Новини автосалону
10.10.2017

Новий Arteon!

«Art» (мистецтво) і «eon» («преміальність»).Екстер'єру Arteon притаманне як солідна преміальність, так і спортивна агресія. Сам дизайн виконаний в концепції бренду, але тепер яскраво виражаються: величезний щит решітки радіатора, рельєфний капот і розрізані фари головного світла.  Сзаду перед нами постає солідна корма, шикарна оптика і м'язистий бампер, що увібрав в себе трапецієподібні патрубки.
Читати далі
Новини автосалону
10.10.2017

Наші корпоративні клієнти і партнери - це наша гордість!

15 років роботи на автомобільному ринку Київського регіону дозволили нашій компанії сформувати динамічно зростаючу базу постійних корпоративних клієнтів і партнерів.
Читати далі
Новини автосалону
10.10.2017

Програма лояльності "Подарунки іменинникам"

Для наших Клієнтів - іменинників в автоцентрі "АВТОСОЮЗ", діє спеціальна "святкова" пропозиція:
Читати далі
Сервісні новини
02.10.2017

Сигнальні лампи

Сигнальні та контрольні лампи вказують на дію певних вузлів і систем або попереджають про порушення в роботі систем і вузлів.
Читати далі
Сервісні новини
02.10.2017

Підмінний автомобіль

Залишайтеся мобільними на час ремонту Вашого автомобіля!
Читати далі
Сервісні новини
02.10.2017

Професійний кузовний ремонт

Надаємо гарантію 1 рік на всі види робіт, згідно з українським законодавством і гарантійними умовами виробника.
Читати далі
Світ Фольксваген
26.09.2017

Найбезпечніший в світі Golf

Інженери знають: багатьох ДТП можна уникнути. Одна тільки система курсової стійкості дозволила запобігти тисячі аварій. Остання розробка - самохідний Golf. Його офіційна назва GTI 53 + 1. Машина нагадує «Жук» Хербі з фільму «Божевільні гонки». Авто саме рулить, гальмує і прискорюється. Цю диво-машину фахівці запускають на різних треках, розганяючи її до максимуму і фіксуючи найоптимальніші значення при таких навантаженнях. У GTI 53 + 1 стоїть двигун на 200 к.с.
Читати далі
Виникла помилка. Будь ласка, перезавантажте сторінку.

Галерея відео

Канал официального дилера Volkswagen в Киеве и Киевской области компании "АВТОСОЮЗ" г.Киев, пр-т Московский, 28, (044) 207-07-07 Наш сайт: www.avtosojuz.ua