This version of the page http://pravda.if.ua/news-135495.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-18. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Журналісти намагалися з’ясувати причину побиття іноземних студентів на Хелоуін в Івано-Франківську (відео)

Журналісти намагалися з’ясувати причину побиття іноземних студентів на Хелоуін в Івано-Франківську (відео)

Tweet
Непорозумілися. У буквальному сенсі. В Івано-Франківську виник конфлікт на національному грунті. Під гарячу руку місцевих молодиків потрапили двоє темношкірих студентів та йорданець. Останнього, розповідають у міському відділі поліції, після нападу розбишак довелося госпіталізувати.
 

 

Конфлікт між місцевими мешканцями та іноземцями виник у самому середмісті. Сліди кривавої сутички вмить підняли «на вуха» містян. Чутки про «расистський» розбій неприємно здивували не лише гостей, а й мешканців міста. Адже самі, зізнаються, жодного дискомфорту від співжиття з іноземцями не відчувають. Навіть навпаки – вбачають користь від зближення із закордоном, пише ВЕЖА

Що стало причиною конфлікту, у поліції не знають. Втім, кажуть, такий випадок в Івано-Франківську – не вперше. Натомість психологи переконують, у підґрунті такої поведінки місцевих жителів – проблема не психології, а, перш за все, виховання.

Агресію може породити лише агресія, вважають містяни. Та радять закордонним гостям шанувати тутешні порядки. Аби зайвий раз не потрапляти в немилість «гарячих голів».

І все ж, жорстокий вчинок своїх земляків щодо іноземців іванофранківці одноголосно осуджують. Кажуть, у будь-якій ситуації варто залишатися людиною. Незалежно від кольору шкіри чи релігійних переконань.

 

Нагадаємо «Чорний Хелоуін». В центрі Івано-Франківська група невідомих молодиків товкла арабських та африканських студентів (фото)


05 листопада 2017, 17:52  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
Гість, 05 листопада 2017, 19:26
Варто додати, що частіш за все іноземці самі провокують на конфлікт, особливо, коли їм здається, що їх достатньо багато, щоб надавати по плечах нашому брату. Так би мовити - свій за свого за своє, а не навпаки.
Відповісти

Гість, 05 листопада 2017, 20:16
Чорножопих треба ставити на місце
Відповісти

Гість, 05 листопада 2017, 20:55
+1
Відповісти

Гість, 05 листопада 2017, 20:36
замовна стаття на користь чорних
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Кримінал:
На Франківщині виховательку дитсадка звинувачують у побитті дітей
18 січня, 19:52
Шокуючі подробиці діяльності нещодавно викритої франківської порностудії
18 січня, 18:44
Небачена жорстокість: у Бурштині потруїли собак (відео 18+)
18 січня, 17:09
На Франківщині судитимуть чоловіка, який зґвалтував підлітка
18 січня, 16:02
"Спонсора ДНР", якого упіймали на "Буковелі", Івано-Франківський міський суд помістив до СІЗО
18 січня, 13:33