This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-16. The original page over time could change.
Події - 20 хвилин Тернопіль

Події

Верховний суд України заснували 16 грудня

В рішення сесії про оплату за садки депутати внесли зміни – відтермінували початок його дії до квітня

На сесії міськради депутати відтермінували до 1 квітня дію рішення про оплату за садочки для дітей без тернопільської прописки...

Біля Тернополя копи гасили вантажівку КамАЗ

Вранці 15 грудня, поблизу села Озерна, патрульні поліцейські помітили на узбіччі КамАЗ з якого йшов дим. Інспектори зупинилися...

На заводі вибухнула газова суміш. Причина вибуху – порушення технологічного процесу

Стан чоловіка, який опинився під завалами, стабільний, він в реанімації. Чоловіка готують до операції. За попередньою...

У Тернополі надають безкоштовну правову допомогу постраждалим внаслідок збройної агресії Росії

Безкоштовну правову допомогу громадянам, які постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України,...

«RIA плюс» - гендерно найчутливіша газета Тернопільщини

І в друкованих, і в онлайн медіа Тернопільщини жінок-експертів та героїнь утричі менше, аніж чоловіків. Якщо інопланетянин приїде до Тернополя і купить ваші газети, може зробити висновок, що жінки тут не живуть.

photo_camera Міську раду пікетують противники забудови біля "Березолю", торговці ринку на "Алясці" і мамочки

Під міською радою знову зібралися десятки тернополян. Кілька ініціативних груп прийшли до міської ради висловити свої позиції з наболілих проблем.

Інформація про обов’язкову заміну паспорту не відповідає дійсності!

Краяни, у яких є паспорт-книжечка, можуть користуватися ним до закінчення строку його дії, стверджують у міграційній службі. Вартість id-картки: для 14-річних безкоштовно. Для решти – 279 грн. У разі обміну платитимемо 34 грн.

Сьогодні, 15 грудня: День працівників суду

В Україні цього дня - День працівників суду. 

photo_camera Вибух у Тернополі. Ми стали свідками, як рятували чоловіка, що опинився під завалами (оновлено)

Про вибух повідомляють редакцію читачі. Мешканці Лозовецької, 3 подзвонили до редакції, що близько 19-ї години сьогодні, 14 грудня, вибухнуло поблизу їхнього будинку. Інший читач припускає, що вибух - на заводі, що на Поліській, 6. Під завалами на заводі опинилась людина. За допомогою спецтехніки чоловіка вже дістали і передали медикам. 

Директор «Березолю» та забудовники оскаржують  ухвалу про арешт землі

В Апеляційному суді сьогодні, 14 грудня, відбулось слухання у справі про арешт землі під  «Березолем». Директор ПК «Березіль», фірма-інвестор та забудовники подали апеляційну скаргу на ухвалу міськрайонного суду від 8 грудня про арешт земельної ділянки. Втім їхні адвокати сьогодні у суді попросили відкласти слухання. Присутні ж у залі противники забудови біля «Березолю»  після таких прохань припустили, що, імовірно, адвокати будуть затягувати справу.

Тернополянин просить створити спеціальну службу, яка контролюватиме маршрутки

"Налагодження роботи маршрутного транспорту", - таку петицію написав тернополянин Юрій Пастернак.

Українка боротиметься за титул на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств

Спортсменка з Кам'янського буде боротися за титул на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств.

photo_camera Виграла планшет, проголосувавши у "Народному бренді 2017"

Розіграш планшету між учасниками голосування у "Народному бренді RIA 2017" провели у середу, 13 грудня, в групі "Новини Тернополя 20 хвилин" у соцмережі Facebook.  

Кримінальну справу проти священика, який влітку збив трьох підлітків, суд закрив

Священик, який влітку збив трьох підлітків в Лановецькому районі, ні кримінальної, ні адмінвідповідальності не понесе. Адміністративну справу за п’яну їзду закрили у зв’язку із закінченням строків, а від кримінальної відповідальності  його звільнили у зв’язку із примиренням з потерпілими.

Свіжий випуск

№ 49 від 6 грудня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up