This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/vstup (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-12. The original page over time could change.
Вступ до ВНЗ - Вища освіта

Анонси

Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Вступ до ВНЗ

УЦОЯО оприлюднив вартість пробного ЗНО

Інформацію про вартість пробного ЗНО розміщено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Абітурієнтів очікують фіксовані конкурсні предмети, творчі заліки та поріг у 150 балів на лікарські спеціальності – Умови вступу 2018

Фіксований перелік конкурсних предметів, ЗНО на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права», 7 заяв на бюджет та 150 балів на лікарські спеціальності – ці та інші новації чекають вступників 2018-го.

Міносвіти обіцяє вдосконалити ЄДЕБО за результатами аудиту вступної кампанії 2017

Організація і проведення вступної кампанії 2017-го повністю відповідали вимогам законодавства, а всі зауваження і пропозиції до роботи ЄДЕБО оперативно вирішувалися.

Тест ЗНО з іноземних мов міститиме завдання різних рівнів складності

На реєстрації в Міністерстві юстиції України перебуває наказ Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 31 липня 2017 року № 1103».

У 2018 році тести з іноземних мов міститимуть завдання з аудіювання

Нещодавно було оприлюднено оновлені характеристики сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання.

Центр оцінювання якості освіти оприлюднив програми ЗНО-2018

На сайті центру розміщено актуальні характеристики сертифікаційних робіт, критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю та програми зовнішнього незалежного оцінювання.

У 2018 році пробне ЗНО відбудеться в березні

Участь у пробному тестуванні дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення.

2017 року кількість вступників через освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна» збільшилася на третину

Цього року через освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна» до українських ВНЗ вступило 1550 осіб – це на третину більше ніж торік.

Вступ-2018: реєструвати електронні кабінети можна буде з 2 липня, а подавати заяви – з 12 липня

2018 року реєстрація електронних кабінетів вступників на основі повної загальної середньої освіти розпочнеться 2 липня і триватиме до 25 липня.

Мінімальний прохідний бал для вступу на медичні спеціальності встановлено на рівні 150 балів

Сьогодні Міністерство освіти і науки України оприлюднило Умови прийому до вищих навчальних закладів, які були затверджені ще вчора.

Оприлюднено Умови прийому на 2018 рік

Вчора, 13 жовтня 2017 року, наказами МОН затверджено Умови прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2018 році (наказ №1377) та Умови прийому на навчання до закладів вищої освіти в 2018 році (наказ №1378).

Цьогорічна вступна кампанія була найскладнішою за останні 5 років, - Олександр Співаковський

На сьогоднішньому засіданні Комітету з питань науки і освіти було продовжено розгляд питання «Про результати, стан і проблеми вступної кампанії 2017 року до закладів вищої та професійно-технічної освіти України» розпочатий ще на засіданні Комітету 6 вересня.

ТОП-10 ВНЗ: які виші обирали вступники цього року

Під час вступної кампанії 2017 найпопулярнішими серед вступників стали КНУ ім. Тараса Шевченка, НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» та ЛНУ ім. Івана Франка.

На Prometheus стартували безкоштовні курси підготовки до ЗНО з Української мови і літератури, Математики та Історії України

Міністерство освіти і науки України спільно з платформою масових відкритих онлайн-курсів Prometheus представляють повний цикл безкоштовних онлайн-курсів з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з Математики, Української мови і літератури, а також Історії України.

Визначено терміни проведення ЗНО-2018

Наказом Міністерства освіти і науки України від 19 вересня 2017 року № 1287 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...