Виробництво силових масляних та сухих трансформаторів

Трансформатори силові масляні

Трансформатори силові сухі

Трансформатори силові масляні залізничні

Трансформатори однофазні двохобмоткові типу ОМ

Трансформатори для прогріву бетону та ґрунту типу ТМОБ

250

Клиентов из 6 стран

20

Лет работы в отрасли

110

Человек квалифицированного персонала

Новини компанії

  • Контакти для арабських партнерів

    الممثل الرسمي للمصنع في الوطن العربي البوابة العربية-الاوكرانية التجارية اوكرانيا- Моb :+380689860008 Mob. (whatsapp / viber ) +380987133776 Представник заводу в арабському світі Golden bridge…

    Читати далі
  • Вітаємо на новому сайті

    Ми раді повідомити, що новий та сучасний вебсайт нашої компанії вже працює. Тепер нашим партнерам доступна вся актуальна інформація щодо нашої продукції та послуг, новинок…

    Читати далі
  • Відео каталог трансформаторів

    ТОВ "Трансформатор сервіс" пропонує відео каталог своєї продукції (рос. мовою)

    Читати далі

Що таке силовий трансформатор?

Силовий трансформатор – це статичний електромагнітний пристрій з двома або більше обмотками, який за допомогою електромагнітної індукції перетворює змінний струм однієї напруги в змінний струм іншої напруги, як правило, при тій же частоті з метою передачі електроенергії без зміни її переданої потужності.

Силовий трансформатор змінного струму призначений для перетворення електричної енергії в електричних мережах та в установках, призначених для прийому і використання електричної енергії. Слово «силовий» відображає роботу даного виду трансформаторів з великими потужностями. Необхідність застосування силових трансформаторів обумовлена різною величиною робочої напруги ЛЕП (35-750 кВ), міських електромереж (як правило 6, 10, 15 кВ) і напруги, що подається кінцевим споживачам (0,4 кВ, вони ж 380/220 В).

Будь-яке використання електроенергії в побуті і на виробництві передбачає її перетворення, що неможливо без силового трансформатора.

Ми є виробником силових масляних і сухих трансформаторів. Підприємство має висококваліфікований персонал і великий досвід з виробництва масляних та сухих трансформаторів.
Продукція (трансформатори) підприємства відповідає високим критеріям якості, що підтверджено українським і російським сертифікатами відповідності, а також відгуками замовників.

Наші кліенти