This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-16. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Втримати першість – Меблевий центр «АРС» (новини компаній)

Как предотвратить проседание памятника? Установить ритуальные противоусадочные плиты

При установлении памятников нужно придерживаться всех правил и указаний,чтобы он простоял как можно больше.

Подоляни  - 10 років для вас  разом з Вами! (новини компаній)

Ні для кого не секрет, що для того, аби провести вихідні цікаво та з користю, потрібно їхати у ТРЦ «Подоляни». Шукаєш обновку...

«Смерека» - лучшие искусственные ели для хорошего Нового года!

А Вы готовы к Новому году?

Воспользуйтесь машиной, не покупая её! Возьмите её в аренду. Это выгодно!

Возьмите машину и наслаждайтесь!

Микрозайм — раздел для заинтересованных свободных людей

Кредитная политика разных микрофинансовых сайтов очень отличается друг от друга. Каждая система имеет свои нюансы и различия, которые самому выяснить не так просто, да и незачем.

Какую подушку купить в Украине для комфортного сна?

Иногда, простые предметы не так примитивны, как кажется на первый взгляд. Взять ту же подушку. Перед тем, как отправиться ее покупать, большинство и не предполагает, сколько вопросов у них может возникнуть перед приобретением.

Різдвяний вечір по-львівськи від оксани мухи у Тернополі (новини компаній)

9 січня, 19:00  – Тернопільський академічний обласний драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка  "...Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи", - так влучно висловилася Ніна Матвієнко.

Что необходимо для выпуска качественного зерна?

Невозможно переоценить значимость такого этапа производства качественного зерна, как зерноочистка. Зерноочистительные машины используются для обработки зерна, полученного после сбора урожая.

Швидкий Інтернет та 175 каналів найвищої якості - IPnet найнадійніший та найстабільніший оператор Києва

В епоху Інтернету, якби смішно це не звучало, досить важко знайти хорошого провайдера та підключити цифрове телебачення та Інтернет.

Історія Боруссії (Дортмунд)

Дортмундська «Боруссія» — один з найбільш популярних німецьких клубів. Зараз команда стала особливою для українських уболівальників, оскільки її склад поповнив один з кращих вітчизняних гравців — Андрій Ярмоленко.

Тестування від Дніпро-М – краще одного разу спробувати (новини компаній)

9 грудня з 9:00 до 13:00 у славетному місті Тернопіль за адресою вул. Об’їздна, 12, 2 ряд №70  відбудеться непересічна промо-акція від торгової марки Дніпро-М, яка вже понад 10 років пропонує українцям професійний інструмент європейської якості за доступною ціною.

Бронирование квартир на Новый Год (новини компаній)

Приближаются новогодние праздники, и актуальность аренды жилья на короткий период возрастает. В такой ситуации аренда посуточно возле метро в Оболони видится подходящим вариантом в Киеве.

Практические советы и рекомендации по посадке ореха

Орехи высоко ценятся за их питательную ценность и вкусовые качества. Эти плоды богаты полезными жирами и микроэлементами, необходимыми для функционирования нервной системы человека, эффективной работы иммунитета.

Магазин «Экип Спорт» предлагает качественные зимние ботинки от известных производителей

Магазин «Экип Спорт» предлагает множество ярких, нужных, недорогих товаров для спорта и туризма.

Свіжий випуск

№ 49 від 6 грудня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up