Керівники центральних органів виконавчої влади та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відповідають на звернення громадян

 7 квітня 2015 року в Урядовому контактному центрі побували заступник Міністра оборони України Петро Мехед, заступник Міністра охорони здоров’я України Ігор Перегінець та в.о. Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк.  

З роботою Центру їх ознайомив директор установи Валерій Плохій.  Високопосадовці поспілкувалися з працівниками, які щоденно приймають,  реєструють біля 7 500 звернень і консультують заявників щодо спрощеного порядку надання житлової субсидії, та з інших актуальних питань.

Вони також взяли участь у телепрограмі «Уряд на зв’язку з громадянами» та радіопрограмі «Під контролем», у яких відповідали на найактуальніші звернення громадян на урядову «гарячу лінію» щодо тарифів на житлово-комунальні послуги, соціального забезпечення учасників антитерористичної операції, медичного обслуговування та інші. Згадані телепрограма та радіопрограма створені за участі Урядового контактного центру.

 

 

  

Петро Мехед відповідає на звернення громадян у телепрограмі «Уряд на зв’язку з громадянами»

  

 

 

 

 

 

  Ігоря Перегінця з роботою урядової «гарячої лінії» знайомить директор Урядового контактного центру Валерій Плохій

 

 

   

 

 

 

 Дмитро Вовк в операторській  залі Урядового контактного центру