This version of the page http://www.in.ua/page/homepage (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-16. The original page over time could change.
Homepage | SUNIC

Український Південний
мережевий інформаційний центр

 

Інформація для реєстрантів доменних імен в доменах ODESSA.UA, ODESA.UA, OD.UA, NIKOLAEV.UA, MK.UA і IN.UA

З 01 жовтня 2017 року обслуговування доменів ODESSA.UA, ODESA.UA, OD.UA, NIKOLAEV.UA, MK.UA і IN.UA здійснюється  компанією «Український Південний мережевий інформаційний центр» з використанням сучасного протоколу обміну даними між доменним реєстром і реєстраторами  - EPP (Extensible Provisioning Protocol).

Всі операції з доменними іменами в цих доменах обробляються відповідно до Регламенту публічного домену, версія 3.2 ( https://hostmaster.ua/policy/2ld.ua/ ) Це дозволило автоматизувати всі операції з доменними іменами, надати реєстраторам більше повноважень і покласти більше відповідальності на них, забезпечити більшу швидкість і більшу надійність обробки заявок.

Нагадуємо реєстрантам доменних імен в доменах MK.UA і NIKOLAEV.UA про необхідність перевести Ваши  доменні імена на обслуговування до реєстраторів до 31 грудня 2017 року. Ви маєте можливість вибрати будь-якого реєстратора зі списку, опублікованого на сайті www.sunic.ua www.sunic.ua

Після 31 грудня 2017 працездатність не актуалізованих доменних імен не може бути гарантована. У разі виникнення питань, Ви маєте можливість звернутися до реєстраторів або за адресою help@sunic.ua.