Наші Контакти

інтернет-магазин:

(098) 234-99-41

(099) 339-36-54

(093) 898-7-565

e-mail: post@svichado.com

Оформлення замовлення

Події


23 листопада 2017р.

Зустріч з автором о. П'єром Лефевром.


о. П'єр Лефевр – французький автор чудових історій, переклади яких наше видавництво представило українському читачеві: “Незвичайні історії”, “Вчитися з життя”, “100 малих історій про великі правди”, “Історії для неквапливого читання”. Його книги перекладені на 18 мов світу, однією з яких є українська. Наші читачі придбали 25 тисяч примірників цього автора. Ми маємо прекрасну нагоду побачити і почути о. П'єра.
Автор зустрінеться зі своїми читачами 23 листопада о 17 год. в Гостинному домі “Архистратиг” (м. Львів, вул. Винниченка 20А). Окрім можливості поспілкуватися з автором, всі матимуть нагоду виграти його книжку з автографом. Тож не пропустіть!



31 жовтня


Відкрита зустріч-дискусія на тему:

Київська Церква. Повернення до єдності”

 

Учасники зустрічі:

  • Архиєпископ Ігор Ісіченко український церковний та громадський діяч, архиєпископ Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ, науковець, педагог.

  • о. Михайло Димид священик УГКЦ, український громадський діяч, богослов, доктор східного канонічного права, блогер, капелан Майдану, сотрудник церкви святих Володимира і Ольги (м.Львів)

  • модератор зустрічі Тарас Антошевський директор Релігійно-інформаційної служби України (РІСУ), історик, аналітик-дослідник, фахівець із моніторингу засобів масової інформації.

 

У рамах зустрічі презентація нової публікації Архиєпископа Ігора Ісіченка На скелі Слова. Проповіді на неділі й перехідні свята(Свічадо, 2017).

 

Місце і час проведення:

31 жовтня о 18:00, Гостинний дім “Архистратиг”, вул. Винниченка 20а, м. Львів.



21-24 вересня

«Батьківство і материнство – спільна любов» – реколекції з о. Юзефом Авґустином у Львові


У Львові, 21-24 вересня, один із найвідоміших сучасних польських католицьких письменників, єзуїт о. Юзеф Авґустин презентує свої нові книжки, а також проведе реколекції.

21 вересня о 16.00 год отець Юзеф представить три нові книжки, які вийшли українською мовою: «Бути батьком», «Таїнство сповіді», «Як шукати і знаходити Божу волю». Захід відбудеться у Духовно-культурному центрі «Архистратиг», вул. Винниченка, 22 а.

У наступні три дні, з 22 по 24 вересня, отець проведе духовні реколекції на тему: «Батьківство і материнство – спільна любов». Місце проведення: Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла, вул. Театральна, 11.

Детальніший розклад: 

22 вересня: 16.00 год – перша конференція, 18.00 год – Служба Божа з проповіддю о. Юзефа Авґустина, ТІ.

23 вересня: 11.00 год – друга конференція, 16.00 год – третя конференція, 18.00 год – Служба Божа з проповіддю о. Юзефа Августина, ТІ. 

24 вересня: 13.00 год – Служба Божа з проповіддю о. Юзефа Авґустина, ТІ. Завершення реколекцій.

Довідка: о. Юзеф Авґустин народився 21 березня 1950 р. Католицький священик, монах-єзуїт, проповідник, редактор журналу «Духовне життя», автор понад 30-ти видань із духовності та психології, введення в духовне життя, молодіжної проблематики, формації священиків і духовного керівництва.

О. Авґустин має великий досвід духовного проводу, сповідей та проведення ігнатіанських реколекцій, на основі чого й з’явилися його численні праці, понад 20 з яких перекладено українською мовою





14-17 вересня 2017р.







01.08.2017

Шановні клієнти! Повідомляємо Вас, що "Нова пошта" змінює тарифи на доставку по Україні. У зв'язку з цим пересилка книг "Новою поштою" коштуватиме 45грн.

28.07.2017

Компанія «Нова пошта» запроваджує оновлені тарифи на послуги доставки по Україні, які набувають чинності 1 серпня 2017 року.

Водночас компанія впровадила новий підхід до тарифікації зберігання відправлень у відділенні та переадресування. Запроваджено градацію ваги відправлень для переадресування між відділеннями, розподіл тарифу на зберігання посилок і вантажів, а також змінено розцінки на ці додаткові послуги. Крім того, змінилася вартість послуги підняття на поверх вантажів вагою понад 30 кг.

«Нова пошта» також переглянула вартість зворотної доставки документів по Україні з одного відділення в інше, а також вартість доставки вантажів (понад 30 кг), в тому числі палетованих, у відділення та за адресою. Детальніше про зміни можна дізнатися з оновлених прайс-листів. Вони будуть опубліковані 1 серпня на сайті «Нова пошта» за посиланнями: для приватних  та бізнес-клієнтів.

Зміни зумовлені зростанням необхідних інвестицій у логістичну інфраструктуру компанії та розробку нових сервісів і продуктів, які дозволять вдосконалити якість обслуговування клієнтів.


04.05.17р.



16.02.17р.


Нещодавноу Львові в приміщенні Патріаршого домувідбувся дводенний тренінг для католицькихмедіа, на якому інтернет-виданняstacja7.pl поділилося досвідом католицькихвидань у Польщі. Організатором булаАсоціація католицької преси. Серед учасників були редакція журналу "КАНА" та  "Зернятко" разом із керівництвом "Свічадо".









Христина Д. Два суперові дні в суперовому товаристві - якраз відповідний формат для такої творчої команди, як ми, Журнал Кана! Так між іншим - ми переймали досвід:-)




01.02.17р.

БруноФерреро священик-монах, який належить доСалезіянського Згромадження. ОтецьБруно народився в Італії, у містечкуВіларбассе, неподалік Турину 5 травня1946 року. У юному віці він вступив доСалезіянського Згромадження і в 17 роківсклав перші монаші обіти. Згодом вінзакінчив семінарію і в 1974 році ставсвящеником. Вивчав філософію, теологію,психологію, декілька років викладав ушколі. Подальша його діяльність булапов’язана з видавничою справою тажурналістикою. Сьогодні він є головнимредактором Салезіянського Вісника, атакож автором педагогічних праць такнижок на теми сім’ї, виховання, а такожісторії для дітей та молоді.
Затишнийлютий з Бруно Ферреро.

З 01.02.17 і до28.02.17 триватиме акція знижки цін на всікнижки улюбленого автора читачіввидавництва "Свічадо", італійськогосвященика - Бруно Ферреро. Це добранагода вдало запастись чудовимиподарунками.