This version of the page http://volz.ua/quality-guarantee/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-15. The original page over time could change.
Співпрацювати з ВОЛЗ - безпечно, надійно і вигідно!
  •  
  •  
  •  

ГАРАНТІЇ ЯКОСТІ

ВИ МОЖЕТЕ БУТИ ВПЕВНЕНИМИ У ВИСОКІЙ ЯКОСТІ НАДАНИХ ПОСЛУГ

Спираючись на умови надання телекомунікаційних послуг відповідно до Ліцензії Провайдера, ми гарантуємо їх стабільно високу якість.

ЗГІДНО ДО СПЕЦІАЛЬНОГО ГРАФІКУ МИ ТЕСТУЄМО НАШЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ А ТАКОЖ ЇХ ПОЛІПШЕННЯ

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ

Завдяки нашому величезному досвіду надання послуг в телекомунікаційній сфері, ми з упевненістю можемо гарантувати стабільно високий рівень наших сервісів і забезпечити їх безперебійне і надійне функціонування.

Реалізація систем кільцевої топології дозволила нашому обладнанню витримувати найвищі навантаження.

Якщо в середньому за місяць кількість часу, працездатність якого була перервана через помилки в нашій системі, перевищить 1% - ми надаємо гарантію відшкодування за завдані збитки у вигляді безкоштовного надання послуги,чиє функціонування було призупинено через технічні збої.

ПРОВАЙДЕР ГАРАНТУЄ

УСУНЕННЯ НЕСПРАВНОСТЕЙ

Наша команда експертів швидко реагує на всі можливі збої і застосовує всі можливі ресурси для миттєвого вирішення всіх проблем. Вони мають у своєму розпорядженні найновіше обладнання, яке допомагає виконувати роботи з мінімальними витратами часу. Також наша система оснащена можливістю резервного копіювання, що дозволить зберегти дані у разі помилок.

ВИСОКА ЯКІСТЬ

Фахівці нашої компанії - це спеціально підготовлені люди, які здобули вищу освіту і відповідні сертифікати в сфері телекомунікаційних послуг. Багатий досвід роботи дозволяє нам забезпечувати високоякісні послуги, рівень надання яких не залежить від зовнішніх факторів.

SERVICE LEVEL AGREEMENT empty

Згідно до цієї угоди, ми надаємо послуги, які відповідають наступним стандартам:

  • Коефіцієнт переданих пакетів не нижче 99.9%;
  • Розмір пакету (MTU), байт - 1512;
  • Кільцева затримка в каналі не більше 10-30 мс;
  • Пропускна спроможність каналу визначається для кожного замовлення окремо;
  • Персональний менеджер;
  • Додатково договір SLA (при необхідності).
БЕЗПЕКА

З моменту заснування нашої компанії, у нас було багато клієнтів, які запитували, наскільки безпечний наш сервіс. Ми завжди інвестуємо в розвиток послуг, і безпека є однією з головних умов. Тому всі дані проходять через наші сервери для унеможливлення їх перехоплення або втрат.

НАДІЙНІСТЬ

Надійність нашого сервісу зумовлена наявністю найсучаснішого обладнання, яке є високопродуктивним і стабільним при роботі. Дана техніка дуже рідко дає збої, і, в разі їх появи, наші фахівці навчені виправляти виниклі помилки швидко і якісно.