This version of the page http://www.business.ua/aim/en/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-20. The original page over time could change.
AIM Home

9 - 11 April 2018

    • Home
    • shows
    • About AIM
    • AIM 2017
    • Pre-Registration 2018
    • Пакети участі
    hostgator coupon best offers
EN UA

GLOBAL investment meeting

9 - 11 April 2018

Dubai, United Arab Emirates

{/modalcontent}
{/modalcontent}
business.ua

Registration

Подія розпочнеться через

About forum

Annual Investment Meeting is the world’s leading platform for Foreign Direct Investment (FDI), aimed at facilitating strategic networking and promoting investments. It is the largest gathering of the international investment community, policy makers, business leaders, regional and international investors, entrepreneurs, leading academics and experts showcasing up-to-date information and strategies on attracting FDI.

The eighth edition of the Annual Investment Meeting will be held on 9 - 11 April 2018 at the Dubai World Trade Centre. The theme is ‘Linking Developed and Emerging Markets through FDI: Partnerships for Inclusive Growth & Sustainable Development’. In a span of three days, an array of activities are staged including a Conference, Exhibition, Capacity Building Workshops, Country Presentations, Investor’s Hub, Gala Dinner, Investment Awards, various G2G, G2B and B2B Networking Features, AIM Startup Innovation Showcase and Pitch Competition.

read more

19,129

PARTICIPANTS & ATTENDEES

141

PARTICIPATING COUNTRIES

535

EXHIBITORS & CO-EXHIBITORS

1000+

EXPERTS & FDI SPECIALISTS

138

MEDIA PARTNERS WORLDWIDE

52

SPONSORS & SUPPORTING PARTNERS

8000

SQM. EXHIBITION SPACE

4

KNOWLEDGE PARTNERS

Чому необхідно брати участь?

Дізнайтесь про останні тенденції розвитку місцевості, тенденції в області прямих іноземних інвестицій, прогнози та стратегії заохочення інвестицій у 100+ експертів з прямих іноземних інвестицій та бізнесових і політичних лідерів у світі, відвідуючи семінари AIM та семінари з розбудови потенціалу.

Розмістіть свою організацію / країну, щоб отримати максимальну експозицію та рекламувати свої проекти та інвестиційні можливості для цільової аудиторії, включаючи SWF, приватні фонди, багатонаціональні компанії, інвестори та бізнесмени, основні власники проекту, консультанти та фінансисти під час участі у виставці AIM.

Знайомтесь та спілкуйтеся з більш ніж 19 000 відвідувачами та 1500 учасниками конференції, включаючи лідерів галузі та ключових зацікавлених сторін з регіональної та міжнародної спільноти за допомогою різних мережевих функцій.

Дослідіть інвестиційні можливості у різних секторах у більш ніж 140 країнах і зв'яжіться з різними ІПА, Торгово-промислові палати та діловими радами з усього світу.

Замовте свої презентації у країні та отримайте прямий доступ до ключових осіб, які приймають рішення, лідерів уряду та інвесторів, коли вони активно шукають можливості.

Орієнтуйте ваші ідеї проекту інвесторам та інкубаторам на AIM Startup.

Participants 2017

Vitalii Antonov

 

Oleksandr Gromyko

 

Vitalii Ilchenko

 

Vasyl Khmelnytskyi

 

Pavlo Klymets

 

Yuriy Kosyuk

 

Lenna Koszarny

 

Oleksandr Nikolenko

 

Iryna Varagash

 

All participants

ВІДГУКИ УЧАСНИКІВ

  • "Всі шляхи на ринки Близького Сходу, Азії та Африки лежать через Дубай. Це величезний хаб, де представлений практично увесь світ через офіси, шоу-руми, представництва та всіляку продукцію. Саме тому ми одразу підтримали ідею створення в Дубаї Ukraine Business Hub, яка була запропонована на Світовому інвестиційному форумі (AІM 2017) в Дубаї в квітні цього року, а відразу після створення UBH – активно долучилися до роботи з цим регіоном. Я бачу тут потенціал і перспективи для українського бізнесу."

    Олександр Громико, власник та президент KTD Group (техніка Saturn)

  • "Ідея заснування Ukraine Business Hub дуже влучна та своєчасна. Саме зараз Україні важливо об’єднувати бізнес-спільноту, власну та міжнародну, заради взаємодії у нових проектах, ідеях та стартапах. Ukraine Business Hub може значно підсилити промоцію українських проектів у світі та фактично “затягнути” прямі міжнародні інвестиції в економіку вашої країни. При цьому хочу ще раз зазначити, що АІМ готовий допомагати в цьому процесі всіма необхідними діями."

    Давуд аль Шезаві,президент Annual Investment Meeting (AIM)

  • "Закликаю аграріїв України не бути пасивними. Потрібно стати активним учасником глобальної економіки, створюючи продукти з високою доданою вартістю. Багато інвесторів готові вкладати гроші в Україну. Скористайтеся можливістю знайти партнерів для своїх проектів, а AIM вам в цьому допоможе."

    Віталій Ільченко, власник групи компаній "УКРАВІТ"

  • "Ринок ОАЕ – один з ринків у фокусі довгого списку, що у Дорожній карті стратегічного розвитку торгівлі України на 2017-2021 рр. Ми розвиваємо співпрацю з цілим регіоном."

    Наталія Микольська, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України — Торговий представник України

  • "Об’єднані Арабські Емірати є бізнес-хабом світового масштабу на Близькому Сході. Наша мета – стати партнером для ОАЕ на території України: репутаційним, порядним, “білим”, який зможе забезпечити фінансування для майбутнього врожаю наших агровиробників.

    Олександр Ніколенко, генеральний директор компанії “ОККО Агротрейд”

  • "Створення Ukraine Business Hub в ОАЕ надасть доступ українському бізнесу перш за все до фінансових сервісів з високою репутацією та ступенем надійності, враховуючи вимоги арабських партнерів до компаній такого роду, до постійного джерела доступного за вартістю ресурсу для фінансування українських компаній. Наша компанія, як представник фінансово-інвестиційного сегмента економіки, переконалася, беручи участь в торішньому AІM, що дубайська історія – це, безумовно, можливість отримати путівку у життя у вигляді фінансування для стартапів, шляхом масштабування й зростання для вже існуючого українського бізнесу, а також неоцінений досвід взаємодії для розвитку внутрішнього вітчизняного інвестора зокрема та сегмента фінансових взаємин у цілому. Крім того, приємно знаходитися у компанії продуктивних, цілеспрямованих, успішних людей, обмінюватися з ними досвідом, набувати нові знайомства та контакти."

    Cергій Позняк, президент FGC

  • "Арабські інвестори бачать перспективу в Україні в галузях сільського господарства, енергетики, інфраструктури та природних ресурсів."

    Андрій Ніколаєнко, голова ради директорів ТOВ ВKФ “Велта”

SHOWS

Working towards a progressive society & a sustainable future in line with Dubai Plan 2021

  • Contribute to attrack foreign investment
  • Building an international investment network by facilitating bilateral meetings
  • Offer the best investment opportunities and engage in global investment partnerships
  • showscasing government achievements in various fields of the participating countries.
  • Facilitates strategic cooperation to raise standard of public service.
  • Building international partnerships and enhancing competitiveness.
  • Building real estate investment network
  • The largest real estate event for the trading of local and international real estate
  • A platform to meet investors, high net worth individuals and institutional investors.
  • Strengthen the country's position as a global destination for sustainable investment
  • showsing green and smart technologies to build smart cities
  • Presentation of investment opportunities for the future cities
  • Platform where disruptive startups from across the globe gather to present groundbreaking products and services
  • Seeking innovative solutions from startup companies in solving crucial challenges - ex. waste management, energy conservation, decrease in water consumption, etc.

REGISTRATION

СПОНСОРИ ТА ПАРТНЕРИ

Спонсори

Партнеры

LOCATION

 
embedgooglemaps.com
takatack smart