This version of the page http://big.stb.ua/ua/host/anita-lutsenko/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-27. The original page over time could change.
Аніта Луценко: біографія ведучої Зважених та Щасливих 7 сезон
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Аніта Луценко

Ведуча «Зважені та щасливі» 7 сезон (2017 рік).

«Спорт – це прекрасно, але мені хочеться вийти за рамки тренерства. Відповідно, захотілося спробувати щось нове. Я розуміла, що мені потрібно багато чому вчитися, адже мого теледосвіду в якості тренера недостатньо, щоб відразу стати ведучою, тому я займаюся з викладачами з акторської майстерності. Також цього сезону я буду попередньо сама проходити багато випробувань, і показувати товстунам, як потрібно виконувати той чи інший конкурс. Тепер вони будуть не просто на словах розбиратися у правилах, а на моєму прикладі бачити, як це робити».

Освіта: Закінчила Національний університет фізичного виховання та спорту України. Диплом бакалавра з відзнакою за спеціальністю «олімпійський та професійний спорт», кваліфікація тренера з фітнесу, викладача фізичного виховання. Також захистила диплом магістра з відзнакою – «Теорія та методика організації спортивних видовищ та свят».

Девізи: «Немає болю – немає результату!», «Не намагайся зробити щось, а просто роби!», «Резерви тіла – безмежні!»

Досягнення: Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки. Багаторазова чемпіонка України з аеробіки та фітнесу. Презентер міжнародних фітнес-конвенцій. Сертифікований фахівець з пілатесу. Викладач навчального центру в області фітнесу.

Аніта – яскрава та цілеспрямована. Жорстка та харизматична особистість. З 4 років займалася художньою гімнастикою у школі Дерюгіної, потім аеробікою та танцями.

Більше 11 років викладає фітнес за напрямками: степ, аеробіка, босу, ​​танці, силовий та функціональний тренінг, пілатес, стретчинг, аквааеробіка.

За знаком зодіаку Риби.

Обожнює битися об заклад (особливо на кілограми).

Не їсть свинину та яловичину.