This version of the page http://ua.korrespondent.net/business/press_release/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-19. The original page over time could change.
Пресс-релизы - Korrespondent.net
  • РУС
  • УКР
  • ЖУРНАЛ
  • Я-КОРЕСПОНДЕНТ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ
28.8378
 

Пресс-релизы

Прес-релізElbit Systems підписала контракт зі Збройними Силами країн Бенілюксу на $150 млн
Дочірня компанія Elbit Systems – Elbit Systems Land і C4I Ltd. – підписала контракт із Голландським Міністерством оборони на поставку передових систем для сухопутних військ країн Бенілюксу – Нідерланди, Бельгія, Люксембург.
РекламаЛУН продовжує підкорювати зарубіжні ринки під брендом Flatfy
Онлайн-платформа для пошуку житла Flatfy – бренд, під яким українська компанія ЛУН.ua представлена за кордоном,запустила новий каталог новобудов в Молдові!
РекламаЩо подарувати дитині на Новий Рік: поради фахівців
Практика показує, що напередодні новорічних свят батьки довго ламають голову над подарунком, який би здивував дитину. Однак маркетологам всеукраїнського інтернет-магазину вдалося визначити, які іграшки найбільш популярні в цьому сезоні!
Прес-релізМаксим Шкіль подарував стіл для пінг понгу нечуючим Житомирщини
Житомирський УТОГ цьогоріч відсвяткував 80-річний ювілей з вірою у майбутнє без «прозорих стін». Дві тисячі членів Житомирської обласної організації УТОГ відзначили ювілей. Сьогодні їх осередок – єдиний прихисток для людей з вадами мови та слуху. УТОГ лишився на самофінансуванні. Нечуючі Житомирської області у свято згадали про історію, обговорили економічні питання, проблеми соціалізації та спортивні досягнення.
Прес-реліз8 ідей для розвитку міст від Константина Оранського, принца Нідерландів
Цифрові стартапи створюють динамічну та інноваційну екосистему для зміцнення міст у всьому світі. Амбасадор стартапів із Нідерландів прибув на Міжнародний саміт мерів, щоб розповісти про важливість стартап-екосистеми для міст. Ось 8 ідей, як міста та суспільство можуть розвиватися і ставати прогресивними.
Прес-релізНайпопулярніший алкоголь на новорічному столі 2018
Українці розповіли, що будуть пити на Новий рік
РекламаГде в Киеве жить хорошо розповість про новобудови все
Тим, хто готуєтьсякупувати квартиру в новобудові Києва або Київської області, доводиться бути вельми уважними, адже тут мова йде про доволі великі гроші. Дізнатися про можливі «сюрпризи» тієї чи іншої новобудови та оцінити ступінь ризику інвестиції в її будівництво допоможе блог «Где в Киеве жить хорошо».
РекламаМедова з перцем: міфи і правда про легендарний напій
Українці – креативна нація. Адже у кого ще могла виникнути ідея поєднати горілку, мед, перець і трави, щоб отримати і міцний напій для будь-якого застілля, і подарунок, який можна з гордістю презентувати навіть іноземному гостю.
Прес-релізУ Києві розпочався Міжнародний саміт мерів
У столиці відкрився Міжнародний саміт мерів, організований Western NIS Enterprise Fund. Понад 150 українських очільників міст та лідерів місцевого самоврядування з восьми країн світу зібрались, аби поділитися досвідом впровадження інновацій.
РекламаБлог «Где в Киеве жить хорошо» стає цікавішим
Блог «Где в Киеве жить хорошо», без перебільшень можна назвати одним з популярних ресурсів серед тих, хто обирає квартири в новобудовах столиці та передмістя. Але крім оглядів новобудов, тут можна знайти також і іншу корисну та цікаву інформацію.
Прес-релізВ Києві відбувся Міжнародний тренінг з інноваційного маркетингу
Кінотренінг за участю європейської організації EAVEвперше був організований Асоціацією кіноіндустрії України та Всеукраїнським благодійним фондом Ігоря Янковського "Ініціатива заради майбутнього" за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
РекламаНа висоті: 3D-тур від Flatfy по новобудовах Алмати і Астани
Онлайн-платформа для пошуку нерухомості Flatfy запустила в Казахстані новий сервіс "Аерообліти 360"
РекламаВідчуйте музичний драйв з Renault Captur і аудіо системою Focal
У серпні в офіційних дилерських центрах Renault стартує унікальна пропозиція на яскравий кросовер Renault Captur з привабливою ціною і хай-тек аудіо системою Focal в подарунок
РекламаТепер побачити новобудови Києва, Львова та Харкова можна і з повітря
За допомогою аеропанорам, доступних в каталозі ЛУН.ua, тепер кожен зможе роздивитися вподобану новобудову в Києві, Харкові чи Львові з повітря.
РекламаЛУН.ua запустив функціонал пошуку новобудов за забудовниками
Каталог новобудов ЛУН.ua запустив нову функцію. Тепер шукати квартири в нових будинках можна ще й за забудовниками.
Прес-релізЦентр радіочастот вирішив вимірювати сучасне телебачення за допомогою непридатних "залізяк"
В ЗМІ з’явилась інформація про те, що Державне підприємство "Український центр радіочастот" (УДЦР) проводить в Волинській області виміри зони покриття цифрового телебачення. І, начебто, проводить це за допомогою "вимірювального комплексу європейської якості", що забезпечує "надвисоку точність вимірів". У зв’язку з тим, що це не відповідає дійсності, компанія "ЗЕОНБУД", як оператор цифрової мережі, вимушена повідомити фактичний стан речей.
ВСІ НОВИНИ РУБРИКИ

ПОПУЛЯРНІ В РУБРИЦІ

ЧИТАНІ КОМЕНТОВАНІ СОЦІАЛЬНІ
1
Прес-релізФонд родини Святослава Нечитайло зробив доступною незрячим дітям нову Хрестоматію сучасної української літератури
2
Прес-релізВ Україні значно виросли об’єми будівництва
3
РекламаНа висоті: 3D-тур від Flatfy по новобудовах Алмати і Астани
4
Прес-релізУ Києві розпочався Міжнародний саміт мерів
5
Прес-релізМаксим Шкіль подарував стіл для пінг понгу нечуючим Житомирщини