This version of the page http://zpl.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-02. The original page over time could change.
Заробітна плата

Вітаю на Вашому новому сайті!

Будь ласка, зробіть наступні кроки для настройки і початку використання Вашого сайту:

  1. Настройте Ваш сайт Зайшовши перший раз відвідайте секцію адміністрування, де Ви можете настроїти під свої вимоги усі аспекти Вашого сайту.
  2. Включіть додаткову функціональність Далі, продивіться список модулів і включіть можливості, які відповідають Вашим специфічним вимогам. Ви можете знайти додаткові модулі на сторінці завантаження модулів Друпалу.
  3. Налагодьте дизайн Вашого сайту Щоб змінити "вигляд та механіку" Вашого сайту, прогляньте секцію тем. Ви можете обрати одну з існуючих тем дизайну або завантажити додаткові теми з секції завантаження тем Друпалу.
  4. Почніть публікувати наповнення Нарешті Ви зможете створювати наповнення для Вашого сайту. Це повідомлення зникне після появи першої публікації на головній сторінці.

За повнішою інформацією зверніться до секції допомоги, або до онлайн підручників Друпалу. Також Ви можете звернутись за допомогою на форумі Друпалу, або переглянути велику кількість інших можливостей підтримки.

Актуальні новини:

  • 29:12
    Врахування премії при обчисленні середньої зарплати для оплати днів відрядження
  • 28:12
    Виплата підприємцю доходу, що не відповідає видам діяльності
  • 27:12
    Електронна пошта стане обов’язковою
  • 26:12
    Що робити у випадку втрати трудової книжки
  • 26:12
    Оподаткування витрат на відрядження, оплачених приймаючою стороною
Читайте №12, 2017

Ось і добігає кінця 2017 рік, і залишаться про нього лише згадки. У кожного свої: у когось — хороші, у когось — не дуже… Та кожен сподівається, що прийдешній рік буде кращим за нинішній, та й за всі попередні також. Хай так і станеться! Нехай новий рік принесе всім нам більше позитиву, добра, радощів ніж рік, що минає. Запам’ятається 2017 рік, думаю, «пригодами» з нормами тривалості робочого часу на 2018 рік. Фахівці Мінсоцполітики, начитавшись, напевно, в інтернеті новин щодо можливого скасування наступного року деяких святкових днів та/або запровадження нових, які інколи суперечили одна одній, вирішило не видавати листа з нормами робочого часу на 2018 рік. І картати його за це не потрібно, адже ніде не вказано, що це його обов’язок. Тому, розмістивши їх у попередньому номері журналу, ми зробили примітку, що законодавством не встановлено єдиної норми тривалості робочого часу на рік, і підприємства мають самостійно її визначати та затверджувати. Але кількість дзвінків через це не зменшилася, тому знову повертаємося до цього питання у статті на с. 53. Та «новорічні пригоди», пов’язані з нормами тривалості робочого часу на 2018 рік, на цьому не закінчилися, і до них долучився ще й 2017 рік. Верховна Рада України 16 листопада ухвалила новий закон, згідно з яким 25 грудня (Різдво Христове) встановлено як святковий і неробочий день, а 2 травня — робочий, і, можливо, вже цього року працюватимемо на вісім годин менше, а наступного — на годину. Тож не забудьте зазирнути у вкладку в цьому номері журналу. Залишайтеся з нами! До зустрічі в новому році!

З повагою,
головний редактор журналу «Заработная плата»
Дмитро Кучерак

Продление отпусков: пошаговая инструкция

27
Галина Фольварочная

О том, какие отпуска могут быть продлены, когда работники имеют на это право и об их документальном оформлении — в статье

Суммированный и гибкий режимы учета рабочего времени: сочетание

35
Станислав Соломонов

Сочетание суммированного и гибкого режимов учета рабочего времени — требование практики в определенных производственных условиях. О необходимости и обоснованной возможности такого сочетания режимов рабочего времени, а также о нормативной и документальной схеме комплексного их введения на примере сельхозпредприятия — в статье

Нормы продолжительности рабочего времени: утверждаем и изменяем

53
Станислав Соломонов

В этом году Министерство социальной политики не издавало письма с рекомендациями по расчету норм продолжительности рабочего времени. Поэтому возникла необходимость рассчитывать их самостоятельно. Как следствие, напоминаем, какие бывают нормы продолжительности рабочего времени, как их рассчитывают и для чего используют. Кроме того, в статье учтены последние изменения в перечне праздничных и рабочих дней в 2018 г. и последствия этих изменений

Новини від партнерів:

  • 28:02
    Анте

bottom menu

       

© 2016 Заработная плата