This version of the page http://www.aktabank.com/rus/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-10. The original page over time could change.
  • Служба клиентской поддержки 0 (56) 732-30-10

 

 

Змінено адресу для листування і прийому громадян ПАТ «АКТАБАНК»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про зміну адреси для листування і прийому громадян

ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКТАБАНК» (далі – ПАТ «АКТАБАНК»).

З 20 листопада 2017 року адреса для листування і прийому громадян ПАТ «АКТАБАНК» є наступною: вул. Дегтярівська, 48, м. Київ, 04112.

Уповноважена особа Фонду на ліквідацію ПАТ «АКТАБАНК» Куліш Віктор Миколайович проводить особистий прийом громадян

кожного робочого четверга з 16:00 до 18:00 за попереднім записом,

який здійснюється в робочі дні за телефоном ПАТ «АКТАБАНК»: (044) 594-50-89.

Режим роботи ПАТ «АКТАБАНК» наступний:

- понеділок – п’ятниця: з 09:00 до 18:00;

 

 

 

 

Шановні клієнти!

 

          Згідно з Постановою Правління Національного банку України №699 від 03.11.2014року «Про застосування окремих норм валютного законодавства під час режиму тимчасової окупації на території вільної економічної зони “Крим”»  особа, місцезнаходження якої (зареєстрована/постійно проживає) на території вільної економічної зони “Крим”, прирівнюється до нерезидента (за інвестиційними операціями – до іноземного інвестора).

          Згідно з постановою №699  Банки України повинні зупинити здійснення операцій за відкритими рахунками юридичних осіб, місцезнаходження яких на території вільної економічної зони “Крим”, та вжити заходів щодо закриття таких рахунків.

          На підставі наведеного, просимо клієнтів фізичних та юридичних осіб, у яких відбулась перереєстрація юридичної адреси/ місця реєстрації (проживання),
звернутись до установи Банку з відповідними документами для встановлення резидентності та внесення змін в реєстраційні данні Банку.



З повагою,

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів
фізичних осіб на тимчасову адміністрацію
в ПАТ «АКТАБАНК»                                                                                                                    Ю.В. Приходько

 

 

Новости