This version of the page http://atur.com.ua/index.php?id=6956 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-30. The original page over time could change.
Каталог (перечень) туристических обьектов на сайте ТУРИЗМ И АКТИВНЫЙ ОТДЫХ

Новые тур. обьекты

«ГЛЕБОВКА», дачный отель

07033, Украина, Киевская обл., Вышгородский р-н, пос. Глебовка, урочище Зеленый Бор, 9

«RAMADA LVIV», отель 3*

81110, Украина, Львовская обл., Пустомытовский р-н, с. Зимна Вода, ул. Яворивская, 2А (г. Львов, перекресток, ул. Городоцкой и Кольцевой дороги)

«ТЕЛЕСЕНС», бизнес-центр и арт-отель COSMOPOLIT****

61070, Украина, г. Харьков, ул. Академика Проскуры, 1

Главная   /   Алфавитный список фирм, размещенных на сайте   /   «GASTHAUS», готель

«GASTHAUS», готель

77234, Україна, Івано-Франківська обл., р-н Яремче, с. Поляниця, Урочище Вишня, 302
Тел.: +38 (068) 550-00-55, +38 (066) 555-00-55, +38 (063) 630-00-63
hotel.gasthaus@gmail.com
www.gasthaus.com.ua

ГОТЕЛЬ «GASTHAUS»

Незабутній відпочинок
у мальовничому серці Карпат!

На Вас чекають затишні апартаменти, привітний персонал, вишуканий ресторан, караоке у залі на 40 осіб, сучасна фінська сауна з басейном, також є басейн на вулиці з лежаками. Від нашого готелю Ви швидко і легко дістанетесь підйомників Буковеля, до найближчого підйомника всього 1200 метрів. Ми робимо все, для Вашого комфортного та неповторного відпочинку. До нас зручно та просто під`їхати, можливий трансфер. Безкоштовна цілодобова стоянка з охороною. Аеропорт Івано-Франківська - за 62 км.

Стійка реєстрації працює цілодобово. У готелі є приміщення для зберігання лиж.

НОМЕРНИЙ ФОНД

Готель «GasthauS» пропонує номери класу «Економ», «Стандарт», «Напівлюкс», «Люкс», «Покращений Люкс». У кожному номері швидкісний безкоштовний Wi-Fi, 38 каналів телебачення. Власні ванні кімнати укомплектовані безкоштовними туалетно-косметичними засобами та тапочками.

Категорії номерів:

«Покращений Люкс»
Просторий та вишуканий двокімнатний номер категорії «Суперлюкс» розрахований для проживання двох гостей. У вітальні є можливість відпочити на м’яких меблях та подивитись улюблені телепрограми на великому сучасному плоскопанельному телевізорі. Крім того, для бажаючих випити кави, є журнальний столик. Також у номері знаходиться вишуканий круглий обідній стіл. Елегантні гардини та оригінальні світильники роблять інтер'єр кімнати затишним та водночас довершеним. У наступній кімнаті розташоване сучасне двоспальне ліжко, над яким красуються тендітні бра. Для зберігання речей можна використовувати досить місткий комод. Завдяки автономному опаленню, у кімнаті цілодобово підтримується необхідний для Вас мікроклімат. У даному апартаменті є елегантна ванна кімната, обладнана сучасною ергономічною сантехнікою, серед якої є і біде. Також, Ви маєте змогу поніжитись у вишуканій ванні з мармуровою обробкою. Наш готель піклується про Вас, тому надає у користування тільки якісні та фірмові засоби гігієни. Ідеальним довершенням даного номеру є можливість вийти на просторий балкон та помилуватись дивовижним краєвидом Карпатських гір.

«Люкс»
Раді представити Вам шикарний двоповерховий номер категорії «Люкс» для двох осіб. На першому поверсі розташована вітальня з великим зручним диваном, де можна комфортно дивитись улюблені телепрограми на великому сучасному плоскопанельному телевізорі з підключеними кабельними каналами. Крім того, в номері є зручний стіл з кухонними приналежностями. Завдяки автономному опаленню у номері цілодобово підтримується необхідний для Вас мікроклімат. На цьому поверсі знаходиться ванна кімната, обладнана сучасною ергономічною сантехнікою та дзеркалом з власним освітленням, перед яким буде легко висушити волосся феном. Розташований у ванній кімнаті бойлер, забезпечує постійну наявність гарячої води. Наш готель піклується про Вас, тому надає у користування тільки якісні та фірмові засоби гігієни. Дістатися на другий поверх Ви зможете класичними дерев’яними сходами. На цьому поверсі розташована кімната з великим сучасним двоспальним ліжком, яке оточене зручними тумбочки та настінними бра. Для зберігання речей є велика шафа. Ідеальним завершенням даного номеру є вид з вікна, яким Ви завжди зможете помилуватись.

«Напівлюкс» 3-місний
Просторий номер категорії «Напівлюкс тримісний» розрахований для відпочинку трьох гостей. В ньому розташовані три односпальні ліжка, біля кожного з яких є зручні тумбочки та настінні бра. Свої речі можна зберігати у великій та місткій шафі. На дозвіллі Ви маєте можливість подивитись улюблені телепрограми на великому сучасному плоскопанельному телевізорі. Крім того, в номері є зручний стіл з кухонними приналежностями. Почитати улюблений журнал чи книгу буде досить комфортно, сидячи у зручному кріслі. Завдяки автономному опаленню, у номері цілодобово підтримується необхідний мікроклімат. Вишукане килимове покриття довершує атмосферу номеру, роблячи її досить затишною. Ванна кімната, обладнана сучасною ергономічною сантехнікою та дзеркалом з власним освітленням, перед яким досить легко висушити волосся феном. Також, у ній розташований бойлер, який забезпечує постійну наявність гарячої води. Наш готель піклується про Вас, тому надає у користування тільки якісні та фірмові засоби гігієни. Вигідно підкреслює даний номер – можливість вийти на просторий балкон та помилуватись краєвидом Карпатських гір.

«Напівлюкс» 2-місний
Надзвичайно затишний номер категорії «Напівлюкс двомісний» ідеально підходить для відпочинку двох гостей. В ньому розташовані два односпальних ліжка, біля кожного з яких знаходяться зручні тумбочки та настінні бра. Великий сучасний плоскопанельний телевізор розважить Вас на дозвіллі. Для зберігання речей є містка шафа-гардероб. Почитати улюблений журнал чи книгу буде досить комфортно у зручному кріслі. Крім того, у номері є зручний стіл з кухонними приналежностями. Завдяки автономному опаленню, у номері цілодобово підтримується необхідний мікроклімат. Ванна кімната обладнана сучасною ергономічною сантехнікою та дзеркалом з власним освітленням, перед яким можна легко висушити волосся феном. Розташований у ванній кімнаті бойлер, забезпечує постійну наявність гарячої води. Наш готель піклується про Вас, тому надає у користування тільки якісні та фірмові засоби гігієни. Вигідно підкреслює даний номер – можливість вийти на просторий балкон та помилуватись краєвидом Карпатських гір.

«Стандарт» 3-місний
Світлий номер категорії «Стандарт тримісний» представлений для розміщення трьох гостей. У ньому буде зручно відпочивати сім’єю чи компанією друзів. В номері знаходяться три односпальних ліжка, біля кожного з яких, розташовані зручні тумбочки. Для зберігання речей є містка шафа. На дозвіллі Ви маєте можливість подивитись улюблені телепрограми на великому сучасному плоскопанельному телевізорі. Крім того, у номері є зручний стіл з кухонними приналежностями. Кімната має два типи освітлення - настінні бра та люстру, що дає змогу регулювати кількість світла у приміщенні. Вишукане килимове покриття довершує атмосферу номеру, роблячи її затишною та комфортною. Завдяки автономному опаленню у номері цілодобово підтримується необхідний мікроклімат. Ванна кімната обладнана сучасною ергономічною сантехнікою та дзеркалом з власним освітленням, перед яким можна легко висушити волосся феном. Розташований у ванній кімнаті бойлер, забезпечує цілодобову наявність гарячої води. Наш готель піклується про Вас, тому надає у користування тільки якісні та фірмові засоби гігієни. Ідеальним довершенням даного номеру є вид з вікна, яким Ви завжди зможете помилуватись.

«Стандарт» 2-місний
Номер категорії «Стандарт двомісний» компактний і водночас дуже затишний, розрахований для відпочинку двох гостей. У номері є два односпальних ліжка, біля яких розташовані зручні тумбочки, щоб дрібні речі завжди були під рукою. Зберігати свій одяг Ви зможете у місткій шафі. Для відпочинку є комфортне крісло. Великий сучасний плоскопанельний телевізор, розважить Вас на дозвіллі. Також в номері розташований зручний стіл з кухонними приналежностями. Кімната має два типи освітлення - настінні бра та люстру, що дає змогу регулювати кількість світла у приміщенні. Крім того, автономне опалення цілодобово підтримує необхідний рівень тепла у кімнаті . Вишукане килимове покриття довершує атмосферу номеру, роблячи її затишною та комфортною. Ванна кімната містить сучасну ергономічну сантехніку та дзеркало з власним освітленням, перед яким можна легко висушити волосся феном. Ви не матимете проблем з гарячою водою, оскільки у номері цілодобово працює бойлер. Наш готель піклується про Вас, тому надає у користування тільки якісні та фірмові засоби гігієни. Дивовижний вид гір, який відкривається з вікон кімнати, лаконічно довершує цей номер.

«Економ» 3-місний
Світлий номер категорії «Економ тримісний» представлений для розміщення трьох гостей. У ньому буде зручно відпочивати сім’єю чи компанією друзів. В номері знаходяться три односпальних ліжка, біля кожного з яких, розташовані зручні тумбочки. Для зберігання речей є містка шафа. На дозвіллі Ви маєте можливість подивитись улюблені телепрограми на великому сучасному плоскопанельному телевізорі. Крім того, у номері є зручний стіл з кухонними приналежностями. Кімната має два типи освітлення - настінні бра та люстру, що дає змогу регулювати кількість світла у приміщенні. Вишукане килимове покриття довершує атмосферу номеру, роблячи її затишною та комфортною. Завдяки автономному опаленню у номері цілодобово підтримується необхідний мікроклімат. Ванна кімната обладнана сучасною ергономічною сантехнікою та дзеркалом з власним освітленням, перед яким можна легко висушити волосся феном. Розташований у ванній кімнаті бойлер, забезпечує цілодобову наявність гарячої води. Наш готель піклується про Вас, тому надає у користування тільки якісні та фірмові засоби гігієни. Ідеальним довершенням даного номеру є вид з вікна, яким Ви завжди зможете помилуватись.

«Економ» 2-місний
Номер категорії «Економ двомісний» компактний і водночас дуже затишний, розрахований для відпочинку двох гостей. У номері є два односпальних ліжка, біля яких розташовані зручні тумбочки, щоб дрібні речі завжди були під рукою. Зберігати свій одяг Ви зможете у місткій шафі. Для відпочинку є комфортне крісло. Великий сучасний плоскопанельний телевізор, розважить Вас на дозвіллі. Також в номері розташований зручний стіл з кухонними приналежностями. Кімната має два типи освітлення - настінні бра та люстру, що дає змогу регулювати кількість світла у приміщенні. Крім того, автономне опалення цілодобово підтримує необхідний рівень тепла у кімнаті . Вишукане килимове покриття довершує атмосферу номеру, роблячи її затишною та комфортною. Ванна кімната містить сучасну ергономічну сантехніку та дзеркало з власним освітленням, перед яким можна легко висушити волосся феном. Ви не матимете проблем з гарячою водою, оскільки у номері цілодобово працює бойлер. Наш готель піклується про Вас, тому надає у користування тільки якісні та фірмові засоби гігієни. Дивовижний вид гір, який відкривається з вікон кімнати, лаконічно довершує цей номер.

КОТЕДЖ

Любите відпочивати ексклюзивно? Розкішний та просторий котедж чекає на Вас. Він неодмінно забезпечить приголомшливий відпочинок, не втрачайте можливості, бронюйте його просто зараз.

РЕСТОРАН

Шеф-кухар готелю «GasthauS» радий дивувати всіх гостей неперевершеними стравами української та європейської кухні. Родзинкою нашого ресторану на 120 осіб є страви, приготовлені в хоспері* за особливим рецептом. Неодмінно завітайте до ресторану, щоб відчути гастрономічну феєрію смаку!

*Хоспер (Josper) - це закрита іспанська піч, яку топлять деревним вугіллям і яка зберігає перевагу живого вогню. За своєю технологією хоспер є унікальним поєднанням гриля і традиційної печі в одному виробі. Важливою перевагою печей хоспер є висока температура (500°С) всередині печі, тепло рівномірно розподіляється і підтримується протягом тривалого часу, що дозволяє максимально швидко приготувати страву і при цьому повністю зберегти неповторний смак та вітамінно-мінеральний склад продуктів. Після приготування в хоспері м'ясо і риба набувають фантастичний смак. М'ясо або риба огортається скоринкою, продовжуючи готуватися зсередини. Через високу температуру природний сік залишається всередині.

М'ясо готується на відкритому вогні, тому воно запікається, карамелізується ззовні, що гарантує соковитість і апетитний вигляд, повністю збережений мінерально-вітамінний склад, соковитість, апетитний вигляд рум'яної скоринки, рівномірне прожарювання, і все це - з ароматом «серпанок». Ми пропонуємо своїм гостям спробувати широке хоспер-меню, до нього входять як м'ясні, так і рибні страви. Кожен гурман обов'язково знайде свій улюблений смак. Насолоджуйтеся неймовірним смаком страв, приготованих у хоспері!

Бронювання столиків: +38 (063) 630-00-63.

КАМІННА ЗАЛА

Бажаєте відпочити великою компанією? Готель «GasthauS» запрошує зупинитись у апартаментах «Покращений люкс», де Ви матимете можливість разом проводити час у вишуканій камінній залі.

Готель «GasthauS»
77234, Україна,
Івано-Франківська обл.,
с.Поляниця, Урочище Вишня, 302
Тел.: +38 (068) 550-00-55 (бронювання),
+38 (066) 555-00-55 (готель)
hotel.gasthaus@gmail.com
www.gasthaus.com.ua