Громадська приймальня

Адреса:
02222, м. Київ, просп. Маяковського, буд. 26 (Деснянський район)
Телефон:
(063) 725-84-71
Години прийому:

Пн.-Пт. з 10.00 до 18.00

Громадська організація, яка виконує функції громадської приймальні:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Майбутній Київ» (ідентифікаційний код 39365432) Керівник: Будиріна Марія Анатоліївна

Помічники-консультанти

  • Білопільська Надія Миколаївна
  • Єфісько Ніна Петрівна
  • Колкер Олена Михайлівна

Депутати Київради

Старостенко
Ганна
Вікторівна
Дата народження:
13.05.1978
Фракція:
Депутатська фракція «Солідарність»
Посади:
Постійна комісія Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту
Голова комісії
Рішення/Проекти рішень

Проект рішення Київської міської ради

Проект рішення Київської міської ради №3116 (Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 14 вересня 2017 року № 3/3010 "Про створення комунального підприємства "Спортивний комплекс "Старт")
Проект рішення Київської міської ради №2754 (Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо обсягів субвенції в галузі освіти)
Проект рішення Київської міської ради №2146 (Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Києва будівель, цілісних майнових комплексів закладів культури, науки, фізичної культури та спорту)
Проект рішення Київської міської ради №2360 (Про надання статусу скверу земельній ділянці загальною площею 2, 0 га (код ділянки: 62:002:97), яка розташована на просп.Ватутіна вздовж озера «А» у Деснянському районі м. Києва)

Рішення Київської міської ради

Рішення №718/2880 (Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України стосовно необхідності прийняття Закону України "Про ратифікацію Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами")
Рішення №205/3212 (Про надання статусу скверу земельній ділянці, що розташована між будинками на просп. Володимира Маяковського, 15-б та на вул. Оноре де Бальзака, 14 у Деснянському районі м. Києва)
Рішення № 334/1338 (Про створення комунального закладу дошкільного навчального закладу (дитячий садок) № 241 Печерського району м. Києва )
Рішення №868/868 (Про затвердження змін до статуту Школи вищої спортивної майстерності міста Києва)
Рішення №248/248 (Про надання статусу парку з водними об'єктами земельній ділянці (орієнтовна площа 13га) вздовж просп. Володимира Маяковського та вул. Оноре де Бальзака у Деснянському районі м. Києва )
Рішення №20/20 (Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 31 березня 2011 року № 100/5487 «Про програму приватизації комунального майна територіальної громади міста Києві»)

Сторінки

  • 1
  • 2
  • наступна ›
  • остання »
Біографія

Народилася у смт. Варва Чернігівської області. 

Громадянка України. Постійно мешкаю в Україні. 

У 1993 року закінчила 9 класів середньої школи №264 у м. Києві. По закінченні у 1995 році Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка навчалася в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (1995 – 2000 рр.), де здобула кваліфікацію магістра міжнародних відносин та перекладача німецької мови. 
У період з 2000 до 2004 року – аспірантка Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики. У 2004 р. захистила дисертацію та отримала ступінь кандидата політичних наук за спеціальністю «Політичні проблеми міжнародних систем та глобального розвитку». 
У 2001 – 2004 роках здобувала післядипломну освіту в Європейському університеті Віадрина (Франкфурт-на-Одері, Німеччина), отримала диплом магістра Європейської политики за спеціальністю Культурологія.
З 2005 по 2012 роки - Президент Благодійної організації «Фонд братів Кличків».
У 2008 році була обрана депутатом Київської міської ради за списком Блоку Віталія Кличка на позачергових виборах до Київської міської ради. Cекретар Постiйної комiсiї з питань сім’ї, молоді та спорту.
З 2010 року – член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка". Секретар фракції "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" у Київраді. 
З січня 2013 по червень 2014 року – помічник народного депутата В.В.Кличка у Верховній раді України. 
У 2014 році була переобрана депутатом Київської міської ради за списком політичної партії «УДАР Віталія Кличка». 
Сімейний стан: заміжня, виховую доньку.

Розширений пошук

  • проекти рішень
  • Рішення Київської міської ради
    Про затвердження договору між Київською міською радою та Підгірцівською сільською радою Обухівського району Київської області
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 25.10.2007 № 1079/3912 «Про врегулювання питань утримання та поводження з собаками і котами в м. Києві»
  • Рішення Київської міської ради
    Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації, в будинку № 70, корпус 2 на проспекті Голосіївському у Голосіївському районі міста Києва
  • Рішення Київської міської ради
    Про утворення комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) "Муніципальна охорона"
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 21.04.2015 № 415/1280 "Про затвердження Положення про оренду майна територіальної громади міста Києва"
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Баулі Л. Г. на вул. Вітавській, 26 у Голосіївському районі м. Києва для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд К-31390
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПАТ "КВАЗАР" та громадянці Кирпі П.В. на вул. Північно-Сирецькій, 1-3 (літера А) у Подільському районі м. Києва для обслуговування та експлуатації адміністративно-побутової будівлі К-31323
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Кашуку С.В. на вул. Деснянській у Деснянському районі м. Києва для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд К-32180
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Чабан Т.Л. на проспекті "Правди", 2 у Подільському районі м. Києва для обслуговування та експлуатації нежитлового будинку-кафе-магазину К-31427
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Соболю А.О. на вул. Бродівській у Голосіївському районі м. Києва для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд К-31969