Актуальне
Пора “перевзувати” своє авто з літньої на зимову гуму
Впровадження диференційованого тарифу у громадському транспорті Тернополя відтермінували
У Тернополі відбулася піша хода з нагоди 99-ї річниці утворення ЗУНР
Тернопіль відвідала Уляна Супрун
Кілька годин знадобилося правоохоронцям Тернопільщини, аби знайти неповнолітню втікачку
Про потреби та права дітей-інвалідів говоритимуть на безкоштовному семінарі у Тернополі
Новий опалювальний сезон – чи всім тепло? – Межа правди, 31.10.2017
Віктор Паюк – помічник президента TV-4 пригадав, як телекомпанія починала свою роботу
1 листопада католики відзначають День всіх святих, а наступного дня — спомин всіх померлих вірних
“Межа правди” про опалювальний сезон 2017-2018 (наживо)

«TV-4» – телеканал Вашої сім’ї. Наше гасло – «TV-4 – з Вами щодня».

Ми поставили перед собою головну мету: створити якісне регіональне телебачення. І йдемо до неї вже понад 20 років. TV-4 працює із місцевою інформацією, розповідає про людей, проблеми та перспективи саме Тернопільської області. Мешканці Тернопільщини можуть побачити себе, своїх рідних та знайомих, обговорити і взяти безпосередню участь у вирішенні проблем міста і області.

Оперативна робота журналістів, найсвіжіші місцеві новини, якісний власний продукт принесли телекомпанії TV-4 визнання в області та в Україні.

 

 

  • ІСТОРІЯ

    Телеканал TV-4 розпочав мовлення 16 вересня 1991 року. Тоді це був перший недержавний регіональний телеканал західного регіону України. У 1991 році в ефірі булі задіяні три телевізійні частоти, так звані програми: Перша програма — УТ-1, нині Перший національний; Друга програма — Останкіно, нині Перший канал (Росія); Третя програма — УТ-2, УТ-3, Росія.

    Четвертою програмою став новостворений телеканал, звідси і назва — TV-4. Цей телеканал також став першим у Тернополі.

  • КОНЦЕПЦІЯ

    Концепція мовлення передбачає роботу з місцевою інформацією, розповіді про людей, про проблеми та перспективи саме Тернопільської області. Мешканці Тернопільщини можуть побачити себе, своїх рідних та знайомих, обговорити і взяти безпосередню участь у вирішенні проблем міста і області.

    Створено студію продакшн, яка забезпечує організацію і проведення BTL-акцій. Зокрема, щороку проводяться новорічні шоу («Новорічна ніч з TV-4», «Найвеселіша безсонна ніч», «Ніч, що радість нам дарує» ), святкові дійства до Великодня («Великий день великої родини», «Славимо Великдень», «Український Великдень» ) та проект до Дня міста «Файне місто Тернопіль».

    Щоб забезпечити зворотній зв’язок із глядачами, можливість оцінити їхні думки, пропозиції декілька разів на тиждень у прямому ефірі програми з інтерактивним опитуванням та додзвоном у студію громадськості. Такі проекти цікавлять глядачів Тернопільщини, залучають громадськість до обговорення та вирішення соціально-важливих проблем, дозволяють виховувати суспільно-свідомих громадян. Телеканал TV-4 виступає ініціатором обговорення суспільно-важливих проблем регіону та пошуку їх вирішення за участю представників місцевої влади, науковців, громадськості та журналістів ЗМІ.

  • ПРОГРАМИ

  • На телеканалі «TV-4» 43% ефіру займають авторські програми.

    Основна інформаційна програма каналу – «Провінційні вісті» – лідер новин Тернопілля. Оперативно, вчасно, достовірно і правдиво – девіз команди щоденної інформаційної програми.

    Програми прямого ефіру: «Межа правди», «Знати більше», «Власна думка», «Формула здоров’я». Серед інших власних програм – «Більше спорту» , «Вдалий вибір», «Сільський календар», «Погляд зблизька», «Baby Boom», «Гал кліп», «Чарівний ключик», «Ранковий фітнес», «Коліжанка», «Про нас» та інші.

     

    1. Інна Reply

      Поверніть Дашу Побер на ранковий фітнес!

    2. Олена Reply

      Я теж дуже прошу повернути Дашу Побер на ранковий фітнес!!!!!

      • Юлія Винокур Reply

        Дякуємо вам,дякуємо і Даші за цікаву роботу.Програма за її участю виходила декілька років,зараз відділ реклами і маркетингу запросив іншого партнера до співпраці.

    3. als3m0 Reply

      Коли ваш канал з’явиться на супутнику?

      • Юлія Винокур Reply

        Вітаю!Ми є ефірним каналом,згідно ліцензій працюємо в аналоговому і цифровому форматах,а також є у всіх кабельних мережах.Можливо,з часом,будемо виходити і через супутник.

    4. Юрій Reply

      Гарний канал,чекаємо на супутнику як от Франківська Галичина зявилась)

    5. Руслан Reply

      Треба, треба на супутник!

    6. катя Reply

      як знайти привітаня довнаня ніяк не можу

    Залишити коментар Скасувати відповідь



    WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
    127 queries in 1,138 seconds.