This version of the page http://pravda.if.ua/news-138602.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-15. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Скандальний мер Івано-Франківська попросив не менш скандального депутата-«укропівця» розповісти, як його брат торгує наркотиками

Скандальний мер Івано-Франківська попросив не менш скандального депутата-«укропівця» розповісти, як його брат торгує наркотиками

Tweet

Скандальний мер Івано-Франківська попросив не менш скандального депутата-«укропівця» розповісти, як його брат торгує наркотиками

 

15 грудня на сесії Івано-Франківської міськради депутат від УКРОПу Віталій Мерінов, який разом із іншими активістами зірвав сесію обласної ради, виступив зі зверненням.

Обранець просив виділити земельну ділянку для будівництва спорткомплексу. Міський голова Руслан Марцінків поставив питання на голосування.

“Я буду голосувати “проти”. Я за будівництво спорткомплексу, але дискусія має бути у правовому полі, без застосування фізичної сили і тітушок. Треба сідати і говорити”, – зазначив мер.

“За” проголосували тільки 13 депутатів.

“Вся “Свобода” не проголосувала. Ганьба”, – зазначив Мерінов.

“Пропрацювали на камеру? Молодець. Ви краще розкажіть, як ваш брат наркотиками торгував. Ви це розказуйте”, – відповів мер.

Обранці перейшли на високі тони, Мерінов почав вимагати розповісти, які заходи проводить місто, щоб наркотики не продавали у Франківську.

Втрутився колишній міський голова Віктор Анушкевичус.

“Я прошу не переходити на особисте і образи під час засідання. Можу це просити, бо 10 років проводив засідання. Віталія Мерінова прошу до спокою, виваженої дискусії. Ми не на базарі”, – сказав екс-мер.

Також він зазначив, що будівництво спорткомплексу – важливе питання, і його потрібно розглядати, але не потрібно переводити у таку площину.

Після виступив із обуренням депутат облради Сергій Адамович, який назвав зрив сесії “святом популізму і зневаги до держави”.

“Мерінов, як і його “старший брат” Шевченко, мабуть, вважає, що заради мсової популярності всі методи важливі. Адже не було надано зважених пропозицій”, – зазначив Адамович.

Декілька разів Мерінов намагався завадити обласному обранцю, однак йому не вдалося зупити виступ, – передає Галка.

Адамович просив провести навчання для певних дупутатів із основ політології, дати політичну оцінку діям Мерінова та прозвітувати за час головування комісією щодо незаконної забудови навколо озера.

Депутат міськради Андріан Волгін зазначив, що їх – протестувальників – можна називати будь-як, але якщо не дослухаються до думки, то людям доводиться діяти радикально.

 

Нагадаємо, що Наркоторговець, якого затримали напередодні, виявився рідним братом скандального франківського депутата-"укропівця" (фото)

                       Кримінальне провадження, відкрите через бійку за участі франківського депутата-«укропівця», вже «замнули»

                       Франківський депутат-"укропівець" й надалі намагається уникнути судової відповідальності

                       Контрабандист-наркодилер, якого розшукує СБУ, виявився рідним братом відомого франківського депутата-"укропівця" (фото)

                       Івано-франківський депутат-«укропівець», якого підозрюють у корупції, переховується від правосуддя? (фото)

 

 

 

 


Джерело
15 грудня 2017, 16:02  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
Гість, 15 грудня 2017, 16:22
Він ж дебіл відморожений (Мєрінов). Йому видно на рингу всі мізки відбили. Ви подивіться на фото: даун дауном)
Відповісти

Гість, 15 грудня 2017, 17:32
Мєрінов сявка Шевченка. Що Шевченко йому накаже, то той гавкати і буде. А так, то і наркоту потихеньку кришує.
Відповісти

Гість, 15 грудня 2017, 18:16
Повибирали в депутати ідіотів, це він на рингу заробив на такого джипа??? І за бабки людей збирає на "протести". Був на обговорені манежу, прийшли 2 ряда відморожених бритоголових, сіли під стіну і ні слова сказати ні порадити, тільки вульгарні вигуки. І 5 мешканців, вся бля "спортивна громадськість".
Відповісти

Гість, 15 грудня 2017, 18:32
а що означає скандальний чи одіозний мер нерозумію напевне той журналіст як людочка-людоєдка говорила цілий час гомосексуалізм але незнала що це поясніть громаді
Відповісти

Гість, 15 грудня 2017, 19:12
http://www.blitz.if.ua/news/vprytul-do- skandalnogo-stadionu-na-shuhevychiv- hochut-zvesty-bagatopoverhivku.html Продажний депутат, для спорткомплексу підняв тітушок, а багатоквартирку лобіює, ГАНЬБА!
Відповісти

Гість, 16 грудня 2017, 7:59
Відморозок а не спортсмен, сам нічого не робить і іншим заважає.
Відповісти

Гість, 16 грудня 2017, 9:11
А Анчоус свої п'ять копійок куди суне? Хай розкаже про свої подвиги.Треба навідатись до нього в Дем'янів Лаз.
Відповісти

Володимир , 16 грудня 2017, 9:17
Гарно кудкудахають сволотівські кури Мерінов зробив для спорту в місті більше , ніж вся срана свобода разом узята , а про кришування ним наркоти - нагла брехня , наркоту в місті (може кому цікаво) кришують мусора і їхній райвідділ АСП
Відповісти

Гість, 16 грудня 2017, 11:31
Мєрінов це щось типу 90 роки .коли напівспортсмени хочуть диктувати умови ...тусити по дискотечках з шоблом .потім їхати на окраїну АТО і робити з себе героя .не варто ...дуже вже примітивно ...ватажок зірваної гопоти.потрібно присікати
Відповісти

Гість, 16 грудня 2017, 15:32
самі бачите хто є в укропі і що вони б зробили прийшовши до влади і доречі їх -- отєц--корбан -чистий гуцул-приїхав в україну щоб з коломойським нас -- ощасливити-так що думайте на виборах бо польша піднялася коли прийшли праві до влади а неполукровки і пр
Відповісти

Гість, 16 грудня 2017, 17:00
Бля... яке ж ВОНО недолуге... І олійник попри нього... зібрали якихось шмарків в банду й граються в депутати... підіть перестріляйте один одного!
Відповісти

Гість, 17 грудня 2017, 5:27
для "критиків" на замітку - Мерінов був відмінником у навчанні, чудовим спортсменом та мером студентства м.івано-Франквська... А тепер по суті. В питанні будівництва є конфлікт інтересів. Який? А все просто! Проект передбачає будівництво двоярусого паркінгу ( хоча на громадських слуханнях пролунало слово з вуст головного архітектора, як "600 підземних гаражів") - для правдивості моїх слів можете переглянути відеозапис слухань!А будівництво в іншому місці для влади НЕЦІКАВЕ!!!!По друге- проектної документації ще немає, а тільки є "образний" проект. Що це означчає? А те, що при будівництві будуть грубо порушені стандартні вимоги по облаштуванню спортивної арени відповідно міжнародних стандартів - бігові доріжки по повороту повинні мати радіус мінімум 14м, а це 14х2=28м, плюс , як заявляють, 8 доріжок( по 1,22м) - ще 20м, + по 10м з кожної сторони під трибуни та переходи навколо ( по 5м).. І це тільки ширина будови мінімум = 80м... а ще забули про проїзд навколо будови - вимоги протипожежної безпеки і...????? І в підсумку ми отримаємо підземні гаражі та будь-яку "стайню" для ігрових видів та легкої атлетики!!! Але владі до одного місця вс ці протести!!! Головне відмивати гроші на "паркінгу"!!! А якщо хтось хоче мені заперечити, то нехай розповість, скільки грошей платників податків наш "мер" закатав в бруківку та скільки заробили на цьому його родичі????? За ці кошти можна було поміняти всі будинкові труби водо-, тепло- постачання - думаю для людей це головніше якоїсь там "бруківки" проти можливості залишитися в зимку без води та тепла в оселях!
Відповісти

Гість, 17 грудня 2017, 11:34
Мерінов навіть без натяку на інтелект... Про що може йти мова... Як воно взагалі потрапило в той зал...
Відповісти

Гість, 17 грудня 2017, 10:45
Ти там бачив як він вчився... І як став "мером"... Покажи диплом, атестат - тоді розказуй...
Відповісти

Гість, 17 грудня 2017, 5:38
для "спеціалістів" також хочу зазначити, що розмір, наприклад , льодової арени всього в півтора рази менший по довжині від легкоатлетичного манежу ( якщо порівнювати з стандартним 200-т метровим біговим полотном) та не передбачає від 3000 до 5000 сидячих місць... А тепер уявіть розміри цього "багатофункціонального " спортивного комплексу та порівняйте з запропонованим місцем для його будівництва по вул. Шухевичів... Думаю питання самі відпадуть...
Відповісти

Гість, 17 грудня 2017, 5:39
все правильно...
Відповісти

Гість, 17 грудня 2017, 16:32
Навіщо об'ясняти людям далекими від спорту розмір бігових доріжок? Маєте всі зрозуміти що у людей які хочуть бути мерами,депутатами і тд основна мета це побільше накрасти,набрати відкатів, хабарів.Якщо подивитись на статки всіх мерів нашого міста,чи посадовців,головних художників,архітекторів то зрозуміло що живуть вони зовсім не на зарплати.А про спорт,,,,,,,болюча тема,але ще не скоро будем мати олімпійські медалі
Відповісти

Гість, 19 грудня 2017, 10:15
Так званий спорткомплекс будують не для спортсменів. Це очевидно.Будують, щоб красти і ніколи не збудують. Як міст у Пасічній. А Ваші діти, що зараз займаються на стадіоні Юність, куди підуть???Так звана облРада -всі до одного брехуни і сволота!!!!Країна іде на дно з усім народом, а вони все не накрадуться
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Політика:
У Франції торгують глобусами з "російським" Кримом (фото)
15 січня, 16:30
Рожнятівщину відвідала делегація повіту Марамуреш
15 січня, 15:57
Яценюк розповів, чому продав телеканал "Еспресо"
15 січня, 15:38
Зарплата дружини генпрокурора: названа сума, яку Ірина Луценко заробляє у місяць
15 січня, 15:06
Звільнений з полону "ДНР" науковець розповів про таємний візит Савченко до бойовиків
15 січня, 14:37