This version of the page http://7days-ua.com/news/471478/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-14. The original page over time could change.
7 ДНІВ-УКРАЇНА » Забуте авто повернулося до власника лише через 20 років
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Забуте авто повернулося до власника лише через 20 років

Пошук місця для паркування іноді є справжнім мистецтвом. Запам’ятати, де ж ви залишили машину — часом, ще більшим. Знайти «пропажу» — теж не найпростіше заняття, як і в нашому випадку.

Але цей випадок у чомусь щасливий, а в чомусь і трагікомічний: представники органів влади на днях нарешті змогли розповісти 76-річному чоловікові, де ж він 20 років тому залишив свій автомобіль.

Ймовірно, подібне відчував кожен водій. Чомусь іноді ви не можете точно пригадати, де ж припаркувалися в останній раз. Зазвичай для пошуку цього місця досить походити по вулицях, які недавно відвідували, або обійти прилеглі стоянки — і у вас знову в розпорядженні є автомобіль. Ваш власний …

А ось чоловік з Франкфурта такого великого щастя свого часу не зазнав і тому заявив у поліцію що його VW PASSAT пропав без вісті. Власний висновок був однозначний: раз він не може знайти свою машину, то, найімовірніше її вкрали. Це сталося 20 років тому, в 1997-му. З тих пір власник давно вже списав цей автомобіль з особистого рахунку і придбав собі інший.

Але, як з’ясовується тепер: машину ніхто не крав. Зниклий VW PASSAT нарешті був знайдений, причому саме там, де чоловік колись його і залишив: на підземній автостоянці промислової будівлі.

Машина простояла там усі 20 років і невідомо скільки б ще вона залишалася на тому ж місці, якби будинок не стали готувати до зносу. При огляді його приміщень і був виявлений самотній автомобіль, до теперішнього часу вже сильно проржавілий. Поліцейські уважно оглянули знахідку, після чого і проінформували 76-річного заявника, що його машина нарешті знайшлася.

В даний час він знову отримав автоветерана в своє розпорядження, проте стан транспортного засобу після тривалого простою і без належного догляду став якось не дуже хорошим. Тому знайдений «автоскарб», швидше за все, відправиться на звалище, де простоїть ще деякий час або ж піде прямо під прес, на утилізацію — для відновлення автомобіля до робочого стану потрібно занадто вже багато сил та коштів.

Джерело: GERMANIA.ONE з посиланням на NTV

 


 


Поділитись новиною з друзями в соціальних мережах

КОМЕНТУЙ У FACEBOOK

    Коментарі закриті.

Facebook