This version of the page http://deti.inter.ua/uk/news/103-usyk4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-02. The original page over time could change.
Олександр Усик підтримав благодійний аукціон відразу чотирма лотами! – Благодійний аукціон «Інтер дітям»
рус укр
.
  • Аукціон
  • Новини
  • Марафон "Диво починається"
Необхідно: 710 000 Зібрано: , 565 800 грн

Новини

Олександр Усик підтримав благодійний аукціон відразу чотирма лотами!

11 грудня 2014, 21:43

Беручи участь у нашому аукціоні, ви допомагаєте дітям, і водночас отримуєте унікальну можливість познайомитися ближче зі своїми кумирами! Наприклад, зі знаменитим українським боксером, олімпійським чемпіоном і улюбленцем публіки Олександром Усиком, який надав для нашого благодійного аукціону відразу чотири лоти!

Він виставив на аукціон свої боксерські рукавички з особистим автографом, два запрошення на найближчий боксерський поєдинок зі своєю участю (бій Інтерконтинентального чемпіона за версією MBO у важкій вазі Олександра Усика і Чемпіона світу за версією WBF Дені Вентера), який відбудеться в цю суботу, 13 грудня, в київському Палаці спорту.

Але найголовніше, в одному з лотів, наданих українським спортсменом, його покупцеві буде надана унікальна можливість фотосесії з Олександром Усіком. А найсміливіший учасник аукціону зможе перевірити свою реакцію на особистому тренуванні з нашим чемпіоном!

Пам'ятний сувенір від відомого спортсмена, живі емоції під час перегляду хвилюючого боксерського поєдинку, професійна фотосесія з кумиром і можливість потренуватися разом з чемпіоном - всі ці унікальні лоти можна придбати тільки на нашому аукціоні. Приєднуйтесь! Купуючи незабутні враження для себе або своїх близьких, ви таким чином допомагаєте дітям!

Дякуємо Олександру Усику за участь і добре серце!

Список новин

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок 26006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634