This version of the page http://big.stb.ua/ua/member/elena-derevyanko/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-27. The original page over time could change.
Олена Дерев’янко
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Олена Дерев’янко

Вік: 45 років

Місто: Дніпро

Зріст: 173 см.

Вага: 126 кг.

Сімейний стан: заміжня, 10 дітей

З дитинства вона мріє бути худою, але ніколи такою не була. У школі її називали «мала», хоча вона завжди була великою дівчинкою. Через свою крупність Олена відмовлялася виступати на шкільних концертах, говорила «товста я, виступати не буду». Зайва вага зробила її закомплексованою, вона боролася з собою, намагалася худнути, але не вдало.

У Олени велика родина – 1 рідний син і 9 прийомних. Лена всім каже, що працює мамою. Вона дуже емоційна, імпульсивна, вишиває бісером, любить подивитися добрі фільми.

З чоловіком Олена вже 28 років. Чоловік любить Олену будь-яку, він підтримує будь-які її бажання і починання. Так 7 років тому Лена вмовила чоловіка взяти першу прийомну дитину, вона завжди мріяла про велику родину, але чоловік хотів лише 1-ну дитину. Подружжя було підприємцями, торгували на ринку, допомагали дітям з дитячих будинків, хворим дітям. Лена дивилася на кинутих непотрібних дітей і дуже хотіла їм допомогти. Сім’я любить активно проводити вільний час. Ходять на прогулянки, катаються на велосипедах, на роликах. Під час таких катань Олені соромно, вона часто чує на свою адресу «корова прийшла, зараз підлогу зламає» або «великий під такою точно прогнеться».

Олену мучать болі в колінах, болить серце і спина, з’явилася задишка. Терапевт порекомендувала скинути вагу. Раніше вона курила, але після того, як рідний син запитав: «мам, навіщо куриш?» Олена засоромилась і кинула. Із зайвою вагою так боротися не виходить, діти кажуть: мам, пора худнути. А вона відповідає: «а ти спробуй не їсти. Не можу»

Цього року Олені виповниться 46 років, вона хоче подобатися собі, стати активніше, здоровіше, і, щоб всі 10-ть дітей і чоловік нею пишалися. Їй набридло відчувати себе квочкою і амебою, хоче бути прикладом для своїх дітей. В душі відчуває себе на 25-ть років, а дивиться в дзеркало і бачить в собі «домашню бабку». Покататися на коні Олена мріє з дитинства, але на коня не сідає так як важить багато, «коня шкода, загнеться під моєю вагою». Ще мріє стрибнути з парашута, але думає, що вже пізно, роки не ті. Хоче схуднути, всією сім’єю відправиться в гори, в похід, хоче зійти на якусь гору. Також мріє надіти яскраву кофту, коротку спідницю і пройтися, щоб всі навколо ахнули.