This version of the page http://te.20minut.ua/DTP (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-14. The original page over time could change.
Дороги і транспорт - 20 хвилин Тернопіль

Дороги і транспорт

Гріти чи не гріти автомобіль взимку

Хотіли нічний транспорт. Влада сказала – збитковий

Ніхто не говорить про рентабельність. Мова йде, передусім, про зручність для людей. Та альтернативу дорогому таксі.

На Тернопільщині жінка раптово вийшла на дорогу і потрапила під автомобіль

Зі струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою, переломом ребер в Кременецьку лікарню бригада швидкої доправила...

Рух тролейбусів відновили. Стояли вони, бо через аварію не було струму

Без світла сиділо зранку кілька мікрорайонів. Зупинився й електротранспорт Поки що причину аварії не коментують.

Тернополянка просить "лежачого поліцейського" на Бандери, де часто збивають пішоходів

"Лежачий поліцейський на вул.Ст.Бандери, біля кооперативного коледжу", - таку петицію написала Вікторія Ткаченко у "Єдиній...

Кримінальну справу проти священика, який влітку збив трьох підлітків, суд закрив

Священик, який влітку збив трьох підлітків в Лановецькому районі, ні кримінальної, ні адмінвідповідальності не понесе. Адміністративну справу за п’яну їзду закрили у зв’язку із закінченням строків, а від кримінальної відповідальності  його звільнили у зв’язку із примиренням з потерпілими.

На маршрутній мережі міста не вистачає 30-40 автобусів

Найтиповіші скарги тернополян на проблеми в маршрутках ми адресували до начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку міськради Ігоря Мединського.

Подерті крісла, вода, що крапає на голову і хамство водіїв - що обурює тернополян в маршрутках

Бруд у салонах та поламані маршрутки, хамство водіїв та їхнє «шумахерство» - це все на фоні чергового прогнозованого подорожчання проїзду, яке тернополянам анонсують вже не вперше. Ми послухали думку тернополян та адресували всі скарги до чиновників. Але ті запевняють: до них городяни на транспорт… практично не скаржаться

Тернополем їздив водій, у якого алкоголь в крові перевищував у 6 разів

Патрулюючи вулицю Академіка Студинського, інспектори виявили порушення правил із боку водія автомобіля Citroen Jumpy. Це сталося 11 грудня, близько 23.25.

На "БАМі" водій на BMW Х5 зіткнувся з таксистом на "Ланосі". Водій "Бумера" втік з місця ДТП

Автомобілі таксі Daewoo Lanos та BMW Х5 зіткнулись на вулиці Тарнавсього 9 грудня, близько 22-ї години.  Водій BMW з місця події зник. Пасажира та водія таксі з травмами шпиталізували.

До Тернополя привезли дві «гармошки»

Два тролейбуси привезли до Тернополя з міста Чеське Будейовіце у понеділок, 11 грудня.

Під час снігопаду та ожеледиці у Тернополі обмежать рух великовагового транспорту

На засіданні виконавчого комітету прийняли рішення обмежити рух великовагового транспорту без антибуксових пристроїв на дорогах та вулицях Тернополя.

П'яний водій на "Лексусі" збив подружжя на зупинці

Нетверезий 27-річний водій Lexus через слизьке дорожнє покриття не впорався з керуванням і збив на зупинцв чоловіка та дружину.

Тернополянина збив "Мерседес Спрінтер", який рухався заднім ходом

Повідомлення про потерпілого у аварії надійшло поліцейським від лікаря травмпункту 9 грудня о 14.49. Медик повідомив, що до них звернувся потерпілий, який потрапив у ДТП.

photo_camera Смертельний удар лоб у лоб: на Тернопільщині сталася жахлива аварія

Аварія трапилася 9 грудня близько 18.30 між селами Полупанівка та Хмелиськ Підволочиського району. Одна людина загинула, а четверо потрапили у лікарню.

Свіжий випуск

№ 49 від 6 грудня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up