This version of the page http://big.stb.ua/ua/member/elena-kuzmenko/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-01. The original page over time could change.
Олена Кузьменко

Олена Кузьменко

Коментарі

Вік: 32 роки

Місто: Фастів

Зріст: 170 см

Вага: 132 кг

Сімейний стан: заміжня, двоє дітей

Рід діяльності: сек’юріті в готелі.

Лена займалася боротьбою самбо. Вона була неодноразовою чемпіонкою України, Майстром спорту з самбо. Їй пророкували чудову спортивну кар’єру, але її зупинило особисте життя. Одного разу дівчина зустріла хлопця, сильно закохалася, вийшла заміж і відмовилася від спортивної кар’єри. Як каже Олена, з чоловіком у неї були божевільні почуття. Незабаром дівчина завагітніла і остаточно присвятила себе родині. Після пологів Олена набрала 40 кг.

Незабаром чоловік влаштувався в міліцію, в карний розшук. І Лена досі ненавидить його за це. Ці роки були найжахливішими в їх житті. Він працював ночами, їхав за викликом, почав сильно пити. Потім чоловік почав знайомитися з іншими жінками. Лена підозрює, що були зради, але на гарячому чоловіка вона ніколи не ловила. Жінка розуміє, що сама винна в тому, що чоловік почав задивлятися на інших. Тому що довела себе до потворного стану. Дуже хоче схуднути і знову закохати в себе чоловіка.

Зараз Олена працює охоронцем в готелі. Вона – жінка-сек’юріті. Каже, що рисами характеру більше нагадує чоловіка, ніж жінку.