This version of the page http://www.concert.ua/delivery (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-06. The original page over time could change.
Увійти

Способи доставки

Квитки на електронну пошту
Найпростіший і найшвидший спосіб отримати квитки - це оформити, оплатити замовлення онлайн і отримати їх на e-mail. .
Доставка кур'єром

Звичайно, ми з радістю доставимо вам квитки не тільки на електронну пошту, але й кур'єром до вас додому або на роботу. Ви отримаєте чудовий конверт з квитками на фірмових бланках Concert.ua.

Вартість доставки в будь-яке місто - 49 грн. Доставимо по Києву за 1-2 робочих дні, в будь-який інший населений пункт - за 2-5 робочих дні (в залежності від віддаленості до районного центру). Оформити замовлення можна на сайті (оберіть подію, квитки і заповніть коротку анкету) або ж замовте по телефону (див. розділ Контакти). Коли до події залишаються лічені дні, опція доставки відключається, оскільки кур'єр може не встигнути доставити вам квитки вчасно. Так ви не ризикуєте залишитися без квитків і маєте запас часу на їх покупку онлайн.

Самовивіз

Якщо не хочете чекати на кур'єра або платити за доставку, оформіть замовлення і протягом 48 годин заберіть його в будь-якому з наших квиткових офісів. Оплата - при отриманні - готівкою або банківською картою (в більшості офісів).

Перелік квиткових офісів