This version of the page http://www.aquaizol.ua/ua/o_kompanii (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-02. The original page over time could change.
Про компанію | «Акваізол»
  • en
  • укр
  • Рус

Завод «Акваізол» – один з провідних українських виробників полімерно-бітумних і гідроізоляційних матеріалів європейського рівня

Будівництво заводу було розпочато в 1998 році. В основу створення спеціалізованих виробничих потужностей було закладено багаторічний досвід роботи провідних світових виробників рулонних покрівельних матеріалів, помножений на високий науково-технічний потенціал харківських вчених, конструкторів і проектувальників. Не минуло й року, як продукція з маркою «Акваізол» стала користуватися заслуженою популярністю серед будівельників замовників.

Сьогодні «Акваізол» займає провідні позиції на вітчизняному ринку покрівельних матеріалів і є безумовним лідером галузі на Східній Україні. Обсяги виробництва продукції безперервно зростають. Тільки на покрівлях Харківщини укладено понад 6 млн.кв.м покрівельних матеріалів «Акваізол», а загальний обсяг випущеної продукції перевищив 65-мільйонний рівень. 

Наше підприємство є єдиним в Україні виробником бітумної черепиці - найбільш перспективного покрівельного матеріалу для котеджного будівництва. 

Сучасний підхід до управління підприємством створює можливість оперативно реагувати на зростаючі потреби ринку, оптимально використовувати людські, матеріальні та фінансові ресурси. Комплексна модернізація лінії, проведена в 2002 році, забезпечила збільшення продуктивності на 40%. 

Багатоступенева система контролю якості, використання сировини провідних світових виробників, ретельне дотримання регламенту технологічного процесу, а найголовніше - багаторічний позитивний досвід використання продукції заводу - все це ставить «Акваізол» в один ряд із лідерами вітчизняного ринку будівельних матеріалів. 

Висока якість продукції ТМ «Акваізол» відзначено почесним знаком - «Вища проба» Асамблеї ділових кіл України.  Завод «Акваізол» має широку торговельну та дилерську мережу, яка охоплює більшість регіонів України. Однак процес формування мережі ще не завершений і наше підприємство завжди відкрите для встановлення партнерських відносин із зацікавленими організаціями в регіонах. Регіональні представництва реалізують продукцію підприємства в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Львові, Сімферополі, Одесі, Луганську, Миколаєві. 

Стратегія роботи з клієнтами спрямована на забезпечення взаємовигідного, максимально комфортного співпраці. 

Виробничі приміщення, склад готової продукції і комерційний відділ знаходяться в безпосередній близькості один від одного, що дозволяє заощадити час на виписку документів і відвантаження товару.