This version of the page http://24tv.ua/tsifra_tag5121/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-15. The original page over time could change.
Новини Цифра - Телеканал новин 24
  • укр
  • рус
17:36
15 січ 2018
USD
...
EUR
...
  • youtube
  • google
  • rss
  • apple
  • android
  • samsung_smart_tv
  • smart_tv
  • dune
Архів
Курси валют
USD
EUR
детальніше
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS
+feedly

Топ новини
+feedly

Відео новини
+feedly

Дивись онлайн онлайн
укр
  • рус
ПЕТРО ПОРОШЕНКО ІРИНА НОЗДРОВСЬКА НОВИНИ КРИМУ ВІЙНА НА ДОНБАСІ
Пряма трансляція на
Останні випуски
Вєсті Кремля
18:47, 13 січня
Вєсті.UA
19:06, 13 січня
ЦРУ
09:30, 10 січня
Підсумки дна
14:00, 31 грудня 2017
Згадати все
23:24, 11 січня
ПЕТРО ПОРОШЕНКО ІРИНА НОЗДРОВСЬКА НОВИНИ КРИМУ ВІЙНА НА ДОНБАСІ

Цифра

  • Довіра до ЗМІ: чи готові українці відмовитись від телебачення
    Із новорічними святами з голубих екранів українців привітали ледь не усі лідери політичних об'єднань і фракцій. І так щиро і мило глаголили, що хотілось пустити сльозу. А все тому, що вони знають – телебачення основне джерело вішання лапші на вуха своєму електорату.
    12 січня, 07:16 315
  • Яке місце Україна посіла у світовому рейтингу паспортів
    Із словами "безвізовий режим" у більшості українців виникає не посмішка і відчуття полегшення, а оскома. Бо цей безвіз так довго обіцяли, що апетити під час їжі вже зник. Утім документ із тризубом таки отримав визнання у світі.
    11 січня, 09:21 591
  • Кого росіяни вважають головним ворогом своєї країни
    Схоже від новорічних свят не відійшов не лише депутат-мільярдер Саблін, якому на відстані у три тисячі кілометрів ввижаються міражі із надсучасних американських дронів. На десятий день після привітання Володимира Путіна росіян з усіх сторін оточили вороги.
    11 січня, 07:30 2267
  • Яку суму держава витратила на закордонні поїздки депутатів: несподівані дані
    Поїздки за кордон – це не лише задоволення, але й ретельний аналіз вартості проживання, добирання, харчування. Утім, якщо ви носите горде звання народний депутат України, головний біль з цього приводу зникає, адже поїздку ледь не на Марс спокійно компенсує держава.
    10 січня, 08:30 686
  • Скільки грошей надійшло у виборчий фонду Путіна: велика сума
    Звернення Володимира Путіна в новорічну ніч стало найбільш рейтинговим шоу російського телебачення. Перед зомбоящиком слухав улюбленого президента майже кожен шостий росіянин. Чого-чого, а сюрпризів у 2018 від вірного електорату Володимиру Путіну очікувати не варто, як і фінансових проблем.
    10 січня, 07:15 488
  • Скільки коштує один робочий день Олексія Навального: вражаючі цифри
    Після того, як російський ЦВК відмовив Олексію Навального у реєстрації в якості кандидата на президентські вибори, голова ФБК звернувся до Верховного суду зі скаргою. Головна ж суддя Олена Памфілова звинувачувала політика у "зароблянні грошей тим, що Навальний збирав гроші незаконним шляхом". То скільки коштує один день опозиціонера?
    30 грудня 2017, 17:17 1415
  • Скільки депутатів мали б звільнити за порушення трудового законодавства
    Народного депутата звільнили з роботи через незадовільне виконання обов'язків – ця фраза звучить абсурдною і неправдоподібною. Але, якби звичайні правила цивілізованого суспільства поширювались на власників мандатів – половина б Ради пустувала.
    29 грудня 2017, 07:18 550
  • Скільки росіян хотіли б повернути Радянський Союз: несподівані дані
    Поки ЦВК в нерівному бою зійшовся з Олексієм Навальним, а західний світ відзначав Різдво, росіяни згадували славне минуле імперії, "где так вольно дышит человек". Рівно 26 років тому з кремлівського флагштока спустили червоний прапор із серпом та молотом. І від цього святкового моменту у росіян досі розривається душа і пробиває на сльозу.
    27 грудня 2017, 11:12 1992
  • Як українці ставляться до урядових реформ: результати опитування
    Пенсійна, медична, освітня – реформи у 2017 році впроваджували або намагались впровадити дуже багато. Звісно знайшлись ті, хто критикували ці зміни, були й такі, яким байдуже, бо не за цим йшли на керівні посади. А якщо запитатись думку суспільства – сльози заважають говорити.
    27 грудня 2017, 10:52 326
  • Джинса в Україні: які політичні сили найактивніше замовляють собі рекламу
    Високі чини намагаються своє красномовство популяризувати серед населення з позначкою "реклама". І виявляється, що замовного політичного продукту в українських ЗМІ ой як багато. І, звісно, тут є свої лідери. Радикальні і не дуже.
    23 грудня 2017, 08:26 249
  • Навальний показав апартаменти екс-дружини Пєскова за майже 2 мільйони доларів
    Дмитро Пєсков вірою і правдою служить Володимиру Путіну з 2000-го. Ще з тих часів, коли почав перекладати із турецької на офіційних зустрічах колишнього. Тепер може дозволити собі не лише їздити із колишньою фігуристкою Тетяною Навкою на "Теслі", попри санкції їсти іспанський хамон і заправляти червоні штани в угі. Але й забезпечити одразу дві сім'ї.
    23 грудня 2017, 00:46 1209
  • Чого хоче українська молодь: найбільші пріоритети
    Стереотипне мислення українських сімей незмінне. Своїй дитині необхідно дати вищу освіту, поставити на ноги, прилаштувати десь у комфортних робочих умовах і як мінімум залишити у спадок ну хоча б квартиру.
    22 грудня 2017, 10:16 725
  • Хто із мерів українських міст отримує найвищі зарплати: неочікувані дані
    Рух "Чесно" нагадав, що свого часу популіст Леонід Черновецький офіційно затвердив свою зарплату на посту мера Києва в розмірі 1 гривні. На його правління припадає найграндіозніший земельний "дерибан" столиці. Гідна зарплата – це як мінімум хороше передпосилання для зменшення фінансових апетитів чиновників, але це діє в здоровому суспільстві.
    21 грудня 2017, 09:21 1986
  • Скільки росіян недолюблюють українців: результати опитування
    Цитуючи одного відомого журналіста, в Росії живе 2 % "д*рьма", які дуже заважають стабільному життю усіх інших росіян. Вони виходять на мітинги Олексія Навального, референдуми називають анексіями. Якщо заглянути у словник синонімів Володимира Соловйова, то "д*рьмо" – це адекватні люди.
    19 грудня 2017, 09:26 2362
  • Яку суму українці щомісяця витрачають на ліки: несподівані дані
    Тотальна більшість людей в Україні, де наразі діє безкоштовна медицина, купують ліки за власний кошт. Основною проблемою називають високу вартість, низьку ефективність і велику кількість підробок. При цьому купують ліки, які зовсім не є необхідними, і витрачають на це космічні гроші.
    19 грудня 2017, 08:20 433
  • Скільки українців вважають, що у країні немає політичного лідера
    Українці остаточно зневірились у владі, бо серед цього політичного "секонд хенду" немає що обрати. Тому і обирають краще із найгіршого. Саме тому більшість громадян намагаються триматися осторонь і не ставати ногами у те, що називається українською політикою, бо потім не відмиєшся.
    16 грудня 2017, 07:30 748
  • Нардепи-хамелеони: скільки народних обранців змінили фракції у Раді
    У багатьох цивілізованих країнах політичні партії створюють заради спільної мети і відстоювання принципових, багаторічних позицій. У нас же політична партія – це інструмент, аби наблизитись до влади з метою лобіювання своїх інтересів. Або більш примітивний шлях – розпилювання державних коштів.
    15 грудня 2017, 07:12 515
  • Скільки грошей політичні партії витратили на власний піар
    А знаєте що таке "нуль"? Це кількість місцевих осередків в якості юридичних осіб таких політичних сил як "Радикальна партія" і "Народний фронт". А це означає, що по факту місцеві осередки є, але де-юре вони не можуть самі обирати кандидатів в місцеві органи, чекаючи вказівки з столичного клубу. Можливо, їх фінансують хоч б нормально.
    14 грудня 2017, 07:40 299
  • Яке місце посів "Укроборонпром" у світовому рейтингу компаній
    Є у нас дуже цікаве і не менш загадкове підприємство – "Укроборонпром". Що вони купують, продають на які суми і куди ці кошти йдуть ніхто із звичайних смертних не знає, бо це таємниця. Але за результатами досліджень, справи у держпідприємства йдуть дуже і дуже непогано.
    13 грудня 2017, 07:17 1470
  • Скільки росіян вважає, що уряд повинен захистити російських спортсменів
    У Кремлі вирішили, не забороняти російським спортсменам виступати у Пхьончхані під нейтральним прапором. Тепер федеральні канали заспівали по-новому і уже розпочали перемови про трансляцію корейської Олімпіади. Треба ж взимку електорат втримати біля екрану і між змаганнями показати 2-3 необхідні серіали чи випуски новин. Тим більше, що "зомбоящику" обиватель вірить більше, ніж фактам.
    9 грудня 2017, 08:40 497
  • Закон про держзакупівлі: кому депутати "полегшили" життя
    Народні обранці пишаються прийнятим законом "Купуй українське, плати українцям". За їхніми словами, це допоможе українським компаніям конкурувати з іноземними на тендерах держзакупівель. Але ми ж то знаємо, що закони у нас пишуться під когось, а тендери дивним чином виграють одні і ті ж компанії. А тому цей закон ще більше розв'язує руки тендерним монополістам.
    9 грудня 2017, 08:14 335
  • Яку середню зарплату отримують українці в порівнянні з європейцями: мізерні цифри
    4,1 тисячі гривень – такою може бути мінімальна зарплата в Україні наприкінці 2018 року, якщо все буде добре. Це заявив міністр соцполітики Андрій Рева. Виходить, що приблизно в годину українці мінімально зароблятимуть 22 гривні. Та якщо навіть такі покращені умови прирівняти до країн Європи, посмішка з обличчя мимоволі зникає.
    7 грудня 2017, 09:12 1775
  • Скільки росіян не вірять у чесні вибори президента: неочікувані дані
    У заяві ВВП щодо балотування на 4-й термін ніхто не сумнівався. Та от чи надихнув цей неочікуваний крок самих росіян. А, може, вони не вірять у справедливість при Путіні
    7 грудня 2017, 07:15 2764
  • Скільки росіян підтримали ідею перепоховання Леніна: неочікувані дані
    Майже 2 роки тому Володимир Путін прирівняв ідеї Леніна до атомної бомби, яку заклали під будинок "Росія", а потім її підірвали. І взагалі образився на картавого, що його концепції в кінецвому результаті розвалили такий рідний СРСР. Тому й не дивно, що перед виборами вірний васал Рамзан, арт-проект Собчак і "горе от ума" Поклонська накинулися на тіло вождя, заговорили про перепоховання.
    6 грудня 2017, 09:10 1537
  • Скільки обіцянок із гучних заяв виконав Олег Ляшко: результати дослідження
    Кажуть, говорити – не мішки носити. Та більшість народних депутатів із цією народною мудрістю не погоджуються. Адже хто, як не вони, знають: говорити – найвідповідальніша справа. Хто ж з обранців найбільше наобіцяв, а от мішки носити забув.
    6 грудня 2017, 08:15 1054
  • Скільки молодих українців пишаються своїм громадянством
    В Україні проживає 8 мільйонів молоді, тобто віком від 14 років до 29 років. І це одна п'ята населення країни. Тому з їхньою думкою варто рахуватись. Особливо популістам і політикам.
    30 листопада 2017, 08:24 634
  • Скільки грошей у 2018 році витратять на панські умови праці Порошенка: неочікувані дані
    Президент України є гарантом прав і свобод людини. Громадяни зобов'язані гарантувати Петру Олексійовичу комфортні умови для виконання його обов'язків. Чи добре зі своєю працею справляється гарант – питання ще те, але те, що платники податків забезпечують панські умови – факт.
    29 листопада 2017, 08:32 2069
  • Як бідні прокурори купують елітне житло у Києві за 5 гривень
    Державна служба невдячна справа – працюєш сумлінно, а отримуєш копійки й ще й хабарі брати не можна. Останнім часом звісно у різних відомствах зарплати попіднімали та особливо премії, але це все одно мізер. Тому церковним мишам, таким, наприклад, як у ГПУ, доводиться шукати дешеві послуги та нерухомість, аби звести кінці з кінцями.
    28 листопада 2017, 07:15 3026
  • Як українці стали жити "по-новому"
    4 роки тому ми усі погодились жити "по-новому". Під цим поняттям усвідомлювали, що дешевого газу вже не буде, утім реформи згодом все надолужать. Але щось пішло не так. Тобто у списку найбагатших українців в гаранта все саме так, а от ми чомусь ні в чиї плани не вписались.
    25 листопада 2017, 09:15 2262
  • Скільки мільярдів гривень українці витратили на придбання нових авто у 2017 році
    "Аби не гірше" – найпопулярніша фраза серед українців, які діляться станом своїх справ. І не зрозуміло: гірше, бо і так все зле, чи все прекрасно і не дай боже гірше. Але те що ми любимо прибіднятися – факт. Тому говоримо одне, а на ділі зовсім інше.
    21 листопада 2017, 07:20 434
  • Скільки кримчан відвідали Росію після анексії півострова
    І рибку з'їсти, і в Україну безперешкодно їздити. Мешканці Криму так раділи результатам псевдореферендуму і все ж бідкаються, що перетинати кордон з материковою частиною України їм важко. Більше того, тотальна більшість кримчан досі на очі не бачили землі окупантів.
    18 листопада 2017, 08:14 1254
  • Хто із депутатів потрапив до рейтингу найбільших лінивців у Верховній Раді: несподівані дані
    Коріння кандидата у президенти Вадима Рабіновича вже натякають про те, що до роботи він не дуже спраглий. І якщо подивитись на його працю у Верховній Раді, можна з впевненістю сказати – кнопкодавство йому не загрожує.
    17 листопада 2017, 08:30 612
  • Скільки справних електронних браслетів є на балансі Нацполіції: мізерні дані
    Олександра Авакова затримали. На судовому засіданні постановили, що на сина міністра внутрішніх справ потрібно одягнути те, чого немає. Мало хто знає, що електронні засоби стеження в Україні занесені до Червоної книги. Їх дуже мало, а якщо вони і є, то в не справному стані.
    16 листопада 2017, 09:34 174
  • Що стало причиною розбрату серед українців: неочікувані результати опитування
    Три сорти українців – свого часу таку тактику обрала "Партія регіонів", щоб спробувати виграти вибори. Мовне питання – ідея також політтехнологів екс-регіоналів. Не дивно, що українці взагалі не пишаються своєю політичною елітою.
    14 листопада 2017, 08:45 1331
  • Скільки українців готові продати свій голос: вражаючі дані
    Майже половина укранців (49%) готова продати голос через зневіру у результатах.
    11 листопада 2017, 07:56 971
  • Скільки українців вважають державну мову рідною: несподівані дані
    9 листопада – День української писемності та мови. Це не означає, що лише в цей день потрібно говорити українською. Бажано це робити завжди. І українці таки стараються свого не цуратись.
    10 листопада 2017, 08:40 5844
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Відео
  • Не попса! ТОП-10 альтернативних треків тижня, які варто почути
    сьогодні, 14:15
  • Попри спалах кору учні столичної школи без щеплення відвідують заняття
    сьогодні, 12:51
  • CES 2018: найкращі та найцікавіші гаджети, які показали на виставці
    сьогодні, 12:00
  • Скільки грошей державний апарат витягає з кишені кожного українця
    сьогодні, 11:19
  • Розенблат подав до Європейського суду на Україну
    сьогодні, 10:59
  • Фільм "Кіборги" показали військовослужбовцям у зоні АТО: відео
    14 січ, 20:41
  • Які політичні скандали розгорілись в Україні на початку 2018 року
    14 січ, 19:54
  • На Тернопільщині провели колоритний фестиваль Маланки: відео
    14 січ, 18:53
  • Чим може загрожувати гучна заява Росії щодо скасування кордонів з Україною: пояснення експерта
    14 січ, 18:22
  • У лікарні Києва не підтвердили, що померлий під її стінами безпритульний звертався по допомогу
    14 січ, 15:52
  • Забрали і гроші, і машину: як у Кривому Розі шахраї обкрадають людей
    14 січ, 14:19
Більше відео
Загрузка...
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
  • Загальна інформація
  • Телеведучі
  • Технічна інформація
  • Архів
  • Правила користування сайтом
  • Політика конфіденційності
  • Рекламодавцям
  • Вакансії
  • Контакти
  • Музика 24
  • Структура власності
  • Налаштування підписки
Залиште відгук