This version of the page http://www.ideabank.ua/uk/private-clients/other/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-15. The original page over time could change.
Інші послуги від Idea Bank: грошові перекази (Western Union, MoneyGram та ін.), оплата послуг | ПАТ «Ідея Банк»

Інші послуги банку

"Ідея Банк" надає послуги з грошових переказів, щоб Ви мали змогу отримати кошти за лічені хвилини. У нас Вам запропонують оптимальну схему здійснення переказу для Вас та Ваших рідних за кордоном.

Банк надає можливість здійснити платежі у національній валюті в межах України без відкриття поточного рахунку.

Інші послуги банку

  • Автоцивілка online Оформи онлайн автоцивілку з доставкою в зручне для Вас місце!
    Детальніше
  • Купівля квитків Купуйте залізничні, авіа і автобусні квитки в онлайн через зручний сервіс від Ідея Банк. Відсутня плата за комісію чи інші збори. Ви платите лише за квиток!
    Детальніше
  • Прийом платежів

    «Ідея Банк» пропонує Вам здійснювати будь-які види платежів в усіх обласних центрах та великих містах України на адресу юридичних осіб різних форм власності.
    Розрахунок за спожиті товари та послуги  в Україні згідно з чинним законодавством здійснюється виключно в національній валюті – гривні.

    Детальніше
  • Перекази між картками З послугою «Прекази між картками»  Ви можете здійснювати швидкі та безпечні перекази коштів у гривнях з картки на картку будь-якого банку України.
    Детальніше
  • Індивідуальні сейфи

    Ідея Банк пропонує Вам скористатися унікальною послугою з оренди індивідуальних сейфів, де Ви зможете зберігати власні кошти, ювелірні вироби, документи, цінні папери та все, що Вам хотілося б приховати від сторонніх очей. (крім наркотичних препаратів, вогнепальної зброї та ін..)

    Детальніше
  • Погашення кредитів онлайн
    Погашення кредитів онлайн карткою будь-якого банку швидко та зручно
    Детальніше