This version of the page http://www.aquaizol.ua/ua/ruberit (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-02. The original page over time could change.
Руберіт і Руберіт ЕКО купити в Україні - aquaizol.ua
  • en
  • укр
  • Рус

Матеріали ТМ «Руберіт» за своїми технічними і експлуатаційними характеристиками значно перевершують аналоги інших виробників, залишаючись при цьому конкурентоздатними

Покрівельні та гідроізоляційні матеріали (єврорубероїд) торгової марки Руберіт серійно виробляються заводом «Акваізол» з весни 2002 року. Завдяки оригінальному рецепту бітумного в'яжучого, матеріал має необхідні експлуатаційні якості при невисокій ціні. Армована основа з склополотна або поліестеру – не піддається гниттю і старінню. Верхній шар матеріалу захищений посипанням з гранітної крихти або сланцевого посипання. Теплостійкість +100°С, температура гнучкості -7°С.

Оптимально підібрані компоненти в рецепті підкладкового Руберіта дозволили створити матеріал, що має гарні експлуатаційні характеристики, зберігши невисоку ціну. Руберіт підкладковий має теплостійкість +100°С і температуру гнучкості -7°С. Армована основа – склополотно або полістер, покриття – плівка/плівка.

З 2011 року завод Акваізол почав випускати новий вид матеріалу – Руберіт ЕКО. Це спеціальний бюджетний бітумно-полімерний матеріал для нижнього і верхнього покрівельного килима. Має теплостійкість +90°С і температуру гнучкості -5°С. Матеріал для верхнього шару випускається на склополотні і поліестері із захисним посипанням з гранітного грануляту, а матеріал для нижнього шару покритий з двох сторін захисною плівкою. З Руберіт ЕКО Вашу покрівлю можна відремонтувати дешевше!

Матеріали марки Руберіт призначені для гідроізоляції та ремонту плоских покрівель (до 20°) будівель промислового і цивільного призначення. Укладання Руберіта виконується методом наплавлення за допомогою пропанового або рідкопаливного пальника. Основу перед укладанням необхідно ретельно очистити і висушити, при необхідності обробити бітумною ґрунтовкою. Рекомендується укладання матеріалу в два шари – підкладковий і основний. При цьому бічний нахлест полотен повинен бути не менше 80 мм, а торцевий – 150 мм. У разі повного зняття старого покрівельного килима і при облаштуванні нової і надійної покрівлі, як підкладковий шар рекомендується використовувати матеріали Руберіт СХ-2,0, Руберіт СХ-2,5, Руберіт ПЕ-2,0, Руберіт ПЕ-2,5.
Допускається укладання одного шару Руберіта з посипанням на підготовлену основу з традиційного руберойду.

Руберіт випускається відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.7-101-2000.

Габаритні розміри рулону - 10 х 1 м, вага рулону 35 і 40 кг для матеріалу з посипанням і 15 х 1 м, вага 30 і 37,5 кг для матеріалу без посипання.
Матеріал упаковується на піддони 1180 х 970 мм, закріплені поліпропіленовою стрічкою і термоусадковим поліетиленовим чохлом.
На одному піддоні розміщується 23 рулони Руберіта.

Увага!
Не допускається застосування всіх видів підкладкових покрівельних і гідроізоляційних матеріалів в якості верхнього шару покрівельного килима. На застосовані таким чином матеріали гарантійні зобов'язання не поширюються.

На відповідальних вузлах даху – розжолобках, примиканнях, температурних швах – для збільшення надійності конструкції замість Руберіта рекомендується застосовувати бітумно-полімерні матеріали марки АКВАІЗОЛ.

Фізико-механічні властивості матеріалів Руберіт

Матеріали Руберіт Руберіт ЕКО
без посипання з посипанням без посипання з посипанням
Габарити рулону, м 15х1 10х1 15х1 10х1
Маса 1 кв.м , кг 2,0; 2,5 3,5; 4,0 2,5 4,0
Модифікація пластоміри
Теплостійкість, С +100 +100 +90 +90
Гнучкість на брусі, С -7 -5 -5
Верхнє захисне покриття плівка крупнозернисте посипання плівка крупнозернисте посипання
Водонепроникність Абсолютна