This version of the page http://www.goldpages.info/aggregator (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-13. The original page over time could change.
Збирач потоків | Ділове Закарпаття - Світ Золотих Сторінок
 

  • Створення нового користувача
  • Запит нового паролю

Зараз на сайті 0 користувачів та 1 гість.


Large Visitor Globe

Збирач потоків

Засуджений окупантами на 15 років кримчанин звернувся до ООН і оголосив голодування

Zaxid.net - Нед, 27/08/2017 - 21:57
Засуджений окупантами на 15 років кримчанин звернувся до ООН і оголосив голодування

Біля нічного клубу в Одесі трапилася бійка

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 21:35
В Одесі в ніч на 27 серпня біля нічного клубу трапилася бійка із застосуванням зброї. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на поліцію. Внаслідок сутички поранення у ногу зазнала одна людина. Зі слів очевидців, учасники конфлікту були між собою знайомі. Один з чоловіків, які відпочивали з ними в одній компанії, намагався припинити конфлікт. Потім він вистрілив з травматичного пістолета, – розповіли у поліції. Також у поліції додали, що стрілка затримали. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Гройсман обіцяє виділити ₴1 млрд на модернізацію навчального процесу в початковій школі

Zaxid.net - Нед, 27/08/2017 - 21:31
Гройсман обіцяє виділити ₴1 млрд на модернізацію навчального процесу в початковій школі

Ураган "Харві" спричинив катастрофічну повінь у США: моторошні фото стихії

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 21:18
Висока вода затопила вулиці міста Х'юстон у штаті Техас. Усе – через потужний ураган "Харві". Напередодні він вирував на узбережжі штату. Потім стих, але приніс проливні дощі. Саме вони і спричинили повінь. Затоплені вулиці, будинки та автомобілі. Рівень води у Х'юстоні різко підвищився вночі проти 27 серпня. Там за кілька годин випала місячна норма опадів. Зараз в американському місті оголошено надзвичайний стан. Рятувальники на човнах вивозять людей із зони лиха. Вже евакуювали майже тисячу осіб. "Ми були в гаражі, коли вода почала прибувати. За 45 хвилин її рівень сильно підвищився – до 60 сантиметрів. Але ми знали, що нас врятують. Мій брат працює в поліції, і він викликав рятувальників", – розповіла мешканка Х'юстона. Від наслідків урагану "Харві", що вирував напередодні, оговтуються і в невеликому місті Рокпорт. Він першим потрапив під удар стихії. Там буревій повикорчовував дерева та зрівняв із землею багато будинків. А також порвав електричні дроти та повалив опори. Люди з жахом згадують учорашні події. На двір мого сусіда прилетіло дерево. Після цього я забрав до дому собак, а от коней врятувати не встиг – їх підняло у повітря торнадо. Я також бачив, як торнадо поглинуло цілу сім'ю з п'ятьма дітьми, якраз коли вони бігли до свого трейлера. Сумніваюсь, що вони вижили, – зазначив місцевий житель Метью Аяла. Після смертоносного урагану "Катріна", "Харві" став найпотужнішим буревієм на території США. Коли він досягнув узбережжя, то мав четверту – передостанню – категорію потужності. Швидкість вітру у його центрі досягала 215 кілометрів на годину. За офіційними даними, стихія забрала життя двох людей, ще понад десяток були травмовані. Та кількість жертв може зрости, адже десятки людей зникли безвісти. Їх наразі шукають. За прогнозами синоптиків, сильні зливи у штаті Техас триватимуть щонайменше до четверга, 31 серпня.

В італійських Альпах загинули альпіністи

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 21:07
Двоє альпіністів 27 серпня загинули при сходженні на льодовик Адемелло Брента в італійських Альпах. Про повідомляє La Republica. Загиблі входили до групи із дев’яти альпіністів. За попередньою версією, на висоті 3 200 метрів альпіністи зірвалися зі скелі та потягнули усіх, хто був з ними в одній зв'язці. Семеро осіб із групи зазнали травм – серед них є і важко травмований 14-річний підліток. Усі альпіністи були членами двох сімей.

У Польщі відбулось міжнародне авіашоу за участю українських військових льотчиків

Zaxid.net - Нед, 27/08/2017 - 21:05
У Польщі відбулось міжнародне авіашоу за участю українських військових льотчиків

Трамп знову пообіцяв змусити Мексику заплатити за стіну на кордоні

Дзеркало тижня - Нед, 27/08/2017 - 20:51
Президент США назвав Мексику однією з найбільш криміногенних країн.

У Києві іноземець насмерть збив велосипедиста

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 20:47
У столиці трапилась смертельна аварія за участі іноземця. ДТП трапилась на перехресті вулиць Газопровідна та Кільцева. Про це пишуть "Вартові Еспресо". Водій-іноземець на авто з литовськими номерами збив насмерть чоловіка-велосипедиста. Загиблому було 41 рік. Він на великій швидкості їхав на регульованому перехресті. Удар був настільки сильний, що частини велосипеда розкидало на відстані близько ста метрів. Аварія у Києві Велосипедист загинув на місці

Ферму Марка Твена виставили на продаж: з’явилось фото

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 20:33
Ферму відомого американського письменника Марка Твена, що розташована на околиці міста Реддінг, штат Коннектикут, виставили на аукціон за 1,85 мільйонів доларів. Про це повідомляють на ABC News. Ферма Jean's Farm займає понад 7 гектарів. Письменник її придбав у 1860 році і назвав в честь молодшої дочки письменника, Джейн. Наступні власники ферми ретельно відреставрували приміщення всередині і відновили історичний фасад будівлі. Разом з будинком, площею 340 кв м, на продаж виставили кінотеатр, студія і басейн з морською водою, ставок з рибами, а також безліч мостів і зелених лугів. Крім того, поруч з головним будинком розташовані майстерня і комора. Твен прожив на фермі всього кілька місяців і продав її після того, як померла дочка. Отримані гроші письменник пожертвував одній з бібліотек. Незабаром помер і сам письменник. До слова, Марк Твен помер у 1910 році, проживши 74 роки. Його найвідомішими творами є "Пригоди Тома Соєра" та "Пригоди Гекльберрі Фінна".

Українці серед лідерів за кількістю нелегальних працівників у Німеччині – ЗМІ

Zaxid.net - Нед, 27/08/2017 - 20:32
Українці серед лідерів за кількістю нелегальних працівників у Німеччині – ЗМІ

Тіло загиблого у Єгипті депутата поки не можуть доставити в Україну

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 20:22
Тіло тернопільського депутата Володимира Стаюри, який напередодні потонув у Єгипті, зможуть доставити в Україну лише після 1-ого вересня. Тернопільська влада веде переговори з консульством України в Єгипті, аби якнайшвидше це зробити. Тим часом, сьогодні, 27 серпня, у головному храмі Тернополя відслужили панахиду за загиблим. Вшанувати пам'ять Володимира Стаюри прийшли сотні людей. Це була дуже світла людина. Людина відверта і правильна, часом навіть дуже правильна. Але всі його любили і поважали саме за відвертість. Якщо він давав слово, то він це слово тримав, – сказав міський голова Тернополя Сергій Надал. Зазначимо, загиблий був депутатом Тернопільської міської ради, брав активну участь у Революції Гідності, а згодом поїхав добровольцем у зону АТО.
+Відео

Хакери поширювали віруси через спам з обіцянками спойлерів "Гри престолів"

Дзеркало тижня - Нед, 27/08/2017 - 20:16
З допомогою вірусу 9002 зловмисники отримували доступ до файлів на зараженому пристрої.

Біля берегів Туреччини розвалилося судно, яке контрабандою возило сировину в Крим

Zaxid.net - Нед, 27/08/2017 - 20:14
Біля берегів Туреччини розвалилося судно, яке контрабандою возило сировину в Крим

Біля Босфору розвалився навпіл російський суховантаж, який "відвідував" Крим: фото

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 20:12
В ніч з 26 на 27 серпня біля входу в протоку Босфор розламався навпіл суховантаж Leonardo, який неодноразово перевозив вантаж для заводу "Титан". Про це повідомляє BSNews. Судно йшло без вантажу з Ростова-на-Дону в турецький порт Тузла – після того, як 8 серпня 2017 доставивчерговий вантаж з турецького порту Самсун в порт Камиш-Бурун. Наразі кормова частина судна залишається біля турецького узбережжя. Її туди на буксирі доставили рятувальники. З серпня 2015 року судно було фігурантом сирійського чорного списку США, з кінця 2016-го – кримського чорного списку "Майдану закордонних справ".

Потужна пожежа на окупованій Луганщині: будинки спалахували як сірники

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 20:09
Потужна степова пожежа охопила селище Краснодарка, що на окупованій території Луганщини. Вогонь знищив 32 житлових будинки, а також місцеву школу та пошту. Про це пише видання vlada.io. Пожежа також пошкодила кілька квартирних будинків, які пожежним удалося вчасно погасити і врятувати. За словами очевидців, вогонь потрапив з території Росії. Він поширював ся дуже швидко. За словами свідків, будинки спалахували як сірники. В коментарях деякі місцеві жителі скаржилися на погану роботу пожежних, які приїхали надто пізно, коли вогонь вже перекинувся на селище. Пожежа в окупованій Луганщині

Найсмішніші меми тижня: безвіз для росіян, психоаналіз Поклонської та новий хіт про Путіна

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 20:01
США тимчасово призупинило видачу віз для російських громадян. Колишній так званій "прокурорці Криму" Наталі Поклонській влаштували психоаналіз. В Росії заспівали нову пісну про Путіна. Безвіз для росіян Російських громадян тимчасово залишили без американських віз. Це трапилось через скандал із видворенням американських дипломатів з Росії. Користувачі соцмереж кепкують, що таким чином Росія теж отримала "безвіз". Психоаналіз Поклонської Користувач під ніком Vuikos влаштував колишній так званій "прокурорці Криму" Наталі Поклонській такий собі психоаналіз. Відео з найпепічніших її реплік створив користувач і опублікував його на Yotube. На кадрах змонтовано сцени з відомих фільмів із психіатрами, у яких на прийомі нібито перебуває Поклонська. "Діагноз не розголошується. Але все погано... Бідна дівчинка", – зазначає у підписі до відео його автор. Психоналаіз Поклонської Хіт про Путіна Російська співачка Lady Fortuna виконала нову хвалебну пісню про президента Росії Володимира Путіна. В однойменній композиції "Путін" російський лідер оспівується як безстрашний правитель руської землі. Через всю абсурдність нам ця пісня видалась доволі кумедною.

Випуск новин за 19:00: Подробиці ДТП за участю Шуфрича-молодшого. Вибухи в Азербайджані

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 19:55
У випуску новин за 27 серпня станом на 19:00 – син нардепа Нестора Шуфрича у Києві збив пішохода. Склад із боєприпасами злетів у повітря в одному із селищ Азербайджану, є поранені. Читайте також: Культовий український гурт "Океан Ельзи" йде у творчу відпустку на рік. На Донеччині поліція виявили сховище боєприпасів – 15 мін, 20 гранат і шість тисяч патронів. Курт Волкер заявив, що Україні не потрібно відновлювати ядерну програму.
+Відео

«Верес» зазнав поразки у Львові від донецького «Шахтаря»

Zaxid.net - Нед, 27/08/2017 - 19:51
«Верес» зазнав поразки у Львові від донецького «Шахтаря»

Тероризм у Європі: Папа Римський може стати наступною жертвою бойовиків ІДІЛ

Телеканал новини «24» - Нед, 27/08/2017 - 19:37
У Ватикані побоюються терористичної атаки. Прихильники ІДІЛ розповсюдили в інтернеті відео, в якому бойовики розповідають про заплановані атаки в Італії. Останнім часом терористи "Ісламської держави" помітно активізувалися. Вони взяли на себе відповідальність за теракт у Брюсселі. Там у п'ятницю ввечері, 25 серпня, озброєний ножем чоловік з криками "Аллах-Акбар" напав на військовий патруль. Солдати були легко поранені. Втім, зреагували миттєво та застрелили нападника. Ним виявився 30-тирічний сомалієць. Це було божевілля. Ми гуляли з друзями і раптом побачили "швидкі", поліцію та військових. Нам сказали йти геть, але ми продовжили дивитися і побачили, як вони поклали якогось чоловіка під стіну і надали йому першу допомогу. Потім його забрала "швидка", а нас евакуювали, – розповів очевидець подій Софіан Сімба. А у Британії затримали другого підозрюваного у справі теракту біля Букінгемського палацу. У західному Лондоні поліція заарештувала 30-річного чоловіка. Він, ймовірно, готував атаку. Його спільника впіймали ще у п'ятницю, 25 серпня, у день теракту. Зловмисник впритул під’їхав до автомобіля поліції неподалік Букінгемського палацу, після чого з мечем накинувся на трьох правоохоронців і поранив їх. Нападника одразу ж затримали. Ним виявився 26-річний чоловік з Лутона. Аби його приборкати, довелося застосувати сльозогінний газ. Він постійно вигукував "Аллах Акбар!", – прокоментував керівник контртерористичного відділу Скотленд-Ярду Дін Хайдон. А тим часом в Іспанії півмільйона людей вийшли на марш проти тероризму. Активісти зібралися у Барселоні на центральній площі Ла Рамба. Там минулого тижня внаслідок теракту загинули 15 людей, і ще сотня були поранені. Учасники акції тримали плакати із написом "Я не боюся". Наступною ж ціллю "Ісламської держави" може стати Папа Римський Франциск. Про це джихадисти попередили у своєму відеоролику. А нещодавно над Ватиканом зафіксували безпілотник. Щоб його перехопити, у повітря підняли гелікоптер. Хто і з якою метою запустив дрон – наразі з'ясовують.
+Відео

Прем'єр-ліга: "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Вересом"

Дзеркало тижня - Нед, 27/08/2017 - 19:32
"Гірники" вирвали три очки у кінцівці поєдинку.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5...
  • >>

Останні перегляди:

  • SEX-SHOP, МАГАЗИН
  • МУКАЧІВСЬКА РАЙОННА САНЕПІДЕМСТАНЦІЯ
  • КОНСУЛЬТАТИВНО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР БІОПРЕПАРАТІВ
  • FOREST, МАГАЗИН ФУРНІТУРИ
  • БАБУШКА, ПРИВАТНА САДИБА
  • Каталог підприємств Закарпаття
  • МИРОСЛАВА, ПП ВТБ
  • ГРОКЛІН-КАРПАТИ, ТОВ
  • ДІМ МЕДУ, МАГАЗИН
  • БЕРЕГІВСЬКИЙ ОБ'ЄДНАНИЙ МІСЬКИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ

  • Човен, обласний дитячий санаторій

  • Біля нічного клубу в Одесі трапилася бійка
  • Ураган "Харві" спричинив катастрофічну повінь у США: моторошні фото стихії
  • В італійських Альпах загинули альпіністи
  • У Києві іноземець насмерть збив велосипедиста
  • Ферму Марка Твена виставили на продаж: з’явилось фото

  • Трамп знову пообіцяв змусити Мексику заплатити за стіну на кордоні
  • Хакери поширювали віруси через спам з обіцянками спойлерів "Гри престолів"
  • Прем'єр-ліга: "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Вересом"
  • Терористи завдали мінометний удар по авдіївської промзоні
  • "Зоря" - "Чорноморець": відео онлайн-трансляція матчу

  • Штаб: Бойовики зменшили обстріли, б'ють неприцільно
  • Журналісти з'ясували, де живе Янукович. Адвокат адресу спростовує
  • ФК "Маріуполь" звинуватив "Динамо" в спробі дискредитувати клуб
  • "Динамо" сказало, коли зіграє в Маріуполі
  • Сина Шуфрича можуть покарати умовно - Геращенко

  • Армія Іраку звільнила від ІД Таль-Афар
  • Трамп помилував екс-шерифа, який побудував табір для нелегалів
  • Димінський готовий співпрацювати зі слідством
  • У Харкові стартував продаж квитків на матчі Шахтаря в Лізі чемпіонів
  • На Харківщині від удару струмом помер підліток

  • Навчання "Захід-2017": Полторак розповів про загрози для України
  • Ізраїль пригрозив припинити фінансування ООН
  • Протести в Індії: кількість загиблих зросла до 38 осіб
  • В нічному клубі Одеси сталася стрілянина, є поранений
  • Контррозвідка Німеччини допустила втручання Росії у майбутні вибори

  • Засуджений окупантами на 15 років кримчанин звернувся до ООН і оголосив голодування
  • Гройсман обіцяє виділити ₴1 млрд на модернізацію навчального процесу в початковій школі
  • У Польщі відбулось міжнародне авіашоу за участю українських військових льотчиків
  • Українці серед лідерів за кількістю нелегальних працівників у Німеччині – ЗМІ
  • Біля берегів Туреччини розвалилося судно, яке контрабандою возило сировину в Крим