This version of the page http://vet.bayer.ua/uk/new10.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-02. The original page over time could change.
Байєр ветеринарія - 22 лютого 2016 року відбувся семінар

Гаряча лінія

Якщо Ви бажаєте повідомити про небажане явище або скаргу на якість продукції, що виникли при застосуванні лікарських засобів компанії «Байєр» в Україні, будь-ласка передайте інформацію своєму лікарю, в Регуляторний Орган.

Також можна надіслати повідомлення на електронну адресу PV_Ukraine@bayer.com, або звернутись на безкоштовну гарячу лінію компанії «Байєр» за телефоном 0 800 4002 19.

закрити

За додатковою інформацією або зі скаргами звертайтеся за адресою:

ТОВ «БАЙЄР», вул. Верхній Вал, 4-Б
м. Київ, Україна 04071
Тел.: +380 44 220 33 42
Факс: +380 44 220 33 40

Або надсилайте свої питання у розділі «Запитайте у експерта»

закрити

Як дізнатися, чи є у улюбленця вушний кліщ?

1. Зверніть увагу, чи є надлишок сірки.

Вушні кліщі провокують клітини, що вистилають вушний канал, виробляти більшу кількість сірки, це своєрідний механізм захисту. Зазвичай сірка виглядає як темна воскоподібна маса, коричневого або чорного кольору, і може бути помилково прийнята за бруд в вусі. Іноді можна помітити неприємний запах із вуха.

2. Поспостерігайте, якщо у тварини є ознаки свербіння.

Вушні кліщі викликають роздратування, тому тварини часто чешуть уражене вухо, іноді трясуть головою. Розчісування може призвести до пошкодження шкіри вуха, що провокує додаткове інфікування, кровотечу та біль. У тварин, які страждають отодектозом тривалий період часу, у вушному каналі з'являються запальні поліпи і кров'яні пухирі. У важких випадках отодектоз може посилитися до гнійного запалення вуха, втрати рівноваги при ходьбі та глухоти.

3. Придивіться до положення тіла тварини.

При отодектозі голова тварини часто схилена в сторону ураженого вуха. Це ознака дискомфорту, який спровокований болем в області вуха.

4. Перевірте інших тварин, які знаходяться в контакті.

Вушний кліщ легко передається між тваринами тому, якщо Ви запідозрили проблему в однієї тварини, швидше за все інші теж вражені, навіть якщо очевидних ознак немає. Це необхідно враховувати при лікуванні: якщо Ви пролікували тільки одну тварину, інші можуть служити постійним джерелом зараження. Для успішної боротьби з вушних кліщем необхідно пролікувати всіх тварин, які знаходяться у близькому контакті.

5. Зверніться до ветеринарного лікаря, якщо Ви помітили хоча б один з перерахованих симптомів.

За допомогою мікроскопа або ауріскопа (приладу для огляду вуха, горла і носа) ветеринарний лікар зможе точно поставити діагноз: виявити вушних кліщів, переконатися, що барабанна перетинка ціла, що вкрай важливо перед призначенням лікування.

закрити
  • Контакти
  • Гаряча лінія
  • Bayer group
--> --> --> --> --> --> --> -->

22 лютого 2016 року відбувся семінар практикуючого ветеринарного лікаря к.в.н. Наталії Ігнатенко за підтримки фірми «Байєр». 156 ветеринарних лікарів взяли участь в м.Києві!











22 лютого 2016 року відбувся семінар практикуючого ветеринарного лікаря к.в.н. Наталії Ігнатенко за підтримки фірми «Байєр». 156 ветеринарних лікарів взяли участь в м.Києві!

Тема семінару:> «Онкологічний і ендокринний пацієнт на дерматологічному прийомі у ветеринарній клініці». Місцем проведення було обрано затишний і приємний конференц-зал бізнес-центру «Інком», який знаходиться на вул. Смоленська, 31-33 в Києві. В ході семінару кандидат ветеринарних наук, член європейських суспільств онкологів (ESVONC) і ендокринологів (ESVE), організатор ендокринологічних і онкологічних майстер-класів Наталія Ігнатенко провела лекції на наступні теми:

- Алопеція як симптом ендокринних порушень. Розбір клінічних випадків пацієнтів з гіпотиреозом, гіперадренокортицизмом, гіперестрогенізмом. - Вузлики, припухлості, почервоніння, новоутворення на шкірі і під нею: коли варто турбуватися? Розбір клінічних випадків пацієнтів з мастоцитомою, лімфомою, гістіоцитомою. - Пухлина під маскою: паранеопластичні синдроми як прояви ендокринних або непластичних хвороб?

Учасники семінару змогли задати свої питання і спільно обговорити запропоновані клінічні випадки з онкології та ендокринології. Найактивніші учасники отримали сувеніри від фірми Байєр. Вперше була можливість у ветеринарних фахівців перевірити свої знання інтерактивно під час доповідей Наталії Ігнатенко і переконатися в правильності призначень.

На семінарі фахівцем ветеринарної медицини ТОВ «Байєр» Юрієм Щербанем була представлена ​​доповідь на тему: «Профендер для собак - потужна дегельмінтизація», нова програма дегельмінтизації собак від фірми Байєр для цуценят починаючи з 2-х тижневого віку і впродовж усього життя, в залежності від загрози зараження гельмінтами.

Представлені на семінарі матеріали і клінічні випадки дозволили учасникам отримати цінні знання, так необхідні в практиці кожного ветеринарного лікаря. 29 березня 2016 року такий же семінар за участі Наталії Ігнатенко пройде в Дніпропетровську. Запрошуємо до участі!