This version of the page http://www.kvsz.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-15. The original page over time could change.
Новини

П'ятниця, 29 грудня 2017 09:56

Новорічне звернення наглядової ради та правління ПАТ «КВБЗ» (фото)

Шановні вагонобудівники, колеги, друзі! Через кілька днів настане новий, 2018 рік. Період, коли нам із вами належить зробити вибір і визначитися: як ми житимемо далі, на що сподіватимемося, чого будемо прагнути.

Мабуть, у багатьох із нас є той образ, з яким асоціюється наш Крюківський вагонобудівний завод. Він наче дім, у якому в пошані живуть ветерани, трудяться і розбудовують його представники працездатного, професійно освіченого середнього покоління, дорослішає і набирається досвіду молодь. Підприємство, де ми працюємо щодня багато років, - наш спільний дім, який тільки ми самі можемо наповнити достатком і щастям.

Докладніше ...
Четвер, 28 грудня 2017 11:18

КВБЗ успішно виконав контракт 2017 року на постачання пасажирських вагонів Укрзалізниці

ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» успішно виконав найбільший за останні роки контракт на виготовлення для Укрзалізниці пасажирських вагонів. 38 купейних пасажирських вагонів моделі 61-779, 11 з яких купейні вагони з меблями, що трансформуються, передані замовнику відповідно до договору 2017 року. Останні три вагони з контрактної партії вирушили до харківського відділення Пасажирської компанії – філії УЗ.

Докладніше ...
Субота, 23 грудня 2017 11:47

Казковий вечір біля заводської прохідної

22 грудня засяяла вогнями головна новорічна ялинка Крюківського вагонобудівного заводу. На майданчику біля східної прохідної підприємства з цієї нагоди відбулося велике театралізоване свято, в якому взяли участь керівники та працівники КВБЗ, мешканці мікрорайону. Ну і, звичайно, артисти заводського палацу культури, казкові герої.

Починаючи з 2006 року, коли було здано в експлуатацію архітектурний комплекс біля заводу, це місце стало популярним не тільки у заводчан, а й багатьох кременчужан. Воно по праву визнано одним із найстильніших і найгарніших куточків Кременчука. Виросли чудові вічнозелені декоративні хвойні дерева, які й так гарні у будь-яку пору року. А в новорічному оздобленні, у сяйві ілюмінації нагадують казковий диво-ліс.

Докладніше ...
П'ятниця, 15 грудня 2017 09:17

Укрзалізниця поки що не купила вагони RIC виробництва КВБЗ

Прес-служба Крюківського вагонобудівного заводу уповноважена повідомити, що Укрзалізниця поки що не купила вагони міжнародного класу габариту RIC виробництва КВБЗ. І відповідно вони не увійшли до складу поїзда Київ – Відень.

Із 10 грудня УЗ запустила потяг за маршрутом Київ – Відень. На жаль, 11 грудня на шляху з Відня до Києва сталася НП, був ураган, обірвало дроти. Про це пасажирка поїзда Марина Ісмаїлова розповіла на своїй сторінці у Фейсбук.

Докладніше ...
П'ятниця, 01 грудня 2017 13:22

Пункт обігріву – нова розробка ПАТ «КВБЗ»

У ТОВ «Інструментальний завод», що входить до складу акціонерного товариства «Крюківський вагонобудівний завод», реалізовано черговий новий проект. Тут на замовлення міської влади Кременчука спроектували і виготовили мобільний пункт обігріву, в якому ті, хто потребує допомоги у зимову холоднечу зможуть зігрітися, випити склянку гарячого чаю, трохи відпочити. Встановлять його в районі торгового центру «Амстор», поблизу зупинки «Залізничний вокзал».

Докладніше ...
Вівторок, 28 листопада 2017 14:46

Обласний форум виробників та споживачів комунальної техніки відбувся на базі КВБЗ

Обласний форум виробників та споживачів комунальної техніки відбувся у Кременчуці, на базі палацу культури Крюківського вагонобудівного заводу. На майданчику біля палацу відбулася виставка-презентація комунальних машин та іншої продукції, що виготовляють ПАТ «КВБЗ», АвтоКрАЗ, ПрАТ «Кредмаш», Полтавський машинобудівний завод.

Докладніше ...
П'ятниця, 17 листопада 2017 09:25

Європейські оглядини вагона RIC

14 листопада на вокзалі Київ-Пасажирський за участю представників ПАТ «Укрзалізниця», Австрійських та Угорських залізниць відбулася інспекція та презентація пасажирських вагонів міжнародного класу габариту RIC, які Укрзалізниця планує запустити з 10 грудня 2017 року за маршрутом Київ-Відень.

Докладніше ...
П'ятниця, 10 листопада 2017 14:34

Комунальна техніка ПАТ «КВБЗ» була популярною на Міжнародній спеціалізованій виставці «КомунТех-2017»

Крюківський вагонобудівний завод узяв участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «КомунТех-2017», що відбулася в Києві з 7 по 9 листопада.

Докладніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Go Top