This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-12. The original page over time could change.
Люди - 20 хвилин Тернопіль

Люди

Біля ЦУМу колядник з автоматом переполохав людей

Чи записували ви свою дитину до лікаря через інтернет? (Для обговорення)

Уже місяць у Тернопільській міській дитячій поліклініці, що на Федьковича, 16 офіційно почала працювати електронна реєстратура....

«Частинки» Тернополя роблять по всій Україні

Сувеніри про Тернопіль, які купують туристи нашого міста, і тернополяни, які везуть їх у світи, виготовляють і тернопільські...

Колекцію календариків віддала в музей

У колекції тернополянки Діани Олійник більше 400 календариків. Жінка збирала їх ще у школі. Багато років колекція не поповнювалася,...

"Різдво – свято. Новий рік – то телевізор...” - кажуть тернополяни

Для тернополян Тетяни та Юрія Семенців Різдво — передусім сімейне свято.

Ярослав Осадца плете дідухи більше 15 років

Ярослав Осадца за 15 років виготовив десятки дідухів. Каже, що ті вироби, які продають на ринках Тернополя, дідухами назвати не можна. Це просто пучки пшениці.

Понад двохсот школярів з Луганської та Донецької області приїхали святкувати Різдво на Тернопільщину

Діти приїхали у рамках благодійної акції «Схід і Захід разом». Вони смакуватимуть святовечірню кутю та ознайомляться з історією і культурою регіону.

photo_camera Торік 6 січня не стало Дмитра Стецька

Відомого тернопільського живописця та скульптора Дмитра Стецька на стало торік на Святвечір. Йому було 73

Яким для тернополян був минулий 2017 рік

Цікаві подорожі, нові знайомства, книги, досягнення, втрати, захоплення, розчарування… У кожного з нас свої спогади про 2017 рік. Давайте разом пригадаємо, яким був цей рік.

photo_camera Оригінальні рецепти смачної куті від тернополян

Рецептів приготування куті не злічити, але лише деякі з них посіли почесне місце в кулінарних книгах господинь. Найчастіше для куті використовують пшеницю, рис, перлову та пшеничну крупу. Пропонуємо рецепти різдвяної страви від тернополян.

Талановитий ветеран АТО відкрив власну справу

Про життя артилеристів після АТО написав на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» прес-офіцер Тернопільської окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа. Перша історія - про Богдана Чумаченка. 

Дідухи Ярослава Осадци є в Німеччині та Іспанії

Дідухи тернопільського майстра Ярослава Осадци уже кілька років поспіль прикрашають містечко Святого Миколая в Києві, а також є закордоном. 

Подорожі, знайомства, багато драйву. Чим запам'ятався тернополянам минулий рік

Цікаві подорожі, нові знайомства, книги, досягнення, втрати, захоплення, розчарування… У кожного з нас свої спогади про 2017 рік. Давайте разом пригадаємо, яким був цей рік   

Чим запам'ятався тернополянам минулий рік

Цікаві подорожі, нові знайомства, книги, досягнення, втрати, захоплення, розчарування… У кожного з нас свої спогади про 2017 рік. Давайте разом пригадаємо, яким був цей рік.

Тернополяни розповіли, що вони б хотіли змінити у новому році

До Нового року залишились лічені години. Багато людей намагаються в цей період переосмислити своє життя, все погане залишити в старому році і розпочати новий рік з новими планами та цілями. Ми запитали перехожих, що б вони хотіли змінити  у новому році

Свіжий випуск

№ 52 від 27 грудня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up