This version of the page http://te.20minut.ua/kriza-v-ukrayini (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-12. The original page over time could change.
Криза в Україні - 20 хвилин Тернопіль

Криза в Україні

На Центральному ринку феєрверками торгували без документів

Замість польоту на екзотичний острів тернополяни з дітьми на 34 години застрягли в аеропорту

Райський відпочинок на екзотичному острові перетворився на пекло: через помилку української авіакомпанії тернополяни пропустили...

play_circle_filled
Правоохоронці шукають жінку, причетну до злочину

Увага! Допоможіть встановити особу, причетну до злочину! - йдеться на сторінці ГУ нацполіції в області в соцмережі

За гостинність віддячив крадіжкою

Кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ККУ слідчі Підволочиського відділу поліції розпочали щодо жителя села Богданівка....

Чоловік з Теребовлянщини пішов з дому 1 січня і досі про нього нічого невідомо

Правоохоронці Теребовлянського відділу поліції розшукують жителя села Остальці Теребовського району Сулу Володимира Борисовича...

Для тернополянина гостинність вилізла боком

Новому знайомому з Донеччини тернополянин влаштував екскурсію Тернополем, поставив спиртне. Прокинувся без грошей і телефонів  

"Били, штрикнули ножем і поволокли у поле". Історія викраденого з Майдану

Лише троє мешканців області числились у списках зниклих на Майдані. Одного з них викрали тітушки, однак чоловік щасливо повернувся додому. Закатоване тіло іншого знайшли аж в Сумах. Третього шукають досі.

Богдан Брич: "Вийшов на Майдан і ще раз вийду, якщо буде треба"

Нам вдалось позбутись клептократичної влади. Для себе вирішив: або я поїду звідси, або буду щось робити, щоби все змінити.

Лілія Мусіхіна: "Наші вороги префарбувались і назвались братами"

21 листопада Україна відзначає уже четверту річницю початку Революції Гідності. Загалом, на думку багатьох учасників Майдану, у 2013 році багато чого не вдалось. Але разом з тим, з тогочасних подій українці винесли багато уроків – приємних і гірких. Чого варта та наука, спробували розібратись й ми.

Автомайданівець Ігор Василів: "Ми готові були помирати за країну..."

Одні стояли за ідею, а інші, аби «ПР» замінити своїми іменами. Народ пасивний і вимучений майданами. Г.мно пролізло у владу. Серед них є й наші побратими, які зараз нам же закидають, що ви «проплачені і працюєте на розкол країни».

У Тернополі порівняли у фотографіях часи УПА та війну на Сході

Культурно-освітній проект «Два століття - Одна війна», присвячену 75-й річниці створення Української Повстанської Армії, презентували в «Перемозі» 11 листопада.

На Карпенка заблокували будівництво багатоповерхівки

Містобудівні умови та обмеження щодо забудови земельної ділянки на вул. Карпенка, 5 скасували на засіданні виконавчого комітету міськради. Однак таке рішення приймають не вперше, і забудовник може оскаржити його в суді.

Герою АТО встановлять меморіальну таблицю в рідній школі

На фасаді загальноосвітньої школи №9 на вул. Макаренка, 1а планують встановити меморіальну дошку загиблому Герою Юрію Наливайченку.

Вкрала дорогий светр, бо захотіла обновку

Крадіжку майна інкримніуюють 36- річній мешканці обласного центру працівники місцевої поліції. Тернополянка навідалася до торгового закладу зі злочинними намірами.

До будинків, які обслуговує котельня на вулиці Галицька, 40, відновили подачу тепла

Через порив мережі виникли проблеми із теплопостачанням будинків, які обслуговує котельня на вулиці Галицька, 40. Втім, станом на 17.00 годину 24 жовтня теплопостачання до всіх будинків, окрім будинку на проспекті Злуки, 39, вже відновлене.

Свіжий випуск

№ 52 від 27 грудня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up