Актуальне
Сонячні панелі на своєму будинку у Микулинцях встановила Наталія Лучейко
Трьох чоловіків, які пограбували таксиста, шукає поліція
Підбірка традиційних українських колядок
У Тернополі обговорили недоліки першого дня дії “Карти тернополянина”
Підбірка найкращих новорічних фільмів для настрою
Що робити, коли переїв? Поради від Міністра охорони здоров’я Уляни Супрун
Мобільних телефонів на 70 тисяч гривень позбулись тернополяни під час Новорічних свят
“TV-4” щиро вітає тернополян із Новим роком та Різдвом Христовим
Енергонезалеженість України – один із пріорітетів Уряду
Яким був 2017-ий для TV-4?

Ти хочеш бути фінансово незалежним і займатись улюбленою справою? Тоді тобі до нас!

Телекомпанія TV4 запрошує у відділ продаж молодих,енергійних,креативних та комунікабельних рекламістів. Маєш досвід у сфері продаж – прекрасно! Досвіду немає, але є відповідна освіта, величезне бажання бути корисним, працювати – Ти вже нам потрібен!

Куди бігти, якщо тобі цікаво спробувати себе? Надсилай на адресу tv4@tv4.te.ua листа з темою «Хочу працювати» і своїм коротким резюме в довільній формі, або принось на Сагайдачного,2.

  1. Володимир Reply

    Доброго дня!
    Я Карпюк Володимир Васильович 1991 року народження.
    Навчаюся на 4 курсі у м. Тернопіль.

    Люблю спорт! Веду здоровий спосіб життя! Активний, цілеспрямований, відповідальний, життєрадісний!
    Маю посвідчення водія, категорії “В”.
    Веду справу до кінця!

  2. Юрків Андрій Вікторович Reply

    Бажаю в майбутньому освоїти професію коментатор журналіст і вважаю що ви можети стати для мене непоганим поштовхом. По резюме я, Юрків Андрій Вікторович 7 .12.1996 року народження проживаю у селі де і народився Вістря навчаюся на 3 курсі ПТУ №34 смт. Коропиць Захоплююсь спортом і готовий працювати безкоштовно якщо справа стосуватиметься його.

  3. Bogdan Reply

    facebook.com

  4. Світлана Reply

    Доброго дня!Я,Бєлякова Світлана Василівна,народилась 13.03.1978р.,проживаю в с.Мирове Шумського р-ну,Тернопільської обл.,працюю вчителем у Садківському НВК,викладаю українську мову та літературу.Люблю працювати з дітьми,та завжди хотіла стати журналістом.

  5. Наталя Reply

    Доброго дня! Я Муран Наталя. Живу в м. Тернопіль. За професією я психолог, мала справу з журналістикою. Працювати люблю, хоч розумію, що не завжди буває легко.

  6. Оксана Reply

    Доброго дня! Мене звати Піхович Оксана Зіновіївна, маю бажання працювати у Вашому колі! Давно хотіла себе спробувати у чомусь, пов”язаному з телебаченням та редагуванням. До цього працювала в одній з друкарень тернопільського видавництва.

  7. Вікторія Reply

    Я – Притула Вікторія Вікторівна. Маю величезне бажання бути корисною, працювати і реалізовувати свої вміння і таланти саме у колі працівників Вашого телеканалу. Просебе можу написати, що я: молода, енергійна, креативна, красива, комунікабельна людина, яка уміє працювати,виправляти помилки та швидко вчитись.

  8. Люба Reply

    Люба. м.Тернопіль, вища гуманітарна освіта. Люблю знаходитись серед людей.Захоплення – природа, класична література. Вважаю, що головне в житті – самореалізація.

  9. Євген Reply

    Доброго дня. Хочу працювати на ТV4 ведучим ранкового шоу. Навчаюся в ТНПУ журналістика. Дуже буду вдячний якщо відпинете мені. Дякую, гарного дня.

  10. Кондратюк Тетяна Reply

    Привіт). Я – Таня. Вчилася в Труша. Працювала помічником скульптора, в реставраціїній майстерні, вишивкою займалася, портрети малювала, намагалася вступити в Карпенка-Карого на режисуру. З 87 – го, вже трошки старенька, ) якесь поняття мінімальне, як функціонує той світ, є). Хочу активну , веселу роботу. 0672820250 Кондратюк Тетяна.

  11. Юля Reply

    я Майка Юля Андріївна 5.09.2003 проживаю в селі Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області.Навчаюсь там де і живу в 8 класі в майбутньому хочу стати телеведучою

  12. Юля Reply

    я хочу в майбутньому вести новини

Залишити коментар Скасувати відповідь



WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
127 queries in 1,293 seconds.