи на стаціонарному посту «Запоріжжя-північ» при в’їзді до міста з боку Дніпра, зупинили транспортний засіб і застосували відносно громадянина фізичну силу, мордування, а також спецізасоби – гумовий кийок та кайданки, спричинивши тілесні ушкодження, завдавши не менше тринадцяти ударів по тілу та ногам.

      Далі потерпілий неправомірно утримувався на вулиці біля поста понад 6 годин у нічний час, йому насильно обмежували можливість пересуватись, підходити до власного автомобіля та заходити до приміщення блокпосту, щоб зігрітись. Йому не надавали їжу та воду, забороняли спілкуватися з родичами та адвокатом. На даний час вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

 

19.01.2018

 

 

 


В Запоріжжі не бояться пірнати у воду19-01-2018

 

 

      Водохреще по-запорізькі. Традиційно мешканці міста заходять у Дніпро, відзначаючи свято.

      Владика Лука провів служіння на центральному міському пляжі. Захід проходив під пильним наглядом поліцейських, нацгвардійців і співробітників обласного управління держслужби з надзвичайних ситуацій. Для гостей свята організували теплі намети і забезпечували бажаючих гарячим чаєм. В цьому році людей на пляжі порівняно з минулим було не так багато, втім, рятувальники повідомили, що лише протягом ночі у Дніпро встигли зануритися до чотирьохсот людей. Як завжди, для когось це стало першим досвідом, а хтось заходить у воду, наче й немає мінусової температури.

      Також служіння провели і представники Київського патріархату – На правобережному пляжі.

 

 

19.01.2018

 


У Запоріжжі затримали крадіїв19-01-2018

          Затримали підозрюваних у крадіжці, які викрали гроші з каси. Чоловіки проникли до трьох пивних магазинів, які розташовані в Шевченківському та Комунарському районі та викрали гроші - 1089 гривень. Підозрюваних видали документи, які вони прихопили в одному із магазинів та касові чеки.

 

 

 

19.01.2018


Жорстоке вбивство та розбійний напад на пенсіонерів в Кам’янсько-Дніпровському районі19-01-2018
            В селі Водяне двоє невідомих проникли в будинок подружжя, зв'язали їх та катували. Чоловік помер, а жінка пролежала в безпорадному стані близько доби. Підозрюваних - раніше засуджених чоловіків 1984 та 1997 років - затримано.


19.01.2018

Конференция медиков в Запорожье19-01-2018

      Шість з десяти смертей українців спричиняють хвороби серця та судин. Україна зараз посідає перше місце у Європі за цим показником. Як підвищити рівень надання медичної допомоги пацієнтам з цими хворобами – йшла мова під час першого українсько-польського медичного симпозіуму у обласній клінічній лікарні.

      Наявність сучасного ангіографу та високий рівень підготовки спеціалістів дозволили саме обласній лікарні стати базою для проведення симпозіуму з інтервенціональної кардіології. Практичним досвідом поділяться ведучі кардіохірурги з Польщі. Разом із запорізькими колегами вони вже виконали декілька операцій зі складними патологіями судин. Якщо чверть бюджету області віддано медицині, то четверта частина цих асигнувань направлена на боротьбу з сердцево-судинними захворюваннями.

      Від конференції очікують насамперед підвищення рівня обізнаності профільних спеціалістів. Два фахівця з обласної лікарні вже пройшли навчання у Польщі. Сподіваються, що цей симпозіум стане надійною основою для подальшої співпраці медиків обох країн.

 

19.01.2018

 


430 мільйонів гривень військового збору перерахували запоріжці протягом минулого року19-01-2018

             Це на вісімдесят вісім мільйонів, або на двадцять шість відсотків більше, ніж у дві тисячі шістнадцятому, повідомляють в обласному управлінні державної фіскальної служби. Половину від загальної суми сплатили мешканці Запоріжжя. Нагадаємо, ставка збору становить півтора відсотки доходів, що підлягають оподаткуванню. Платниками військового збору є фізичні особи, які отримують доходи в Україні.

 

 

 

19.01.2018

 


Боксер із Запоріжжя нокаутував свого опонента на першій хвилині першого раунду19-01-2018

           Олександр Загожий під час бою в Німеччині нокаутував свого угорського опонента Золтана Ксалу на першій же хвилині першого раунду. Таким чином боксер-важковаговик із Запоріжжя, який був спаринг-партнером Кличка, отримав шосту перемогу на професійному ринзі. Спортсмен виріс в Запоріжжі і займався в школі козацького бойового мистецтва «Спас». Наразі багаторазовий призер різних змагань з бойових мистецтв мешкає у Києві. Нагадаємо, що професійному ринзі 24-річний боксер успішно дебютував в червні цього року.

 

19.01.2018

 

 


ВАЖНО
ТРК «АЛЕКС» расширяет границы своего вещания: смотрите нас на divan.tv и megogo.net.
Теперь АЛЕКС можно принимать на телевизорах с функцией Smart TV и на любых мобильных устройствах, подключившись к популярным онлайн-сервисам. Просыпайтесь с «АЛЕКСом», узнавайте актуальные новости, следите за гандбольными баталиями. Мы работаем для Вас!!!
ВАЖНО
СОЦИАЛЬНЫЙ СПЕЦПРОЕКТ
NEW !!!
Приложение "ТРК АЛЕКС"
Устанавливайте приложение "ТРК Алекс" на свои мобильные устройства с официальных магазинов приложений App Store и Google Play!
НОВЫЕ ТЕЛЕПЕРЕДАЧИ
СОЦИАЛЬНЫЕ ПРОЕКТЫ
СОЦИАЛЬНЫЕ ПРОЕКТЫ
ПРОЕКТЫ
ПРОЕКТЫ
ПОГОДА
Погода
Погода в Запорожье

влажность:

давление:

ветер:

ТЕЛЕПРОГРАММА
Телепрограмма на неделю
Публикации по дате
«    Январь 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31