This version of the page http://www.dragobrat.biz/chany.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-15. The original page over time could change.
Карпатські Чани-Баня.Ясіня.СПА Оздоровлення в Карпатах.
Карпатські Чани-Баня.Ясіня.СПА Оздоровлення в Карпатах.
www.dragobrat.biz

Ясіня.Чани


Ясіня













Карпатські Чани-Баня



Контакти(Замовлення Чану-СПА)
:Закарпатська область,Рахівський район,смт. Ясіня, вул. Миру, 7   
тел. моб.+38067 3352876, +38067 9386610


Виявляється, що любов до водних процедур на свіжому повітрі – а саме до купання в чані з нагрітою водою! Не будемо гадати, хто першим здогадався поставити величезний чан на вогнище, заповнити його водою та використати для купання – головне тут те, що сьогодні ми запрошуємо наших гостей урізноманітнити свій оздоровчий відпочинок новою процедурою. Купання в чані сприятливе для загального покращення самопочуття, поліпшує кровообіг, імунітет, здійснює терапевтичний вплив на шкіру та суглоби, регулює артеріальний тиск. Не забувайте, що шкіра – це орган нашого тіла, який має найбільшу поверхню, через яку ми можемо всмоктати величезну кількість корисних речовин. Тобто купання в воді з розчиненими в ній мінеральними речовинами, оліями та сумішшю карпатських трав можна впевнено вважати не тільки косметичною, але й лікувальною процедурою.
Купання в чані має дуже широкий спектр позитивного впливу на загальне оздоровлення та зміцнення всіх систем людського організму: омолодження шкірних покровів; відновлення та стимулювання імунної системи; покращення функції опорно-рухового апарату; сприяння відновлення після різного роду трав та переломів; стимулювання функції серцево-судинної системи; стимулювання функції щитовидної залози;
Загальна інформація

Що таке чан-спа ?
Це дуже корисний і приємний вид купелі: чавунна ємність діаметром 2,2 метри, вмонтована в спеціальний кам’яний поміст. Під чаном розпалюють вогнище і завдяки масивності та особливим властивостям чавуну накопичувати і зберігати температуру, вода поступово прогрівається до температури близько 40-42 градусів і підтримується на цьому рівні. На дно чану зазвичай укладаються річкові камені великого діаметру.
Чан знаходиться під відкритим небом – це додає процедурі приємної незвичайності та екзотичності, особливо в холодну пору року!
Чан-спа розрахований на 6 осіб, додатково є кіманата відпочинку з дерев’яними лежаками для релаксації. Також до Ваших послуг кімната на 6 осіб, де можна насолодитися смаком карпатського чаю, віденської кави, настоянками на лікувальних коренях: гінзура, золотий корінь і т.д.
Відпочинковий комплекс “Меридіан” вирізняється чудовими краєвидами і затишною атмосферою, що дозволяє насолодитись таким відпочинком сповна, адже неподалік протікає гірська річка Лазещина, купання в якій теж є дуже корисним для здоров’я. Також Ви можете поєднати спа-процедури в чані і очищаючий та тонізуючий ефект гуцульської бані, контраст температур якої чудово впливає на потовиділення та еластичність шкіри: розм’якшення епідермісу та зняття ороговілого шару, покращення дихання шкіри. Споживання під час процедури великої кількості води призводить до очищення пор шкіри, активізує роботу потових залоз та виводить токсини, шлаки і підшкірний жир, а також покращує роботу кровоносної системи.
Контакти

90630, Закарпатська обл., Рахівський р-н., смт.Ясіня, вул. Миру, 7
тел. моб. +38067 3352876, +38067 9386610













Інформаційний туристичний інтернет-каталог про відпочинок та проживання на Драгобраті.Готелі,пансіонати,бази відпочинку,приватний сектор,кафе ,ресторани.Ціни на проживання(2018р.) в Драгобраті,Ясіні,Лазещині.Карта Драгобрата з розташуванням підйомників,закладів проживання та фотогалереї.Копіювання матеріалів www.dragobrat.biz інтернет-сайтами та поліграфічними видавництвами заборонено © 2007-2018 INFOTOUR