This version of the page http://7days-ua.com/news/476087/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-14. The original page over time could change.
7 ДНІВ-УКРАЇНА » Володимир Огризко: «Допоки не ухвалимо новий закон про вибори, наша боротьба з корупцією нагадуватиме білку, яка бігає за власним хвостом»
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Володимир Огризко: «Допоки не ухвалимо новий закон про вибори, наша боротьба з корупцією нагадуватиме білку, яка бігає за власним хвостом»

Екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко Радіо Свобода заявив про те, що головна корупція в нашій країні не економічна. Це вже наслідок.

- Наша головна корупція – це корупція політична. До тих пір, поки ми матимемо інструмент заведення в політику нечесних людей, доти ми не поборемо наслідків цієї політичної корупції. Подивіться, якщо (і це ж не таємниця, ми про це знаємо) місця у виборчому списку купуються… Якщо їх роздає лідер за відповідні суми, якщо місце в конкретному окрузі купується…

За словами Огризка, якщо ми заводимо таких людей у найвищий законодавчий орган, то не повинні дивуватися, що там в п’ятницю 30 чоловік сидить, а деякі депутати приходять на засідання двічі за сесію.

-Половина з таких депутатів не розуміє, що таке внести проект закону, тому що вони не знають, що це таке. Вони туди приходять для іншого. Вони туди приходять для того, щоб відбити своє втрачене і отримати те, що потрібно. То як ми тоді можемо говорити, що ми будемо боротися з економічною корупцією, не подолавши оці речі? – сказав Огризко

- Тому допоки ми не ухвалимо (дай Боже, це відбудеться найближчим часом) новий закон про вибори, де всі ці речі будуть усунуті, доти наша боротьба з корупцією буде нагадувати білку, яка бігає за власним хвостом, — підсумував він.

 


 


Мітки: 7днів, Володимир Огризко, новий закон про вибори
Поділитись новиною з друзями в соціальних мережах

КОМЕНТУЙ У FACEBOOK

    Коментарі закриті.

Facebook