НОВА МОДЕЛЬ ІНТУЇТИВНОГО ПРАННЯ

Переглянути відео
  • БУДЬ-ЯКА ПРОГРАМА ВСЬОГО ЗА 59’
  • ЛЕГКЕ УПРАВЛІННЯ
  • РОЗМОВЛЯЙТЕ ІЗ BIANCA
  • ЗАВЖДИ НА ЗВ ЯЗКУ
  • ДЕСЯТЬ РОКІВ ГАРАНТІЇ

У Candy ми віримо в розумні інновації. Проте лише конкретного типу: ті, які мають реальний, справжній вплив на потреби людей та призначені для полегшення їхнього повсякденного життя. Інновації, що відкидають елітарність та роблять себе доступним для усіх. Bianca є ідеальним синтезом всього цього. Наша нова пральна машина - це ваша нова пральна машина , котра є найрозумнішим та найпростішим у використанні приладом, який коли-небудь було створено.

 

 

БУДЬ-ЯКА ПРОГРАМА ВСЬОГО ЗА 59’

ЗАОЩАДЖУЙТЕ ЧАС

Завдяки Zoom, Bianca здатна випрати будь-який одяг із використанням будь-якої програми менше ніж за годину, завжди забезпечуючи лише найкращі результати. Жодна інша пральна машина не зрівняється з нею.

РЕЗУЛЬТАТИ ПРАННЯ А КЛАСУ*

Під час використання Zoom, ексклюзивна система Mix Power Jet + вприскує підготовлений пральний засіб безпосередньо всередину тканини одягу, а у поєднанні з системою прискореного нагрівання Boost Heating System та процесором нової генерації CPU Accelerator, ви гарантовано отримуєте якнайкращі результати прання за короткий час.

* Для бавовни, синтетичних та змішаних тканин

 

 

 

 

 

ЛЕГКЕ УПРАВЛІННЯ ЛИШЕ ОДНІЄЮ РУКОЮ

ІНТУЇТИВНА, ЯК НІКОЛИ

Забудьте про кнопки. Завдяки Bianca, найбільш корисні програми та найпопулярніші варіанти вашою рідною мовою завжди знаходяться під рукою. Просто прокручуйте інформацію за допомогою сенсору та з легкістю зчитуйте інформацію завдяки великим літерам та символам.

ВСЕ ПІД РУКОЮ

Завдяки унікальному інтерфейсу Smart Ring ви можете поєднати 8 найчастіше використовуваних за тиждень циклів із 4 найбільш корисними опціями, щоб отримати широкий спектр рішень (понад 700 комбінацій)

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

Smart Ring розташовується під спеціальним нахилом у 11 °, що дозволяє взаємодіяти з пральною машиною, не згинаючи спину. Скляне віконце, більше, вище та простіше, задовольняє ті ж потреби.

 

 

СПІЛКУЙТЕСЬ ІЗ ВАШОЮ РОЗУМНОЮ ПРАЛЬНОЮ МАШИНОЮ

КОНТРОЛЮЙТЕ ПРАННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ГОЛОСОВИХ КОМАНД

Завдяки додатку simply-Fi ви матимете змогу управляти машиною, просто розмовляючи з нею. Попросіть Bianca запустити програму: вона розпочне її та попередить вас, коли та буде завершена. Попросіть у Bianca порад щодо прання, і вона надасть вам відповість.

ВЗАЄМОДІЙТЕ ІЗ РОЗУМНОЮ ПРАЛЬНОЮ МАШИНОЮ BIANCA

Взаємодія між вами та Bianca цим не обмежується: спеціальний алгоритм Bianca насправді дозволяє створювати реальний діалог через смартфон. Ваша нова пральна машина розуміє ваші потреби, виправляє вас у випадку можливих помилок та пізнає вас день за днем, даючи вам правильні відповіді. Небачені досі можливості взаємодії із користувачем.

ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ ЗАВДЯКИ SIMPLY-FI

СПІЛКУЙТЕСЬ ІЗ BIANCA ДЕ Б ВИ НЕ БУЛИ

Можливість комунікації Bianca - це лише одна з багатьох характеристик, що є можливим завдяки технології simply-Fi, яка дозволяє покращувати ваш користувацький досвід, використовуючи ваш смартфон або планшет.

 

БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ

За допомогою додатку simply-Fi, у вас є доступ до багатьох корисних функцій:

ВІДДАЛЕНИЙ КОНТРОЛЬ
Запустіть та зупиніть цикл прання, перевірте його стан та активуйте функцію, яка підтримує вашу білизну свіжою протягом тривалого часу після закінчення прання;

ДОДАТКОВІ ПРОГРАМИ
Отримайте доступ до величезного каталогу додаткових програм та поєднайте їх з усіма доступними опціями, щоб задовольнити будь-яку потребу прання;

ДЕТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА 
Виконайте широку та детальну перевірку компонентів та робочого статусу вашої пральної машини. У разі виникнення проблеми додаток допоможе вам вирішити її крок за кроком;

МЕНЕДЖЕР ЗМЕНШЕННЯ ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ
Спостерігайте за споживанням енергії та отримуйте корисні поради, які допоможуть вам його мінімізувати;

АВТО ОБСЛУГОВУВАННЯ
Отримуйте сповіщення про те, коли слід чистити фільтр або запустити цикл очищення барабану, відповідно до жорсткості вашої води.

 

 

 

10 РОКІВ БЕЗКОШТОВНОЇ ГАРАНТІЇ НА ЕЛЕКТРОННІ ЧАСТИНИ

Отримуйте лише найкраще від вашої пральної машини Bianca.

Завантажуйте додаток Candy simply-Fi App просто зараз, та отримайте 10 років безкоштовної гарантії на електронні частини*.

* Ознайомтесь із правилами та умовами для отримання більш детальної інформації

Рекламна кампанія діє від 01 вересня 2017 року до 31 березня 2018 року.

ОЗНАЙОМИТИСЬ ІЗ ПРАВИЛАМИ ТА УМОВАМИ