This version of the page http://oiff.com.ua/ua/viewers/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-07. The original page over time could change.
Як стати гостем фестивалю
Як стати гостем фестивалю

Якщо Ви хочете отримати доступ на всі глядацькі покази фестивалю, а також відвідати майстер-класи світових, європейських та українських метрів, Ви вже зараз можете ознайомитися з правилами та придбати один із глядацьких абонементів Одеського кінофестивалю: 

ФЕСТИВАЛЬНИЙ АБОНЕМЕНТ з правом відвідання всіх денних і вечірніх показів, майстер-класів і творчих зустрічей протягом 9-и фестивальних днів.

VIP-АБОНЕМЕНТИ (з правом відвідання Урочистих церемоній Відкриття й Закриття кінофестивалю, офіційних прийомів, усіх денних та вечірніх кінопоказів тощо, протягом 9-и фестивальних днів).

  • З 2012 року саме глядачі обирають головний фільм-переможець, що отримує Ґран-прі, статуетку «Золотий Дюк» і грошову винагороду у розмірі 10000 євро; відвідувач будь-якого конкурсного фільму може оцінити та проголосувати за його перемогу, залишивши заповнений бюлетень у спеціальних боксах біля виходу з кінозали;
  • Повна програма фільмів і майстер-класів буде оголошена в червні 2017;
  • Квитки на окремі фестивальні покази конкурсних та позаконкурсних програм надійдуть у продаж за тиждень до початку фестивалю;
  • Якщо Ви бажаєте стежити за фестивальними новинами, Ви можете підписатися на безкоштовну розсилку. Також запрошуємо відвідати наші сторінки у соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter.